Mamici de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna gravidute,
Try multumim de sfaturi , la mine nu mai e cazul ca s-a oprit acea sangerare si ma simt bine...medicul de familie mi-a zis ca daca nisipelul a fost fin se poate si fara dureri...doar colul asta scurtat i-mi da tot felul de ganduri pana pe 30 iulie cand merg iar la control sa vedem daca e mai bine sau mai rau...
roxanae eu mi-am luat un suport de burtica special facut pr gravide care are o banda mai lata exact sub burtica si vine pana la spate(sustine un pic si spatele) iar peste burtica vine un material mai largut(probabil ca mai in colo va fi mai strans) si cu care ma simt tare bine cand umblu pe afara(doar ca e foarte cald acum si transpiri mai rau cu el). In BV stiu de unde sa-ti zic sa-l iei dar in Buc nu stiu...a costat 1.500.000 lei.
Mephala, sper sa-ti treaca ameteala...bea mai multa apa(daca nu o faci deja)
Katia, si la cursul de mamici am avut subiectul care l-ai deschis tu cu ce ne enerveaza in legaturta cu sarcina si toat gravidutele au dat aceleasi motive enumerate pe forum...
Eloise,frumoase pozele cu rochita alba...ai grije cu renovarile , termopanele ca si eu asta am facut vreo 2 saptamani si nu a fost usor...nebunie mare.
Inni te-am citit azi dimineata pe la 4 cand nu aveam nici eu somn si esti tare draguta cu BB care sta de-a curmezisul si nu te lasa sa dormi.
Pufy, Alessio chiar ca e un dulce si vei avea de furca cu fetitele care o sa-i dea tarcoale...daca si BB2 va fi la fel de dulce vei fi o mama ocupata...
Vauva, faina masina si proprietarul...sa-ti traiasca.
Lullabay bine ai venit in gasca...
A-ti vazut ce expozie de burtici pe noi? Cel putin a mea de cand am venit acasa creste de la o zi la alta...ma gandesc cu groaza ca nu se mai opreste din crescut si mai sunt "numai" trei luni....si ale mele picioare in fiecare seara sunt ca butucii si nu pot sta prea mult in pat cu ele ridicate(de fapt mai de loc in timpul zilei) sper sa nu ajung "internata" de tot ca ma urc pe pereti....va pup si sanatate maxima.

Silvia27+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen ma bucur ca te simti mai bine!

Mexxa nu mai gandi pesimist...trebuie sa fii optimista si sa crezi ca in curand vei fi cu bb scump in brate!Frumoasa rau burtica ta!

Ignatica acum si buba mea ca si a ta e acolo dar nu mai doare! Ceea ce e o maaaaare realizare...dupa tot chinul pe care l-am suportat!

Katia acum am citit si eu traducerea....e foarte adevarata....si frumos scrisa!Multumim

Susa si eu ma gandesc cu groaza ca de acum creste si mai tare burtica.....acusi nu mai incapem pe usa!

Pupici!

Ioana(27+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am pus cateva poze noi de ieri in albumul de pe Yahoo cu burtica si cu goanga de Alesio!

Pupici!

Ioana(27+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Mexxa, super pozele!!!!!!! Esti o burticoasa tare dragutica!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

burtici,

Floricika, concediul pre si postnatal are 126 de zile maxim. Daca vrei sa-ti lasi numai 42 de zile postnatal, calculeaza si tu de la dpn inapoi inca 84 de zile calendaristice. Aceea este data cu care trebuie sa intri in prenatal. Dar...problema e ca nu poti fi sigura ca nasti chiar la data preconizata asa ca ar fi bine sa-ti mai lasi cateva zile in pus la postnatal.

Mexxa, ma bucur ca bb e bine si ca ti-ai mai revenit. O sa fie bine.

Eloise, spor la trebika!!!!!

Lullabay bine ai venit in gashca de burtici. Sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara iar bb sa fie sanatos!!!

putzuruca 25+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Acum ma-am adunat si eu de pe drumuri si mi-am potolit foamea ca aveam o foame

Innisa stii ca si la mine bebita isi intinde picioarele in partea dreapta de se intinde si burtica odata cu ele, chiar daca sta cu capul in jos. Numai ca fundul e in stanga si picioarele si le intinde sprea dreapta. Am cateodata o forma ciudata la burtik de ma apuca rasul. Ma deranjeaza si pe mine cand dorm, dar si le mai trage si ea saracuta ca n-are ce face, alfel nu putem dormi

Susaesti o dragutza la fel iti urez si eu tie, numai ca masina nu mai este, de o luna am trecut si noi la o masina "normala" . Ce sa va spun ca am un sot innebunit dupa masini, cred ca mai mult de 50% din discutiile noastre sunt cu si despre masini.Am schimbat ceva masini pana acum. Am inceput si eu sa cunosc o gramada de marci, mai putin datele tehnice care imi cam intra pe-o ureche si ies pe alta. Dar si voi aveti o masina "tare" dupa cum am vazut in poze. Este cumva Audi?

Despre mine ce sa va zic, ca am constatat azi ca mi-a mai iesit o buba la fund.Acum am doua. Voi nu stiti dupa nastere se mai retrag de la sine sau numai cu operatie?

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Carmen ma bucur ca te simti mai bine, sper sa mai ai stari de ameteala
Floricika , eu stiu ca de la 30 saptamani poti sa iti iei prenatal, deci asta ar fi cam peste 2 saptamani. Eu am DPN-u 28 septembrie si mi-a zis medicul ca pot sa intru in prenatal din 17 iulie. Oricum prenatalul ti-l da medicul de familie si el stie sigur data de la care poti sa il iei.
Mexxa ma bucur ca ai inceput sa fii mai optimista! Ai o burtica tare frumoasa.
Pufymic chiar daca mi-ai urat o zi racoroasa nu e deloc asa (nu am AC la sv) si ma topesc de calddddd, cum stau aici incolacita in scaunu asta nenorocit parca nici pe bebe nu l-am simtit azi. Abia astept si eu prenatalul. Iar ti-am admirat goanga mica... la el ca e dulce, rau de tot!

26

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Oanacn

Buna fetelor,

Try de ce te-au durut sanii primele 4 saptamani?

Lullabay bine ai venit !

Aseara am avut cosmaruri in legatura cu bebe, nici nu vreau sa spun ce am visat dar din cauza asta am
dormit f prost si azi am fost toata ziua cu 'curul in sus'.

de la alaptat. In primele zile/saptamani (depinde de fiecare) apar aceste dureri la supt ca urmare a faptului ca sanul nu a fost obisnuit sa fie supus unui astfel de "tratament" atat de des si de puternic. Sunt doar putine femei care nu experiemtneaza dureri la inceput de alaptare. La unele dureaza mai mult, la altele mai putin, depinde de sensibilitatea zonei, depinde de corectitudinea pozitiei lui bebe in timpul alaptatului etc. Expertii spun ca un san nu trebuie sa doara atunci cand bebe e pus corect la san, insa cu toata corectitudinea (caci a venit o asistenta sociala acasa sa vada cum ma descurc dupa nastere etc. si a verificat inclusiv modul cum imi pun si-mi tin bebelusul la san si a zis ca e corect ce fac) eu tot am avut dureri. Dar trec dupa un timp si totul devine o placere. E o dependenta de care nu suntem constiente decat cand copilul incepe sa se intarce. Cand alex a inceput sa dea semne ca "gata, cu tzitzi, sunt mare", am cam suferit, nu mi-a picat prea bine.

Iar cu visele, incearca sa le ignori. La prima sarcina pana si sotul visa tot felul de aiureli. A visat odata ca alex era in carut si era tare bolnav (adica era un bebelus cu probleme grave de sanatate) iar el plangea langa el de durere ca nu poate sa-l ajute cu nimic, ca nu poate sa-i usureze viata. Sunt tot felul de vise care ne invadeaza, nu cauta sa faci legaturi cu viatza reala si nu cauta semnificatii in ele. Nu te gandi ca-s premonitii, sunt doar manifestari ale unui subconstient foarte incarcat de noile transformari din viata de graviduta.

.......in 24+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

TryStiu ca rideti de mine cu unele intrebari stupide dar asa sint eu mai panicoasa.Cred ca si informarea asta prea excesiva nu e buna , ma refer la cititul pe net a diverselor afectiuni.

Cred ca tine de fiecare cum isi satisface nevoia de siguranta. Unele persoane se simt in siguranta cand nu stiu prea multe, cand nu li se dau prea mutle info si n uli se fac descrieri amanuntite. Orice detaliu le paote speria sau mari teama in loc sa le-o diminueze.
Si sunt si persoane care pana nu stiu totul, pana in cel mai mic detaliu, nu se simt in siguranta.
Eu sunt mai din a doua categorie, ce sa-i faci! Simt nevoia sa am o explicatie pentru un lucru ca sa ma pot potoli si sa nu-mi mai fac griji. La mine necunoasterea imi provoaca o stare de nesiguranta care ma macina...asa-s eu croita.

.......in 24+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef81ro spune:

Buna fetele,
N-am mai scris de mult dar am urmarit ce ati scris voi. Eu am fost ieri la noul meu dr, la o clinica particulara Anais se cheama. Ce sa va zic m-a controlat si normal si ecografic si a zis ca e totul bine. Mi-a dat niste analize de facut: culturi col(streptococ+fungi),chlamydia, micoplasma/ureoplasma .Voi ati facut aceste analize la inceputul sarcinii? Ca mie nu mi le-a dat de facut vechea mea dr.
Pe dr. nou il cheama Strajean si cica lucreaza la Elias.N-am reusit sa dau de nimeni care a nascut cu el. Asa am o frica si de nastere, si de spital si de doctori...Parca abia astept sa treaca lunile astea si sa scap de stresul asta cu dr. si spitalele.
In legatura cu concediul prenatal, eu am fost la dr de fam si a zis ca nu poate sa-mi dea daca n-am 7 luni, si a zis sa vin in iulie dupa 15.Asa ca mi-am luat 2 sapt de CM, ca pe caldurile astea nu mai de serviciu n-am chef.
In sfarsit,martea viitoare plec si eu la mare pt cateva zile. Sper sa prind vreme buna chiar daca eu n-o sa stau la soare.Voi va duceti la mare?
Va pup!
Stefy26 sapt

Mergi la inceput