Mamici de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
Monique_new spune:
TryStiu ca rideti de mine cu unele intrebari stupide dar asa sint eu mai panicoasa
.Cred ca si informarea asta prea excesiva nu e buna , ma refer la cititul pe net a diverselor afectiuni
.
Ce ne facem fetelor cu caldurile astea? Am citit acum dimineata prognoza si cica lunile iulie si august vor fi caniculare
O sa ne prelingem in ritmul asta, mai ales cele din Bucuresti.
Am mai pus si eu o poza facuta vineri cu burtik![]()
Pupici si o zi usoara la toate fetele.
Monica
29 sapt
ramomar spune:
Buna dimineata burtici,
lullabay bine ai venit in gasca noastra!
pufymic sa foloseasca santosi flacaii tai
hainutele cumparate ieri. Cat despre kg, ce sa mai zic, si eu am tot 12-13 in plus. Dar la mine a fost mai ciudat ca am luat 10kg in primele 3 luni si de atunci doar 3kg 
eloise cate nu ma enerveaza si pe mine:
- cand merg pe strada si se holbeaza toti cretinii la sanii mei, ca deh acuma sunt ceva mai mari; sau saptamana trecuta am patit chiar sa ma clacxoneze un idiot...m-am uitat urat la el si i-am tras o injuratura (desi nu am mai facut-o pana acuma), dar uite toate au un inceput...![]()
-cand sunt intr-un mijloc de transport in comun si se uita toti ca boii la mine, dar nimeni nu iti ofera locul
- inca cu atinsul burticii nu am patit-o, dar cred ca as reactiona urat 
itzy-bitzycum a-ti sarbatorit? asteptam detalii![]()
monique_new nu te mai stresa cu candida, dupa cum ti-a explicat si try, nu e chiar atat de periculoasa. Cel mai bine e sa ceri parerea medicului tau. Cat despre caldura ce sa mai zic: eu abia mai rezist si traiesc cu speranta ca totusi nu va tine mult canicula asta si se va mai racori putin.
va pupic si va doresc o zi minunata (chiar daca e foarteeee calduroasa) 
26 
POZE
mai avem un pic...
mephala30 spune:
neatza!
M-am trezit cam panicata caci camera se invarte cu mine. Si nu-mi revin deloc. Asa de ametita n-am fost in viatza mea, e o senzatie asa de stranie....imi vine si sa rad si sa plang....ce poate fi???
Dac ma ridic in picioare imi pierd echilibrul, observ ca si tastele de pe laptop le nimeresc cu oarece greutate.
Astept pareri. Cine e prin zona?
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
ramomar spune:
Carmen draga ai mare grija... se poate sa fie de la anemie. Ai mai avut probleme? si caldura poate fi de vina. Mai stai putin intinsa sa te linistesti si poate trece, daca nu, nu stiu ce sa zic
, poate ar trebui sa suni medicul.
Multa sanatate! 
26 
POZE
mai avem un pic...
mephala30 spune:
Ramomar, mersi.
Mi-am sunat medicul si m-am linistit. Cica n-am motive de ingrijorare: sa mananc si sa beau suficiente lichide.
Faza e ca am mancat....ei, poate-mi revin in cateva ore.
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Vauva spune:
'Neata burtici!
Carmennu stiu ce sa zic, cadere de tensiune, tu cum stai cu tensiunea? Te-ai ridicat brusc din pat? Stai un pic intinsa, bea niste apa proaspata si vezi cum iti este. Nu poti sa-ti iei tensiunea?
Cu anemia nu stiu ce sa zic ca si eu am avut dar nu am simtit ameteli din cauza ei. Acum depinde. daca nu-ti trece suna pe cineva apropiat sa vina acasa si sa mergi la medic.
Pupici
Vauva
30+ cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
katia spune:
Neata'
hai ca am ajuns si eu la servici
Try, Camisol vad ca v-a trimis Pufy parola pe pm...eu oricum nu m-as fi incumetat sa v-o trimit ca eu o bag de fiecare data de cel putin 3 ori pana o nimeresc ![]()
Ma bucur ca v-a placut textul!
Eloise, si pe mine ma irita cand ma atinge cineva pe burtica si am observat o chestie......nu mi s-a intamplat pana acum sa-mi puna mana pe burta o alta graviduta...desi am inca trei colege de servici gravide.
Pufy, faza cu "spune-i lui mami sa-ti puna caciulita sa nu-ti fie frig" este intradevar nesuferita. La mine acasa, adica prin zona aia (dar cred ca si aici pe la tara) se practica infasatul in scutece pana pe la 3 luni ca cica se indreapta oasele copilului....adica saracu are mainile si piciorusele prinse in scutec toata ziua...
lullabay, bine ai venit in grupul nostru! sa ai o sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
mephala30 spune:
Vauva, mersi. 
De regula tensiunea e in jur de 12, dar acum n-am cum s-o masor.
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
katia spune:
Carmen, mie mi se intampla sa se invarta casa cu mine cand stau culcata si ma intorc de pe o parte pe alta...eu zic ca e de la anemie pentru ca de regula asa imi amintesc ca nu mmi-am luat pastila de fier pe ziua respectiva ![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
tanima_i2002 spune:
Ignatica, si eu stau mai mult in pat ca si tine si contractiile desi m-au mai lasat inca imi dau emotii destule iar seara sunt oricum destul de puternice. Imi e tare frica de colul asta care se tot scurteaza. De mancare trebuie sa fac eu, intr-o zi intreaga abia reusesc sa fac o mancarica, uneori imi ia chiar doua zile. O mai dau in foc, o mai sting, mai stau in pat...si tot asa. Nu are cine sa imi faca si eu mananc mai mult mancare gatita, ca asa m-am obisnuit si imi si place tare mult, Mai vine mama si imi mai face dar nu imi prea place ca m-am obisnuit cu stilul meu de a face mancarea, dar suport acum, ce sa fac. Nu mai am asa pretentii. Curatenia tot cam ea si sotul. Bineinteles ca parca e mereu mizerie in casa la mine. Nu e cum faceam eu. Dar tot e bine ca mai fac ei din cand in cand. Din fericire tu mai ai un pic, in 2 luni jumatate esti mamica, dar eu abia sunt la jumatatea sarcinii. Mai am destul.
Eloise, pe tine te enerveaza ca nu iti dau locul in mijloacele de transport. Eu stateam pe scaun si a urcat un mos cu o plasa goala care mergea 2 dtatii la piata si s-a uitat la mine si a inceput sa comenteze ca tinerii astia nu mai au pic de respect. Nu prea aveam eu burtica, dar mi-am umflat-o cat am putut si am inceput sa tip la el ca sa ii fie rusine ca putea sa se duca la plimbare pe jos 2 statii ca oricum se duce cu o sacosa goala la piata si vine cu ea tot goala, ca nu fac nici bilet si se plimba toata ziua cu autobuzul si ca eu ma duc la dr (chiar ma duceam) nu sa ma plimb de drag. Iar in spatele meu era o cucoana la 45-50 de ani care oricum nu se sinchisea sa se ridice. Si bineinteles ca atunci cand m-am ridicat sa cobor a inceput sa comenteze mai multa lume, ca da domne, mosii astia nu au ce face acasa si se plimba toata ziua pe autobuz si saraca fata gravida... M-am simtit tare bine ca am ripostat. Asa sunt eu mai obraznica. Si nici mie nu-mi place sa imi puna mana cineva pe burta si mi s-a mai intamplat. Sau sa mi se dea indicatii de catre persoane care le stiu varza si nesimtite sau mai stiu eu cum. Asa ca ripostez intotdeauna si le inchid gura ca stiu eu mai bine ca sunt destul de documentata.
Lullabay eu mi-am format un reflex. O mana e mai tot timpul pe langa burtica si ma feresc de eventuale lovituri la aglomeratie dar si de maini care se intind spre burtica mea.. Si bine ai venit printre noi.
Try, ca totdeauna dai explicatii atat de vaste si pe intelesul nostru... Nu mai avem nevoie de net cu tine.
Eu azi cred ca o sa fiu consemnata in cas chiar toata ziua ca nu imi merge liftul si stau la 7. Asa ca nu am curaj sa plec de acasa nici sa imi cumpar inghetata la care poftesc de aseara. Nu stiu ce am. As manca de aia de la Delta, desi eu nu am mai mancat inghetata de 3-4 ani. Greturile m-au last de cateva saptamani, dar poftele nu. Si as manca visine dar nu am vazut pe la mine prin cartier... Iar capsunile au disparut... Ciresele sunt asa de scumpe... Offf, poftele astea!
Cred ca imi ajunge ptr azi statul in fund ca bebelusul meu deja da zdravan in burtica in semn ca vrea in pat. Asa ca ma conformez ca si asa am scris muuuuult si nimic interesant.
Va pup si sa aveti o zi buna
tanima
21+