Mamici de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
eloise spune:
Lullabay vreau sa fiu eu prima care te primeste
! Fii binevenita printre noi si ai sa vezi ca toate fetele te vor 'asimila' rapid!
Da' ce e rau legat de baile in cada, atata timp cat nu-s fierbinti, ci calde-caldutze? Eu n-am citit nicaieri ca ar fi CLAR neindicate si eu le practic in continuare.
Burtica ar putea sa se numeasca in perioada asta "magnet pentru maini". Nasol e ca nici n-ai cum sa le tai avantul fara sa fii dura si nepoliticoasa...
Fetelor eu de maine cred ca lipsesc vreo 2 zile cel putin. O sa renovam un pic apartamentul: termopanizare etc... sa-l primim pe bebe cu conditii un pic mai bune. Tineti-mi pumnii sa scap repede de haosul din casa!
Eloise
23 cu 
EU
Virsta bebe
lullabay spune:
Multumesc Eloise,CamiSol!!!!!!!!!!

Ce bucuroasa sunt!!!
Ati facut o graviduta fericita..hi hi..aveam emotii!!!
Si noi trebuie sa facem curat in casa
varuit,parchet..nu am avut timp si banii anul trecut cand l-am cumparat..nici acum nu avem..dar daca nu acum cand?ca dupa ce se naste bebe nu se mai poate..
La bai problema e ca eu le fac putin cam caldute,spre fierbinti...daca nu e apa calda racesc imediat..stiu ca nu e bine dar macar cu caldurile astea poate o sa reusesc sa ma dezvat de ele.
28+ 
Oanacn spune:
Buna fetelor,
Try de ce te-au durut sanii primele 4 saptamani?
Lullabay bine ai venit !
Vreau sa multumesc fetelor care mai au un bebe si impartasesc din experientele lor anterioare,
eu nu prea stiu la ce sa ma astept si sunt un pic disperata si de nastere si de ce va urma.
Aseara am avut cosmaruri in legatura cu bebe, nici nu vreau sa spun ce am visat dar din cauza asta am
dormit f prost si azi am fost toata ziua cu 'curul in sus'.
Vreau sa va zic ca aici nimeni nu ma atinge pe burtica, doar un singur coleg care e tot roman,
si e super enervant, asa ca inteleg prin ce treceti. Cu toata jena, ar trebui sa spuneti ca nu va place sa va
atinga pe burtica.
Voi ati inceput cumparaturile pentru bebe?
Noi avem deja patut, si vom merge weekendul asta sa cumparam carucior asta :
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0007UB63S/qid=1150832452/br=1-5/ref=br_lf_ba_5//002-0419462-1035218?v=glance&s=baby&n=542442
pupici
Oana
28 + cu
Lisa Maria
Poze
mini_me spune:
Buna seara, fetelor!
Lullabay bine ai venit printre noi.
BB_ralukutza ma bucur ca te simti mai bine si ca tensiunea ta are valori mai bune.
Eu ieri am fost la eco 4D (singurul aparat din Oman care a ajuns acum 2 saptamani)si am putut lua doar poze pentru ca nenea care a instalat masinaria si a instruit personalul, a blocat toate posibilitatile de salvare fie pe disk fie pe dvd. O sa ma cheme saptamana viitoare sa repetam eco si o sa imi dea si dvd, iar de data asta va fi gratis (oricum am platit 100$).O sa pun pozele noi in album.
Eu nu stiu cum va descurcati voi cu binevoitorii, dar eu am un coleg roman la serviciu care le stie pe toate:
de la avioane supersonice pana la gravidenie.
Deja incepuse ieri in staff room sa povesteasca si sa-mi bata apropouri de genul "la noi la romani nu e bine sa cumperi inainte sa nasti, nu e bine sa ii spui lui bebe pe nume pana la botez" incat nu am mai rezistat si l-am intrebat de ce nu e bine! Si nu a fost in stare sa raspunda!Din cate natii sunt pe lumea asta noi suntem mai cu mot si numai la noi nu e bine sa faci aia sau aia cand ai copii.Ieri eram un pachet de nervi!
Eu lucrez intr-o scoala si de cand a inceput sa mi se vada burtica fetite de clasa a 3,4 ma iau prin surprindere si vin sa-mi atinga burtica. Uneori ma sperii, asa ca le-am spus sa imi ceara voie inainte si au inteles saracii copii.
Si eu am observat ca am probleme de incontinenta: cand stranut sau tusesc , desi tocmai am fost la baie, tot am inceput sa scap putin pipi si fac exercitii.
Vroiam sa va intreb ceva dar se vede ca s-au dus si neuronii mei.
poze
mini_me spune:
Mi-am adus aminte: ati vazut pe undeva prin Bucuresti genti din material impermeabil pentru bebe (diaper bag) in care poti pune ce-ti trebuie cand iesi din casa?
Am gasit un site cu poze/filmulete de la eco 3d si 4d
http://www.layyous.com/ultasound/ultrasound_video.htm
Am pus si pozele noi de la ecografia de ieri.
poze
pufymic spune:
Lullabay bun venit in trupa noastra burticoasa!
Si eu fac baie in vana si stau si ma balacesc pana se raceste apa....adica profit pana mai incap in van
....ca in ultima luna sigur dusul e de mine
....in ritmul in care cresc....
Try si CamiSol v-am trimis PM cu parola!
Mai fetelor eu am deja 13 kg in plus de la inceputul sarcinii!Iar ajung la peste 20....offf!
Burta nu mi-am mai masurat-o, dar e mare destul....
Fug si eu in pat ca sunt zombie deja.....treaza de la 6...
!
Pupici!
Ioana
(27+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
inni spune:
He heee..voi dormiti bustean, eu bantui prin casa. De 2 nopti nu mai reusesc sa dorm. Bebe s-a pus de-a latul si nu pot sta nici pe dreapta nici pe stanga ca ma bumbaceste pe partea pe care sunt.Iar pe spate..nici atat nu pot dormi.
Asa ca azi am dormit aproape zi-lumina. Iar acum ..bu-hu-huuuuuu...
Si e caaaaaald. Am mancat niste castraveti murati (proaspat) din frigider ca sa ma racoresc. Sper sa nu ma apuce gatu'.
Herpeselele mele sunt la locul lor...amandoua..manca-le-ar mama...oricum... data cu ruj...sunt ca si Angelina Jolie.Nu ma dau cu nimic pe ele ca stiu eu ca tot aia e, tot acolo raman cat "vrea" muschii lor.
Iete inca o graviduta noua printre noi.
Lullabay bine ai venit in randurile noastre 

.Iti doresc sarcina cat mai usoara (cat a mai ramas din ea) si sa nasti un bebe sanatos si papacios.
Mai Pufy
...Alesio al tau face furori tare de tot. Pai in cazul asta imi rezerv si eu o intalnire cu bebelina mea ..peste ani si ani 

M-am uitat duminica la "supernanny"..v-ati uitat ? eu am ramas de atunci consternata de baiatul ala. Cine a vz emisiunea stie despre ce vorbesc.
Si se facu ora 3.30.
Aaa...Pufy...am fost ieri prin piata si ce vad la taraba !??!! Cirese de Arad...90.000 kilu'.
Imediat m-am gandit la tine.
Au ceva mai special ciresele voastre ?....ca eu am ramas muta in fatza lor ![]()
![]()
![]()
![]()
Ma duc in pat sa incerc sa dorm un pic. Ma rog la bebica mea sa se aseze si ea ori covrig, ori cu capul in jos..numai sa nu mai stea intinsa ca un bat ..si perpendiculara pe dunguta de pe burtica ![]()
ca io nu pot sa dorm in stilul asta.
Va pupicesc.
Si o dimineata cat mai placuta ca eu am sa ma trezesc la pranz, cred ![]()
Inni
29+ cu
....
amarantina spune:
Hai ca m-am sculat prima!!!! Am putut sa dorm si eu toata noaptea, cu mari eforturi. Inni, daca te uiti la postarile mele de sapt. trecuta, toate sunt la 3 noaptea.
Lullabay bine ai venit printre noi.
Eloise, super ideea ta cu ce ne enerveaza in sarcina. Pe mine ma enerveaza totul!! Iar in mod special ma enerveaza 1.ca nu ma mai incape nici o toala; 2. ca se chiombeaza lumea la mine pe strada si la magazine, de parca n-au mai vazut femeie gravida in viata lor; 3. cel mai mult ma enerveaza binevoitorii care-mi spun ca o sa vad eu ca bebele asta n-o sa mai fie asa cuminte ca primul (care mi-a dormit toata noaptea de la nici 2 luni, care a dormit cate 5 ore de cand l-am adus la maternitate si cu care n-am avut absolut nici o problema). Pe astia i-as strange de gat!!!
A, si fiindca noua ne-a zis doctorul la o eco pe la 16-17 sapt ca bb e baiat si am apucat sa spunem cui a intrebat, si acum multi cred ca e baiat (de fapt e 100% fata) si-mi zic: "Da draga, normal ca ai tot baiat, nu vezi ce burta tuguiata ai!" sau "Normal ca e baiat ca nu ti se umfla picioarele" Si eu i-am lasat in prostia lor sa creada ca e baiat, nici nu ma mai obosesc sa-i contrazic.![]()
amarantina spune:
Pufymic, da-mi si mie te rog parola de la mailul comun. Am tot vrut sa ti-o cer si am tot uitat. Merci. Ce-ti mai face posteriorul? E mai bine?