Mamici de iulie - august 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 26
geliza spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
Monicuta..felicitari pentru bebelus! Sa va aduca multa bucurie in viata!
Bebe Alexander bine ei venit pe lume! Speram sa te simti bine aici
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 36+
Larisa, tickerul tau nu iti arata datele tale...este siteul general
Eliza
32+
si Mara (24 ian 2002)ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
cristina_ana spune:
Buna fetelor!
Eu sunt la munte, dar am cautat un internet pentru ca voiam sa o felicit pe Cristina_Ioana pentru bebe Luca (stiam ca trebuie sa nasca azi), dar acum vad ca si alti bebelusi s-au grabit sa vina pe lume.
Asa ca:
Cristina_Ioana, Kehleyr si Monicutza_bb, felicitari pentru puiutii vostri, sa creasca mari, sanatosi si frumosi si sa va aduca numai bucurii.

Cristina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
norocuta spune:
Monicuta, Cristina felicitari pentru BeBelusi si multa sanatate 
!
Nu am mai intrat la voi de cateva zile si vad ca listuta noastra de mamici cu bebici incepe sa semene cu floricele de porumb: poc
, poc
...oare cand imi va veni si mie randul?
georgiana
35 w
michella78 spune:
stefania felicitari pentru nepotel!
nasti pe 18 iulie.... si eu sunt nascuta tot pe 18 iulie, si mama mea la fel
sa ai grija ca de acum sunt cu ochii pe tine, gata te-am programat la galerie pt 18
michella
avmaria spune:
Monicutza, inca o data felicitari tie si taticului, si multi multi pupici lui Alexander !
Stefania, felicitari matuso ! Cred ca parintii vostri sant in al 18lea cer ! Hehe, cum se va imparti maica-ta in doua
???
Mada, bafta multa la gasit apartament ! Sper ca nu aveti o data limita de parasit actualul ??? Aici in Paris is 3 luni de preaviz din momentul in care anunti proprietarul ca te muti.. Daca gasesti prea repede nu-i bine ca platesti oricum cele 3 luni, prea tarziu iara nu-i bine ca esti pe drumuri daca nu gasesti ce vrei sau accepti orice. Sper ca nu sunteti in situatia asta
geliza spune:
Monicutza, felicitari, bb Alexander sa fie sanatos, mancacios si norocos
Eliza
32+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
norocuta spune:
Stefania, felicitari "matusico" si, tu la randul tau, sa ai un BB frumos si mancacios!
Si pentru ca sunt "pe Japonia" ...mai stie cineva ceva de Hannen? 
Imi amintesc cu mare placere de inceputul odiseei noastre cand "fetele din Japonia" erau multe si f active...
Doamne cum trece timpul asta...parca ieri ma umflam in oglinda si mi se parea ca nu-mi creste burtica, iar acum nu stiu cum sa o "plasez" si abia imi car kilogramele ...ca
plictisita ..
georgiana
3w
geliza spune:
Norocuta, ai mancat o cifra de la saptamanile afisate la semnatura
...
Eliza
32+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
25miky spune:
buna ,am consultat problema inducerii,sotul meu a vorbit si cu alti doctori,i s-a spus ca sta e cea mai buna optiune, e doar cu o saptamana inainte ,la 39 de saptamani ,am frica asta sa nu mi se rupa apa in public ,plus caci sotul lucreaza in militarie si trebuie sa isi ia concediu sa fie cu mine acasa ,apoi sa isi ia liber de la clasa de universitate, e dificil mai ales ca pot sa nasc in orice moment acum ,stiu ca bebe e pregatit si nu mai are loc ,are totul developat astfel nu eram dilatata,uff nu stiu - m-a lovit realitatea si mi-e frica ,i-a spus Steve soacrei la telefon ca as vrea sa nasc doar cu el in camera ,si nu a fost foarte incantata-vezi Doamne ca nu am fost sincera sa ii spun eu in fata,dar tot vine ,si-a luat bilet de avion aseara ,o sa stea in spital sa astepte. A.. si am optat pentru epidurala ,deci sper sa fie bine .Cristina_Ioana sa iti dea Dumnezeu multa fericire alaturi de bebe Luca ,rrecuperare rapida !!!
quote:
Originally posted by michella78
25MIKY soacra, cu tine cand nasti!!!!!!!zau ca e naspa!!!!! te inteleg perfect! nici eu nu as suporta ideea. eu nu ma impac nici cu gandul de a-l vedea pe sot in sala de nasteri!
dar soacra BRRRRRR!
eu zic sa fi tare si sa spui clari ca nu e cazul, te-ar incomoda psihic si atat, fara alte comentarii!!
sa inteleaga ca in acest moment TU esti mai importanta nu ea!
trebuie sa te impui intr-o asemenea sitiatie
cel putin eu asa as face daca as fi pusa intr-o asemenea situatie.
eu, spre exemplu cat am fost internata in ianuarie pt ca am avut ceva probleme cu sarcina la inceput am refuzat politicos dar ferm orice vizita in afara de sot sau mama mea. cu soacra am vorbit la telefon zilnic dar a inteles cand am rugat-o sa ma lase sa ma linistesc.
la fel si ceilalti care au avut intentia de a ma invita.
hai ca m-am intins, am scris cat o zi de post
iti tin pumnii oricum!
michella
miky
map spune:
Norocutza spune-mi te rog si mie un secret, cum rezisti tu la temperaturile voastre (ca banuiesc ca aveti un nr ff mare de grade pe la voi). La noi is 30 de grade de o saptamana si ceva si ma topesc. Este adevarat ca-i cat de poate de umed...la voi cu siguranta este aerul mai uscat. Dar totusi cum faci fata?
Monica si
31 +