Mamici de iulie - august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

geliza merci ca m-ai facut atenta....
Tocmai am sfarsit o portie imensa de spaghetti ...o fi de la vitaminele astea ...
Nu caut prea mult scuze ca oricum am simptome de "memorie in vacanta"

Mai incerc o data:

georgiana 35w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Cristina_Ioana felicitari pentru BEBE LUCA. Sa creasca mare si sanatos

Cornelia la multi ani pentru EDUARD

Consi 33+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Map ai avut dreptate cu apa. acum beau aproape 3 litri/zi si e mai bine cu picioarele. Nu s-au dezumflat de tot, dar e mult mai bine. Si sa stii ca mi-am luat si apa minerala si o combin. E mai buna!

Consi 33+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Map s-ar putea sa te surprinda, dar ma simt mai bine decat in RO (cu conditia sa nu ai treburi "prin oras" in miezul zilei ).

Ai mare dreptate ca uscaciunea aerului face mult mai usor suportabila caldura si, mai e o vb f adevarata, ca "Egiptul are cea mai placuta clima din lume". Eu abia aici am descoperit asta!

Apartamentul nostru e racoros si, cum eu nu ma prea omor cu aerul conditionat, aman cat de mult posibil folosirea lui (lunile iulie si august sunt cele mai "rele"). Ventilatorul merge cam dupa pranz in continuu pana pe la 3-4 in zori cand aerul e taaaare placut .

Dimineata, dupa ce aerisesc toata casa, trag jaluzelele la maxim la camerele insorite si las geamul deschis numai la birou si baie (orintate spre Nord). E acceptabil tinand seama de faptul ca numai doua luni sunt "foc", iar restul anului este ca o primavara dulce, dulce de tot.

PS: iarna trecuta nu am incaltat decat de doua ori pantofi (traiasca sabotii, de cizme nici nu a fost vorba), manusile nu le-am miscat din sifonier, in ciuda faptului ca zilnic il luam pe cel mic de la gradinita si asta presupunea sa fiu "afara" minim 40min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Nu am mai apucat sa citesc...

Am fost tare ocupata zilele astea,iar caldura ma omoara...Inainte sa mai citesc in urma vroiam sa intru sa particip si eu la galerie,dar deja cred ca e prea tarziu.Oricum Cristina_Ioana m-am gandit la voi,m-am rugat sa fie totul bine.Cred ca deja ai nascut asa ca va urez multa sanatate si va astept cat mai curand pe forum,cu pozici,sa ne povestesti cum a fost...

Maine intru sa citesc din urma si va mai scriu.Multi pupici!

38

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

ca-i sarbatoare mare!

CRISTINA-IOANA,felicitari pt bebeu'LUCA.Sa fiti sanatosi si voiosi.Refacere rapida mamicii iar lui Luca ii doresc tot binele din lume.

Gabitza35+ cuDaria si Andrei(28 dec'96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Consi ma bucur ca este mai binisor acum. Chiar mai zicea una din fete ieri-alarteri ca de cand bea mai multa apa a inceput au inceput sa i se desumfle picioarele. La mine de cand cu caldura asta se mai acumuleaza un pic, mai mult la inele vad dar deja am mai crescut un pic cu un pahar de apa pe zi si este deja vad ca au revenit. Oricum cu caldurile astea nici nu tebuie sa ne chinuim sa beam asa mult, o sa nastem niste betivanusi

norocuta iau bilet si zbor in Egipt, gata La noi cand statea in locuinta veche aveam o camera spre nord si era racoroasa. Acum avem camerele pe sud-est si pe nord-est, asa ca nu mai este nicaieri racoare. Adica este ma baie, o sa-mi acolo resedinta Si eu stau cu ditamai ventilatorul dat drumul, aer conditionat nu avem si nici nu vreau ca racesc de la el imediat. Fug sa stau in pat la ventilator ca-mi curg siroai pe piele.

O dupa-amiaza buna, poate apar mai pe seara daca se mi racoreste.

Monica si 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

I'm back. Am vb si cu fata care ma face la par si vine maine seara abia astept ca nu mai suport parul asta in n-spe culori.
Avmaria din fericire nu suntem in situatia asta, la noi e altfel eu cand m-am mutat in Londra din Devon Flo deja locuia in casa asta cu niste prieteni, deci share. Si cat am fost numai noi doi a fost ok asa share ca a fost mai ieftin si casa e faina ca e mare avem si gradina si de toate si zona e retrasa si cu parcurisi de toate deci f faina, dar acum ca vine baby vrem si noi spatiul nostru mai ales pt baby. Iar cu preavizul noi nu prea avem treaba cu proprietara pt ca pe ea nu prea o intereseaza cine anume sta aici exact atata timp cat nu ii facem pb si platim la timp si nu au fost niciodata pb. Iar la vecinii nostri le-am zis din timp ca vrem sa ne mutam.
Mai nasol e ca aseara gasisem o casa super era exact ce ne doream si ca locatie si ca dotari o gradina superba cu gazon si niste palmieri micutzi superba si cand sun azi dim la agentie s-a si dat si era nou aparut pe piata.
Aici asta e nasol ca, casele cu chirie se dau ca painea calda acu e pe piata acu dispare mai ales cele mai frumoase si ingirjite. E mai rau ca in jungla tre sa fii non stop calare pe capul astora de la agentii si ajungi sa le stii toate casele pe de rost. Iar daca ai ghinionul sa suni cu 5 min mai tarziu gata s-a dus.
Acu sper sa nu innebunesc de tot si sa gasesc ceva sa ne placa, eu sunt mofturoasa dar nu asa ca Flo. Ca eu daca is acasa ma ocup de toate astea si pe el il pun la curent seara cu ce si cu mergem sa vedem. Dar cand mergem acolo el stramba rapid din nas si i-am zis nu poti gasi ceva perfect rar asa ocazii.
Si samb avem deja 3 case de vazut, unul e un ap si are gradina proprie. Din poza arata dragutz e un bloc mai micutz si sunt curioasa cum de asta de la parter are gradina proprie ca din poza nu imi dau seama cum e asezat. Dar sper sa fie fain.
Atata tot ca ma cam stresez ca vai daca nu gasesc la timp ceva ca dupa ce ne hotaram ca il vrem mai dureaza pana e chiar al nostru. Ca se fac verificarile si hartiile si tot asa si mai sunt dati cand se mai razgandeste proprietarul sau ceva. Sper sa nu avem ghinionul.
Norocutza ce fain suna vremea la voi dupa cum descrii tu! Aici aerul asta umed e groaznic si amestecat cu inghesuiala si nebuneala din Londra e insuportabil ziua prin oras.

------------------------
32+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

PROPUNERE PENTRU STICLUTE:
Toate fetele care vor sticlute sa trimita cate 200.000 lei pt fiecare sticluta (cine vrea doua, trimite 400.000) pe cardul meu de BRD, dupa care sa-mi trimita mail pe adresa mea de yahoo, ca a efectuat plata. In felul asta putem tine o evidenta clara, cine si cate sticlute a comandat. Vineri o sa stim exact cate sticlute s-au comandat, plata va fi facuta deja pentru ele, urmand ca sambata eu sa trimit banii la tatal lui Mada. In momentul in care ajung sticlutele in Romania, le va trimite prin posta la mine. Eu la randul meu am sa ma intalnesc cu fetele sa le dau sticlutele (pe baza chitantei emisa de banca, pentru a evita orice incurcatura). Mi se pare cea mai rapida si eficienta solutie. Daca se ofera altcineva sa primeasca toti banii pe card, nu ma supar, din contra...

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Monica si la noi e la fel nu avem nici o camera cu umbra mai racoroasa si eu tot cu ventilatorul stau ca de la aer conditionat racesc de nu ma vad. In ro am mai patit-o cu aerul conditionat si acu gravida numai alta raceala sanatoasa imi mai lipseste.

------------------------
32+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput