Mamici de iulie - august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna burticute!

felicitari proaspetelor mamici! bebi sanatosi si mancaciosi!
am inceput sa am emotii, sper insa ca bebelina mea sa stea cuminte pana dupa 38 de saptamani

huacin, mama draga, pune tu listuta aia cu cumparaturile aici, ca sa ne rezolvam si noi

si eu am fost la homeopata si am o punga intreaga de remedii pt inainte de nastere si apoi incep o alta schema fix din momentul in care incep durerile. m-am scos!

pup!

dandana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Medeea, eu sunt de acord...asteptam si alte pareri

Eliza 32+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Cristina, sa-ti traiasca bebe Luca!!!
Cornelia, La Multi Ani lui Eduard!
Sa va bucurati de copiii vostri!

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 34+

Mergi la inceput

Medeea, te intreb din nou, cum te mai simti?

ticker bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Huacin parca tu ziceai de ceva gel antibacterian? Aici au niste sticlutze mici cu gel din asta care il freci pe maini ca o crema si dezinfecteaza. Eu de cand cu baby is dependenta de el plus ca folosesc des transportul public si cum ma urc in bus numai ma gandesc cata lume a pus mana murdara pe bara aia si tot asa. Flo zice ca am innebunit dar eu zic ca sunt inca normala. Subliniez inca.
Si ce imi place ca in spital oriunde mergi e cate un dozator din asta pe pereti cu gel de genul asta. Si ce-a mi-a placut ca in camera unde nasti are si gel din asta si scrie ca toti care intra sa il foloseasca. Si mai au si 3 tipuri de scrub din alea medicinale la chiuveta.
Am inceput sa devin obsedata de asta cred ca. Ma vezi acusi ca la intrare in camera lui baby pun si eu sticlutza si anunt ca la spital.

------------------------
32+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

medeea, e buna ideea ta! e cea mai ieftina varianta!

alimentarea cardului se face pur si simplu la orice brd, un formular completat, 200 mii si gata?

cred ca ne trebuie numele tau de pe card si cele 16 cifre tot de acolo, nu?

dandana 35+

Mergi la inceput

Eliza, eu sunt bine, am stat cuminte in casa (cu mici exceptii), dar in nici un caz in pat tot timpul, ca as fi innebunit. Am respectat tratamentul 3 zile, apoi am renuntat la Gynipral si, treptat, si la No-Spa (Scopnatil oricum am luat doar un supozitor si nu mi-a mai trebuit!). Ma simt bine, nu am contractii, nu stiu in ce stare mai e colul meu (am mai avut o repriza de sangerari usoare doua zile). Maine se intoarce si medicul meu, ca era plecat, si vedem maine ce spune, sper sa nu ma interneze. Oricum, am intrat in saptamana 35, sunt din ce in ce mai linistita cu riscul de prematuritate... Acum m-au apucat iar emotiile cu sarcina, am stari alternative, de teama si bucurie. Am renuntat la inot, de cand cu dilatatia.
La noapte vine mama mea, imi aduce caruciorul, abia astept sa il vad, sper sa fie roz, sa nu-mi spuna ca nu mai aveau!

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

medeea, de acord. Asteptam contul tau de card si numele.

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 36+

Mergi la inceput

Dandana, daca si celelalte fete sunt de acord cu propunerea mea, am sa trimit numele meu si contul de card pe adresa de mamiciiulaug2006. Va trebui sa mergeti la orice reprezentanta BRD, sa completati un formular cu datele mele, platiti banii si pastrati chitanta. Apoi nu uitati sa-mi spuneti pe adresa mea personala de yahoo ca ati efectuat plata. Eu zic ca e destul de simplu... Cand ne intalnim sa va dau sticlutele, sa aveti chitanta la voi, atat.

Medeea 34+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Medeea76

Eliza, eu sunt bine, am stat cuminte in casa (cu mici exceptii), dar in nici un caz in pat tot timpul, ca as fi innebunit. Am respectat tratamentul 3 zile, apoi am renuntat la Gynipral si, treptat, si la No-Spa (Scopnatil oricum am luat doar un supozitor si nu mi-a mai trebuit!). Ma simt bine, nu am contractii, nu stiu in ce stare mai e colul meu (am mai avut o repriza de sangerari usoare doua zile). Maine se intoarce si medicul meu, ca era plecat, si vedem maine ce spune, sper sa nu ma interneze. Oricum, am intrat in saptamana 35, sunt din ce in ce mai linistita cu riscul de prematuritate... Acum m-au apucat iar emotiile cu sarcina, am stari alternative, de teama si bucurie. Am renuntat la inot, de cand cu dilatatia.
La noapte vine mama mea, imi aduce caruciorul, abia astept sa il vad, sper sa fie roz, sa nu-mi spuna ca nu mai aveau!

Medeea 34+

Ma bucur ca esti bine...ma bucur de asemenea ca vei intra in posesia caruciorului...si iti tin pumnii pentru maine la dr

apropos de carucior, eu sunt balanta si tare nehotarata sunt...oscilez...ba as vrea sa fie usor, iar cel mai usor este Brevi Grillo...ba as vrea sa aibe si cos de masina...si clar sunt mai grele...adica Graco ....poate va mai dati si voi cu parerea....mamicile mai experimentate de care ati avut? eu am avut unul genul asta barza-ro.com/m4E.html ...a fost f buna, desi ocupa cam mult loc pliat, se plia cu ambele maini si era cam greutz...dar l-am dat unei verisoare...l-am si recuperat dar nu mai poate fi folosit decat la tzara...desi eu ma bucur ca acum chiar mi-as dori un carucior nou

ticker bebe

Mergi la inceput