Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (29)
Raspunsuri - Pagina 10
addinel spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Addinelu spor la santier.Pupicu nu stie nik.Nu?[/navy]
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate[/font=Comic Sans MS]
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
nu stie nik si azi m-am dat de gol ca fraiera ca maine nu merg la serviciu. am dres-o, ca stau sa pregatesc niste rapoarte si raman acasa, ca am nevoie de liniste.
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
diadaniela spune:
cand mi-am bagat si eu nasul pe la voi ce vad?
vb aici de baclavale ,sarailii si strudele. asta asa ca sa nenorociti lumea care incerca sa dea cateva kilisoare jos.
mai ,mai ,mai ce fete rele!( emoticon care misca din cap dezaprobator)
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
addinel spune:
dana banana, cam rarutz pe la noi in ultima vreme. nu ne mai iubesti?
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
georgi75 spune:
Dana banana e ocupata pe la ZZu .Bey, m-ai innebunit cu kilele.Ia baga mah o poza sa te vedem si noi si sa ne dam cu parerea.Ca ioo nu cred ca esti grasa.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Nunta noastra
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer!
Iesi afara sa-ti dau bataie la
pai pe la noi nu mai vii?Te tii mare ca esti licentiata ai?
FELICITARI!
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
andreea_trend spune:
Nu daaaa... si nu am spus ca sunt licentiata inca ... deocamdata doar absolventa
Si azi atat am putut doar sa deschid un cap nou la studente ca pe urma pica netul ... nu stiu ce naibii are ca si acum face figuri... merge cu viteza melcului..
quote:
Originally posted by georgi75quote:
Originally posted by andreea_trend
Iesi afara sa-ti dau bataie la
pai pe la noi nu mai vii?Te tii mare ca esti licentiata ai?
FELICITARI!
Avem si POZE
georgi75 spune:
Normal ca iei si licenta.Nu se pune problema.
Hai ca am fugit.Aerul de tara isi spune cuvantul
Noapte bunaaaaa
Avem si POZE