Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (29)
Raspunsuri - Pagina 9
SunSmile spune:
Mai noroc ca va mai salveaza cate o fata, ca altfel ajungeti pe pagina 4!!!! Halal optimiste!
Hai...la apeeeellll!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Himmelsduft spune:
Na uite ca ni sa terminat strudelul, avea jumatatea mea o pofta, parca nu as fi facut de 1 an ceva dulce , eu care fac in fiecare saptamana ceva.
Pupicuri la toate, ne auzim maine,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
daniela_daneza spune:
Gata .Am aparut acasa !
Ce frumos era la terasa , ziceai ca esti in vacanta, nu alta !Si e atat de aproape de mine.Data viitoare am stabilit ca mergem fara masina , ca sa poata sa bea si "diverul " o bere ceva ...
Slaba rau miscarea pe aici....
Ce vreti : bici sau bata ?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
Dany ma bucur ca te-ai simtit bine! Bravo!
Io zic sa punem alternativ....una biciu, una bata! Poate le invinetim si se simt!
K sa nu mai zic ca nici Chatonelu nu a mai aparut....bai ce ti-e cu "luatu-n cap". O sa ajungem sa vb singure....
No hai...noapte faina si vise optimiste!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
georgi75 spune:
Io m-am invoit ca am fost la tara.
Si ma duc si maine.
Deocamdata plange fi-mea.Revin mai tarziu
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Io m-am invoit ca am fost la tara.
Si ma duc si maine.
Deocamdata plange fi-mea.Revin mai tarziu
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
Nu umbla cu "cioace", la tara ai fost ieri, da ?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
addinel spune:
salutare! sune extenuata, arata casa mea de parca ar fi parasita... dar totul e pregatit pentru demararea lucrarilor. pe sor-mea o deportez prin rude, ca are de invatat pentru bac.
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
addinel spune:
p.s. maine cred ca lipsesc, mut si computadorele. sa vad daca ramane vreun locsor sigur unde sa-l pun sa vad si eu ce mai faceti...
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
georgi75 spune:
Bey Danezo ma bati nevinovataaaa....
Azi am fost la tara.Parol.Si tine bine minte.Ma duc si maine.
Addinelu spor la santier.Pupicu nu stie nik.Nu?
Avem si POZE