Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)
Raspunsuri - Pagina 9
mitzura spune:
daria, cu mare placere as pune poze, dar aparatul meu foto a murit la datorie, si am ramas numai cu camera. dar promit ca facem poze toti de ziua lui tudor, adica pe 1 iulie, ca atunci vin mai multi care au aparat digital si ne scoatem parleala. ![]()
diana21 spune:
Scuze, nici nu m-am gandit la asta...ma mai ia entuziasmul pe dinainte!![]()
Nu stiu ce sa zic...sper sa se faca bine repede si sa nici nu mai fie nevoie de dr. Pupici!
Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
speel spune:
La multi ani ,Gabi,tot binele din lume ti-l doresc!
Si sotului Alicei la multi ani!
Adela,Ricardo este dependent de mine.nu mamos,alintat sau alte denumiri! dependent la propriu.Cu toate astea nu disper deloc,asa e el,o sa treaca,doar nu omor copilul ca vine dupa mine la toaleta dimineata si tusti in bratele mele.Daca acolo ai place lui!decit sa urle pe linga usa,mai bine calm in bratele lui mami pe wc.
Cu somnul,si eu stau linga el pina adoarme in fiecare seara.La noi dureaza 10 min.de obicei dupa care punem adormitul in patut si gata.inteleg ca te ingrijoreaza cel mai mult faptul ca atunci cind vine bebe nu ai cum sa-ti imparti timpul.Eu zic sa apelezi la tati lui Tudor in cazul asta.Poate va putea el sa stea cu Tudor pina adoarme si tu sa vezi de puiul mic.E doar o idee,asa am vazut la sora-mea.Cum a venit bebe doi,cumnatul meu a preluat multe din sarcinile sora-mii.Incearca sa-l lasi cu tati pina adoarme,eu deja am progresat,Ricu adoarme si cu tati seara.Toata ziua al pup si-i suflu in fund lui pitic iar cind al tin nitel pe ala mare cu capu in poala mea,Ricu vine si al impinge cit colo sa se puna el.mare belea!De asta l-am pus pe Mario sa-l adoarma,ca sa am timp si de Serban,stam la povesti in camera lui,no altfel se simte aiurea si e si firesc sa-l alint si pe asta mare.
Cu tipatul isteric,Ricardo testeaza tonuri inalte ori de cite ori dispar din raza lui vizuala.Si asta de vreo luna de zile.Efectiv tipa pina se invineteste daca nu ma mai vede.cum apar cum asa ce ma stringe de picioare si ma pupa unde apuca .O sa-i treaca,si Serban era la fel si dupa doi ani s-a potolit.mai ales ca din decembrie mergem la gradinita,sigur se vor schimba lucrurile.
Eu zic sa-ti pastrezi calmul cit poti si trebuie sa fii increzatoare ca o sa fie bine.
mitzura spune:
Speel, mersi mult de raspuns. treaba cu tati nu merge, ca nu sufera pruncu, nici macar sticla de lapte nu vrea sa o ia din mana lui. Cand il vede, il impinge si zice "sa vina mami". Si taica-su il intreaba " da ce ma, tati nu-i bun?" Si Tudor raspunde prompt "Nu-i bun". Asa ca am incercat, dar fara succes deocamdata. Sincer asta ma streseaza, ma vad cu cei doi copii seara, urland amandoi, de aia ca nu pot sa stau ca lumea cu nici unul din ei. ca altfel, il lasam in pace pe tudor sa-si revina singur din mamosenia asta.
Oricum, remarc ca situatia voastra seamana mult cu a noastra. Inclusiv episodul cu buda dimineata. Ce figuri pot fi si copiii astia...
ok, si cand urla asa Ricardo, ce faci, te intorci langa el? ca mie mi-e frica ca in felul asta nu fac decat sa-i intaresc dependenta. dracu mai stie, ca-mi mananca urechile psihologia asta ![]()
Boca Daniela spune:
,acum v-am citit pe fuga ca am fost azi pe la serviciu sa vad ce mai e pe-acolo ca se apropie ziua cand trebuie sa merg din nou la munca
.Era asa nebunie pe-acolo si colegele mi-au zis sa mai stau cat pot ca-i mare stres si zapaciala.O sa-mi prelungesc cred o luna concediul ca-i cresa in vacanta,si apoi mai vad.Da am un nod in gat de pe acum
.
Roxanaz,ti-am vazut pozele,sunteti o familie tare frumoasa si reusita,iar piticul e adorabil
,mai ales in poza unde doarme cu magarusul sub brat.
Daria,cum sunteti?tot cu febra?eu zic daca nu-i trece s-o duci totusi s-o vada un pediatru , trebuie sa fie vreunul mai bun si la voi la Oradea.
Alice, La multi ani pentru sotul tau !si pupici pe cucuiul lui Andrei.
Va pup si mai revin cand pot
speel spune:
Adela,pai nici la noi nu a mers din prima cu tati.Dar Ricardo adora masinile si tractoarele.Primul lui cuvintel a fost tractor.Si Mario a speculat chestia asta.Eu nu ma joc cu el cu masinile,seara in schimb intra tati in actiune.I-am cumparat o parcare mareeeeee si inalta si au treaba sa parcheze toate masinutele din living.si pe urma trec in revista toate carticelele impreuna.Si asta in fiecare seara.Pe urma mario al i-a de minuta pe ricu si la nani.Initial,Ricu ma lua si pe mine de minuta,asa ca mergeam toti trei in pat.Incet incet,s-a obisnuit numai cu tati,mai ales ca si-au mutat parcarea in dormitor,deci practic dupa baita eu nu mai particip la programul de seara.eu zic sa mai incercati.
Cu toaleta,nu mai departe de saptamina trecuta pur si simplu nu ma mai puteam tine si eram cu sticla in gura lui Ricu.L-am lasat pe mario s-o tina si am zbughit-o la toaleta.In doua secunde Ricardo urla cu sticla in mana la usa.Am deschis,l-am luat in brate si a terminat sticla pe wc in bratele mele.
Eu nu al las sa plinga de loc.Pina acum o luna era totul super ok.Cu siguranta o sa treaca toata nebunia asta,eu personal am incredere in Ricardo.cind plinge tare se uita fix in ochii mei si am observat ca daca ma las jos la nivelul lui,vine si se baga in mine si ma stringe tare de git,deci ai este frica sa nu plec si sa-l las singur.Numai citeva secunde al tin strins linga mine si incep sa-i vorbesc sau mergem si luam o jucarie si trece toata isteria.deci chiar au nevoie de noi in momentele alea,zic eu.Personal n-as putea sa-l las sa plinga cind stiu cit de usor al pot calma.Am incercat la inceput sa-l las singur in camera.Nu mai fac niciodata asta.Racnea linga usa,iar cind am deschis-o avea figura unui copil ingrozit.pur si siplu mi-a sarit in brate disperat.Poate alti copii suporta genul asta de corectie,Ricardo insa nu.Sau poate sunt eu prea toleranta.Si apoi Ricardo si sunt convinsa ca si Tudor nu fac scene dintr-astea non stop.Ricu sta si singur cu jucariile lui peste zi,sau pe terasa in scoica cu nisip,si nu 5-10 min.Dupa somnul de amiaza ,cind e odihnit sta si 3 ore singur si se joaca.Cunosc copiii care tipa incontinuu si nu pot fi calmati cu absolut nimic.deci la noi nu e chiar o problema grava.Or sa treaca si fazele astea,ai sa vezi.
philip spune:
vazut pozele, mama ce misto la corina acolo, doar ca nu prea te-am recunoscut, deh, daca apari asa rar in poze....sorry
rox, sa le porti sanatoasa, hai ca esti gagica misto!
daria, si eu as zice ca-i viroza...multa sanatate giuliei, pai de ce s-o duci la urgente????
ema, bine ca ai mai dat pe la noi ca ne era dor!
gaby, inca o data la multi ani si la multi ani lui florin, alice!@!!
pupam pe toata lumea in egala masura
philip
&andreea
copilasi dragalasi
mitzura spune:
Dana, si ai mei se joaca seara impreuna, la noi pasiunea comuna sunt cuburile din lemn, cu care construiesc "gagaje" si castel si casute. Si se simt foarte bine impreuna. dar cand vine vorba de somn, parca numai mami exista. Iti dai seama ca o sa mai incercam, mai ales ca seara sunt tot mai obosita si eu dupa o zi intreaga de carat burta.
Si daca e sa discutam de cum as face eu, nici eu nu-s in stare sa-l las sa planga, de obicei sar repede cand ma cheama, si tot asa se linisteste usor daca ma vede. Si exact asa cum spuneai tu ca l-ai gasit atunci, ingrozit de lipsa ta, asa pare a fi si Tudor cand are cate un episod de genu asta. De aceea eu mi-am si pus problema la modul foarte serios ca el chiar sufera cand eu dispar din raza lui vizuala, nu sunt doar fitze.
faza e ca taica-su imi tot reproseaza ca l-am invatat prea mamos, si pe de alta parte imi e si mie tot mai greu din cauza sarcinii. dar vor trece ele cumva.
Si mai ai dreptate intr-o chestie, si tudor este independent in restul timpului, se joaca singur, in parc alearga, uita de noi, merge fara probleme la bunici fara mine, numai seara la culcare il apuca. poate o fi si faptul ca peste zi nu sta suficient de mult timp cu mine.
Mersi mult de suport.
vrabiuta spune:
buna seara,
am intrat doar un minut sa va spun ca am reusit sa pun poze cu lia pui. le gasiti aici:
http://community.webshots.com/user/vrabiuta9
in albumul iunie.
pupici si o seara frumoasa tuturor!
cele mai frumoase
kim222 spune:
La multi ani Gabi! Si sa vina bb2 ...ca stiu ca asta iti doresti!
Vazut pozele brasovene! Roxa placut sandalele portocalii
. Iar clona...tot prieten cu suzi?
Corina..superbe pozele..la noi AMR 29 de zile
Dana..bine ai mai aparut! Vreau poze cu baietii tai! Asa deci din decembrie mergeti la gradi..full time?
Lia imi pare rau de incident..ce pot sa spun mai mult..
Daria asa cum ti-au spus si fetele..mai asteapta o zi..si daca nu apre eruptia ai scapat de boala infectioasa(pt care oricum nu se da tratament). Deci eu nu as duce copilul la dr...nu inca...
Am primit ceva poze din Ro, calitatea nu-i asa de buna...si Luca este "desfigurat" de la atita topaiala cu verisoara lui http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/detail?.dir=/a14cscd&.dnm=c385.jpg&.src=ph&.tok=phnKtDFB4Ml1Dsd0
Intrebarea mea vad ca a fost ignorata total..![]()
Fug la treaba!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.