Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)
Raspunsuri - Pagina 24
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
bai, nici io n-am chef de munca, o hi ceva in aer
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Mai, eu nu mai am chef de munca de vreo citiva ani...da' ce sa fac???

Astept cu interes ziua cind va veni raportul de la IT cum ca eu stau 80% din timpul de la job - pe DC...
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roller025 spune:
Ca tot veni vorba, Gabitza, ma intreb daca shefu' o sa ma puna sa-i traduc in engleza "despre copii" si ce added value aduce la jobu' meu ![]()
Si daca tot veni vorba de bauta, putem incepe de azi? Ca susnumitu shef e in conced si dseara vine barbatu acasa, asa ca am unde sa proptesc maine seara cupilu. Daca e rost de ciat, maine intru si io!
ELE, bine ai venit in gashca celor mai si celor mai....
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
corianai spune:
salutam,
La multi ani sarbatoritilor 
Noi asteptam musafiri, cumnatul meu cu sotia si cei doi cupii de 1,5 si 4 ani. Nu vreaui inca sa ma gandesc ce se va intampla aici...
ufff... Daca supravietuim revin luni!
La noi incepe de azi bauta, maine e sarbatoare mare in tarisoara asta, midsommar so...
let's party!!
pupam
philip spune:
'nnnnneata
am ajuns si io, is abia la prima cafeluta, cre' ca azi beau 3 sa-mi revin, nu'j ce am da' taaare as mai fi dormit dimineata. pupi n-a mai plans nici ieri la gradi cand l-a dus tati, suntem pe drumul cel bun (zic eu, sa nu-l deochi). azi si maine nu merge ca tati-i plecat pana maine dupa-amiaza, sper sa nu uite pupik de gradi pana luni.
mi-e lene sa raspund, zau, da' daca se pune de chat, anuntati-ma si pe mine, please, ca eu de fiecare data cand intru pe-acolo is singurea.
s-am incalecat pe-o sa, si ne vedem acusa!
philip
&andreea
copilasi dragalasi
roberta04 spune:
ELE, bine ai venit! Subiect tare acum
?? Stai sa vezi cand sunt mamicile de pe aici cu chef!
Mey, cred ca sigur e ceva in aer, nu ca aveam eu de gand sa fac mare lucru azi, dar am o lene si o amorteala de nu ma pot ridica din pat.
In schimb, yami-yami, am facut prajitura desteapta dupa reteta Andreei (M) si a iesit o bunatate. da' nu mai poti respira in casa, ca trebe tinuta 2 ore juma' la cuptor.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
kim222 spune:
Din motive de treaba..nu ca altele
...voi fi scurta.
Gabi s Dana..multumesc pentru raspunsurile cu gradinitele
.
Lumi multumesc pt site..am intrat nu m-am lamurit...dar am deschis subiect
Daria..o sa fie bine..o sa vezi! Si nu 27...AMR 26!!!
Trebuie sa te dezamagesc..nu am mai cumparat rochia aia..in schimb mi-am luat 3 toalete
..si de aceea nu as vrea sa fiu in blugi:))))
Ioana...noi la dr stam cumintei ..ca ne place...Noi ne-am jucat acasa mereu de-a dr....cu stetoscopul si poate de aia:))). Dar si asa dr cind l-a vazut ca arunca niste jucarii..mi-a povestit despre time out....A..si apropo...am gasit scaunel special pt timeout...cu timer!!
Monica am priceput...acum deci peste drum! Imi pare rau de masina....dar vorba aia...doar o tabla..ce sa faci!
Fug la treaba ...si revin..mai pe seara![]()
Edit...Roberta felicitari sotului!!! Si nu vorbi de sfoara in casa spinzuratului...adeca despre prajiturele:)))
Ele bine ai venit...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Boca Daniela spune:
Ele, bine-ai venit
,si eu sunt mai noua pe-aici .
Fetelor, am trecut sa va salut, prea multe n-am ce sa va povestesc de Alex ca e la bunici si saptamana asta tare dor mi-a fost de el.Dar maine mergem si-l aducem acasa
,duminica vrem sa mergem in parcul mare ca se organizeaza caravana Bebeko si vor fi manifestari pt. pitici.
Ioana ,noi cand mergem la dr. facem scandal inca de cum intram in cabinet,eu acasa intotdeauna il pregatesc si-i spun ca nu o sa-i faca nimic si-i arata cum o sa-l consulte cu stetoscopul,dar acolo cand ajungem il apuca o fricaaaa si urla tot timpul cat il consulta si se lupta cu toata lumea.dr. e tare draguta si are foarte multa rabdare cu el,daca ar striga la el sa nu mai planga cred ca-s manca-o pe loc
si nu m-ar mai vedea pe la ea la cab.
o sa lipsim 2 zile din Cluj asa ca sa nu m-a dati disparuta ca nu am scris,revin eu duminica si recuperez
.
Va pup si va urez un wk placut si vreme faina
szivarvany spune:
Hellou
Dupa ce v-am terorizat cu nebuniile mele, declar ca Giulia nu a avut si nu are deloc febra pana acum. 9ptiu, ptiu sa n-o doechi)
Va multumesc inca o data de sfaturi si sustinere morala 
(Kim - nu ai luat rochia sexoasaaa ??? Why, why ???)
Daria &
Giulia (2004 08 16)
kim222 spune:
Daria nu am luat rochia pt ca nu o puteam comanda decit pe net..si daca nu-mi placea sau nu era buna..nu mi-o primeau inapoi....Dar am luat alte doua sexoase:))) Ma bucur ca Giulia este bine! Si schimba locul de poze
!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
szivarvany spune:

m-ai prins cu locu` Edit: sa nu-mi aici ca ai vazut-o si pe ultima
in care am un zambet tamp 
Ma bucur ca ti-ai gasit alte rochii la fel de sexi-pexi 
Daria &
Giulia (2004 08 16)