Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)
Raspunsuri - Pagina 23
ina32 spune:
Helou,
Io scriu din varfu unghiilor, cu grija sa nu mi se lipeasca dejetele de taste din motive de lipsa acuta de apa.
Sunt cu nervii, ca nici azi nu cred ca vom avea ...
La multi ani Serban, si mama de Serban de ce nu mai dai p-aici?
La multi ani Diana, cu intarziere.
Papa, am citit povestea...si m-am regasit integral in temerile tale. Foarte frumos scrisa.
Mitzura-bafta azi la doc. Sunt curioasa ce te va sfatui educatoarea/invatatoarea in privinta lb germane. Aceeasi problema o avem si noi oarecum. Sotul vb germana dar eu nu. Iar lectiile Radu cu mine le va face...De aia nu stiu nici eu cum e mai bine...
Cam atata ca am creierul deshidratat...
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
Mimilinca spune:
La multi ani Serbanica!
sa cresti mare, frumos, sanatos si norocos...ca tare bine prinde si un dram de noroc!
Diana, si tie toate cele bune, ani multi, cu dragoste si bucurii!
....si noi suntem in categoria racnit la doctor, dat din maini si picioare, tragedie mare chiar daca ar vrea doar sa o urce pe cantar! asa ca Ioana, don't worry, suntem multi in aceasta gasca!![]()
Roberta, felicitari pentru licente! si petrecere frumoasa in w/e! o meritati!...mai ales tu!![]()
Olivia, intra pe site-ul dir. de pasapoarte si gasesti toate informatiile: www.pasapoarte.mai.gov.ro
Eu stiu ca iti trebuie buletin.
Dana, felicitari pentru avansarea pe canapea. mey, da nu cade din pat? ca Ilinca atata se foieste ca ar veni gramada si din patul nostru dublu ![]()
Diana, succes in continuare si voua la dormit singurica!
vad ca ati mai vorbit de gradinite...sa stiti ca si eu am multe colege cu copii la gradinite de stat ( si ar avea bani si de particulara, deci nu-i asta problema)si sunt foarte multumite. cele cu copiii la particulare sunt la fel de multumite...acum, cred ca iti trebuie si ceva noroc in toata povestea asta. oricum si eu sunt cu urechile ca de elefant cand vine vorba de subect.
as mai scrie, dar nu mai poci...
pupici
roxanaz spune:
giiiz Ina cata nebunie! da ce fac frate aia is cretini? tin pumnii macar azi sa vie!
io pur si simplu am obosit, vreau acasa. si mai vreau sa vina week end-ul sa apuc si eu 2 zile de plaja ca nu am vazut marea de vreo luna. si of corz sa nu ploua. acu recapitulez...vreau cam multe nu? ![]()
carmenp spune:
bai, nici io n-am chef de munca, o hi ceva in aer
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
ieste, fetele, ieste. io mi-am facut manichiura cu o mare nesimtire, am scos la imprimanta de toate ce aveam retete adunate, beau a n`shpea cafeluta cu statu` de juma `de ceas alela prin alte birouri, la taifas cu colejele ... ie`n aer :-)
Daria &
Giulia (2004 08 16)
ele77 spune:
Buna fetelor. Eu sunt mai noua pe aici. Am si eu un baietel nascut pe 12.08.2004. Este super subiectul.![]()
szivarvany spune:
Ele - bine ati venit pe la noi, te asteptam la povesti (de tot soiu`) si cu pozici cu baietelul !
Dupa cum vedeti, io ma rup de munca
Am asa un feeling ca`i vineri ... da` nu`i ... da`i bine si`asa 
Edit ca am scris nejte balarii ... de coma 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
papadie spune:
daria las ca-i de bine daca de joia e asa liberte si fraternite pe la joaba. inseamna ca maine facem chat ca e vineri si parca vinerea sarbatoream prin baute faptul ca se inkeie saptamina :)))
carmenp spune:
uel cam, ele! subiect super si gagici pe masura, iti scrie una dintre ele![]()
quote:
Originally posted by ele77
Buna fetelor. Eu sunt mai noua pe aici. Am si eu un baietel nascut pe 12.08.2004. Este super subiectul.
ELE
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3