Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)
Raspunsuri - Pagina 19
Boca Daniela spune:
am intrat sa va salut, sunt trista pentru ca Alex nu vrea sa vb. cu mine la telefon,l-am sunat in seara asta si a fugit , n-a vrut sa spuna nimic,sigur ii e dor de mine ,deabia astept sa mergem vineri la el
.
alice2004 spune:
Seara bunaaaa !
Nu am avut timp de scris azi ... si de citit am citit cam din doi in doi, am vazut ceva poze, pupici tuturor
si multa sanatate bolnaviorilor - Daria,
, eu zic ca e vreo viroza, si noi am tinut-o cu febra fro doo zile la rind pina am chemat salvarea ... sper din tot sufletul sa nu fie nik mai serios !!
Si multumirile mele speciale Doamnei Floare - Papa, you made my day !!
Am citit povestirea si ... am ramas far de cuvinte ! Va doresc tot binele din lume si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii acolo !

Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
eli spune:
Buna! Va scriu din Romania, din Roman. Am ajuns cu bine, zborul a fost cam obositor, Stef nu prea a avut stare, mai ales in avionul cel mare cu care am zburat pana in Moscova aprox 10 ore. A mancat bine, cam cu fite la somn.
Acum suntem la mama mea, azi am fost la tara si a vazut animalutele, i-a placut tare mult, s-a zbenguit si a cercetat fiecare cotlon ( sa puns si poze), a dormit bustean in masina la intoarcerea acasa.
Pe seara au venit niste verisori si a plans cand au plecat, vroia si el afara, asa ca am facut si o plimbare de voie de nevoie.
INTREBARE: De unde pot cumpara pampersi tip chilot, de aia care nu au scai. Noi nu mai folosim de astia care se prind de vreun an si acum mereu ii cad, cred ca mi-am pierdut din indemanare. Ce fel de tip folositi? Eu i-am luat Pampers.
E debusolat de la fusul orar, azi la 5, ieri la 4:30 dimineata s-a trezit!
Eu deja mi-am facut nervi, trebuie sa imi schimb buletinul, am stat marti la o coada de pe la 11 fara ceva si la 12, inaintea mea mai fiind v3 persoane au inchis ghiseul ca se terminase programul. Si zisesera doar de la 12 fara 10 ca sa nu se mai aseze la coada nimeni, deci ma gandeam ca ne accepta dosarele.
Ma duc la nani, somn usor si o zi frumoasa maine! Sanatate!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
papadie spune:
un pupic pt toate mamicile triste
Alice
:-))) sper ca n-ai lacrimat si tu :D
Daria tu esti sigura ca Giulia are febra??? La ce ora ii iei temperatura? Dupa amiaza si dupa ce doarme copilul va avea intotdeauna temp mai ridicata! Daca ii iei temp imediat ce se trezeste mai las-o juma de ora si ia-o iar. Plus ca zilele astea e asa de cald ca si ei mititeii resimt mai rau. Aici temp se considera de la 37.8 la 38.5 si febra de la 38.5-39. Iar paracetamolul la copii se da de la 38 in sus. Cel putin asa recomanda pediatri si moasele.
Pupicim Giuliuta*
alice2004 spune:
Hehehe, Papa, draga mea, cum de nu ? Ca si io-s sensibilioasa din fire !!! Si citindu-te, mai ca as da-o undeva de virsta si de cezaroana si m-as inscrie si io pentru bb2 !!!!![]()
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
papadie spune:
Alice iti spun doar atat: in seara asta (cf cu principiul ca tot ce-i bun se termina repede)s-a trezit Catri si a venit plingand ca era bezna si s-a speriat singurika in camera. I-am aratat poze pe computer . Cele din albumul nou. A tacut si s-a luminat can d am ajuns la pozele Sofiei a ras si a pupat monitorul soptindu-i: bebiiiiiiii!
Nu-ti mai spun cum ii aduce mereu bibele cu lapte, suzi, hainutele, cum ii duce pampersii plini la gunoi ...cum ma ia de mina si ma taraste in camera ca plinge bebi (ca la al doilea te mai nesimtesti nu mai sari din prima la orice scancet). Si cum isi rupe biscuitele in doua: jumate ea, jumate bebi. Iar io ma uit la ea si pling ca fraiera ca mi se pare ca e cam proasta de buna. Si nu e OK![]()
kim222 spune:
Papa...mai spune..poate-mi vine si mie curajul:)))
Alice mami te pierdusem..ce sa fac daca m-am obisnuit cu tine la schimbul 3![]()
Daria ...37..cu ceva...nu este febra....Giula nu are nimic...sint convinsa!
Eli vacanta placuta si nu te mai stresa....din cite stiu eu se gaseste in Ro Pampers push up...or up and go...ceva de genul asta....
Si pentru ca tot ai adus vorba..stie vreuna dintre voi ce acte imi trebuie pt reinoirea pasaportului? Este aglomerat in Buc....ca nu am timp..sorry ca sint out of topic....
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
philip spune:
mai, papa, azi a fost ziua ta, ca sa zic asa. ti-am admirat si povestirile si pozele cu fetele tale pretioase, ce sa zic, va pupam dulce!
daria, eu zic ca e o viroza, nu stiu daca ar trebui sa-ti faci griji! edit, ca parca suna aiurea: normal ca iti faci griji, doar esti mama, dar nu cred ca e nimic grav. am vazut o giulie frumoasa si cu codite (anca, ce bubite maica, eu n-am vazut nik...)
somn usor cui doarme
philip
&andreea
copilasi dragalasi
alice2004 spune:
Papa, 
! Chiar vrei sa termin cutia cu batistutele de hirtie???
Olivia, sint pe aici ... am o scrisoare de scris, si mai trag cite un ef shinshi from time to time !
Cu pasaportul, in Romania, io stiu ca iti trebuie cel vechi (sau parca spuneai de reiinoire ... prelungire ?), chitanta de plata a nustiucumocheama pe taxa aia consulara, eventual certifictul de nastere si de casatorie ...si parca atit ! Aaaa, si poze !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006