Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Diana,la multi ani fericiti!
Gabi la cit mai multi impreuna si sa va bucurati de pui!
Papa,frumoasa tare povestea voastra.In afara de faptul ca fiecare nastere e o minune,talentul tau la povestit o face si mai speciala!Pupici multi de la noi.
Lia,eu am pierdut sarcina pe 18 mai!am stat la pat 2 saptamini si in acest timp m-am ingrasat!acum sunt bine bine si as vrea sa mai dau jos ca nu dau la gunoi un sifonier de haine abia cumparate in primavara.
Cristal,asa mi-a spus si cumnata-mea,instructoare de aerobica de altfel,cica daca nu fac excese cu mancarea si o ora de mers fortat si alta de abdomene,flotari, sarit coarda si alte de astea,voi da jos obligatoriu.nu mult dar exista si avantajul ca miscarea tonifica musculatura ,deci sanse minime de piei revarsate peste betelia blugilor.Eu o sa incerc,poate am si eu norocul sa dau jos ca tine si sa ma si mentin.
Adela,o parere neavizata:daca ai posibilitatea sa-l dai la o gradinita in limba germana ,nu ezita.Engleza o s-o invete din alte surse:filme,jocuri pe calculator,e oricum mult mai vehiculata.Germana insa e grea si daca o invata de mic v-a fi un avantaj mai tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

.La multi ani Diana ,multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi tie!

Papadie,am citit povestea scrisa de tine si m-a impresionat foarte tare,ai talent mare la scris,eu te si-ti doresc sa fii fericita alaturi de cele doua minuni Mielu si Pescarush ,sunt asa dragalase!

Nu am reusit sa va citesc din urma , da promit c-o fac pana deseara,a-ti scris nu gluma...Eu azi am bantuit prin magazine si mi-am luat un costumas si niste blugi,ca daca il aduc pe pitic acasa de la bunici nu ma mai intalnesc cu asa libertate si relaxare.Aseara mi-era asa de dor de el ca m-a bufnit plansul, l-am sunat dimineata si l-am intrebat daca-i cuminte si mi-a raspuns cu un Daaaa raspicat.
Am incercat sa pun niste poze noi si nu stiu ce naiba am facut ca-mi apar albumele goale.O sa mai incerc sa vad de ce nu apar.
Va pup si mai revin cand pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Dana, asa m-am gandit si eu cu germana, singurele probleme ar fi doua: ca noi nu vb in familie germana, avem doar o idee vaga, ca am mai facut si noi ceva ceva cand eram mici, asa ca mi-e teama ca merge la gradinita si n-o sa priceapa ce se vorbeste acolo si asta va fi un prilej de adaptare grea. Si doi, ca daca continua si cu scoala in germana, ceea ce e de dorit, nu vom putea sa-l ajutam la lectii la fel de bine ca in romana (desi ma gandesc ca putem invata in mers alaturi de el.
Acuma nu stiu daca astea sunt piedici reale sau sunt chestii rezolvabile, de aia vroiam sa discut chiar cu o educatore sau o invatatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - fetita colegului meu e la astfel de gradi. Dar, la aceasta gradi din Oradea, se vorbeste paralel germana, de unde fetita, dupa 2 ani, stie cate ceva in germana ... eu imi imaginam ca intra copilu` la gradi si gata, se vorbeste doar germana, asta mi-ar surade. Dar asa ... nici nu stiu ce sa zic ... Cum e la voi ???

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Adela,cu siguranta trebuie sa consulti pe cineva care lucreaza cu copii mici.noi avem aceeasi problema,toti romanii din diaspora o au,cred,vorbim in casa o limba iar la gradinita,scoala trebuie sa foloseasca limba tarii respective.Ba si mai mult ,noi suntem de natii diferite si copilul v-a avea de invatat trei limbi.si am renuntat la limba romana ca sa fie trei,altfel ar fi fost patru!!!!mult prea mult.
Carolina,daca puneai intrebarea asta acum 10 ani,raspunsul meu ar fi fost cu siguranta scoala cu cele mai bune rezultate.Acum insa,ma ingrozesc stirile in general,nu numai cele din Romania,pun in fata in primul rind siguranta copilului,daca e un copil bun si vrea sa invete,v-a invata,mai mult sau mai putin stimulat de renumele scolii sau dascalilor.Eu sunt ingrozita de cite nenorociri se petrec in special copiii cad victime pentru ca sunt mici,vulnerabili si nestiutori.In zilele de azi as opta in primul rind pentru siguranta copilului ,in special la scoala unde nu-s eu sa-i port de grija.

Mergi la inceput

DanaSpeel - poze cu tine si copii nu ai ??? ...

Mergi la inceput

N-am acum!De ce? ai fazut vreun flacau mai chipes si te bate gindul s-o dai pe Giulia dupa el?Las ca te razgindesti cind oi videa ce mindrete de flacau s-o facut Ricardo a meu!Sa faci bine rogu-te sa-mi dai un PM cu adresa ta ca vine ziua nora-mii si sa trimita flacaul o felicitare ceva!

Mergi la inceput

Dana-Speel - esti o dulce.
Vroiam si io sa va vad, ca nu ati pus pozici de muuult timp.

Fetele, abia astept sa ajung acasa sa vad ce face bebelina mea, sper ca nu are bube

Mergi la inceput

Chiar dimineata l-am rugat pe Mario sa imprumute aparatul cumnatului sa fac poze la baieti,ai dreptate de mult nu am mai pus poze,dar nici nu am mai facut ca aparatul meu scoate niste scirbosenii,nu alta.Asa ca zilele urmatoare am sa ma ocup si de asta.Vezi ca n-am glumit cu adresa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

PTIUUUU, ca mult ati mai scris
la multi ani diana si tot ce-ti doresti sa se implineasca urgent, la multi ani fericiti si de-acum incolo pt gaby si sotul ei!
am citit tot, da'pana incep sa scriu uit asa ca nu stiu daca e vreun topic azi. a, hainutele. da, da. pai pupi merge in pantaloni scurti, tricou si sandale. ii pun si sosete (noroc ca nu-i mai mare sa faca figuri), pt ca altfel il deranjeaza incaltarile...desi i le-am luat pe cele mai comode si cu pielea cea mai moale.
nu'j ce-am vrut sa spun
va pup

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput