Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)
Raspunsuri - Pagina 10
polux spune:
Un calduros LA MULTI ani pentru Gabita. Fie ca viata sa-ti daruiasca numai fericire, noroc si sanatate.
Olivia, nu stiu daca se considera bagaj de mana, depinde de la companie la companie. In principiu cred ca poti sa o iei extra, doar sanu ai un bagaj de mana mult prea voluminos.
Eu am trecut acum cu un bagaj de mana, poseta, camera video si un rucsacel micut in spate, si nu mi-a zis nimeni nimic.
Alice, sa-ti traiasca copiii, sa sti ca ti-ar sta bine cu doi. Si nu baga textul cu varsta, ca sunt unele care sunt mai mature (na, ca sa nu zic batrane) decat tine.La multi ani ptr al tau sot. Any news?
Bafta Robi si Caro (cam tarziu, ca voi ati sustinut deja examenul cred). Nu-i asa ca a fost usor?
Daria cum mai Giulia?
Lia, lasa lucrurile mai incet. Si lasa-l pe tati care crede ca e vina ta. ia pune-l pe el sa faca , ...vorba aceea, numai cine nu munceste nu greseste.
Vazut Patrick cel frumos.Pupam ochii lui superbi.Si vazut Brasovul, mai ce dor imi e de o vacanta. Curios, dar cand merg i Romania, niciodata nu e vacanta, vin mai obosita si fizic si psihic.
Liliana
Poze cu maimutica mea
kim222 spune:
Liliana, multumesc pentru raspuns. Nu cred ca difera de la companie la companie, trebuie sa existe aceleasi reguli...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
polux spune:
Marcela pupam fetita mare cu chilotei, Bia.Si tinem pumnii sa nu fie boala care sa va tina in casa.
Cori, uitat sa-ti spun ca pozele tale mi-au facut un dor de duca, de mama, mama. Si cand ma gandesc ca saptamana viitoare la sfarsit am 5 zile libere si nu am unde sa merg...chiar ma apuca amocul.
Adela imi pare rau ca ai probleme cu culcatul puiului. Stai linistita ca se rezolva, si mergi linistita la Bucuresti.
Diana, Daria e din Oradea, asa ca Bucurestiul e tare departe de ea, are nevoie de pediatru in Oradea.Vad ca deja ti-au spus fetele.
Apropo Daria de cand Oradea e draqu? Caci eu visez de mult sa vad Oradea, dar nu am ajuns inca pe acolo.
Olivia, vazut Luca. Hai mai ca tare frumos e , si zambaret. Tocmai voiam sa intreb care intrebare a fost ignorata.
Sa sti ca totusi depinde de la companie la companie. Eu am mers cu KLM si niciodata nu au masurat sau cantarit bagajele de mana, in schim AlItalia, te punea sa bagi bagajul de mana in suportul acela stat de masurat (trebuie sda aiba niste dimensiuni maxime), iar Swiss (parca), cantareau bagajele de mana. Dar depinde de obicei si cat e de plin avionul.
Liliana
Poze cu maimutica mea
roberta04 spune:
Buna seara! Am reusit sa citesc din doi in doi, o sa recuperez, sunt prea obosita ca sa mai si raspund la ce-am citit, voiam sa va spun ca am trecut de licenta, sunt cam dezamagita de nota (8.50), m-am prezentat super bine (in ciuda faptului ca ma tineam de masa sa nu cad de emotii), am vorbit ca un comentator sportiv, de nu puteau sa ma opreasca, am raspuns bine la intrebari si...gata!Si am asistat la vreo 6 care au fost inaintea mea si au scos niste perle de radea comisia in hohote...(nu ma abtin "activitatea angajatilor are un caracter rutier in loc de rutinier, si asta scris pe prezentarea pe videoproiector si comentat de student - "da, rutier, adica fac acelasi lucru in fiecare zi"
).
Mai am un hop maine, are sotul meu si parca mi-e mai frica pentru el!
Multumesc inca o data de incurajari! O seara buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
rain spune:
Gabi, LA MULTI ANI 

!!!!
sa fiti sanatosi si asa cum a zis Olivia, sa vina BB2 anul asta sau cand va doriti voi, si absolut toate dorintele sa vi se indeplineasca!
Robi, felicitari! si tinem pumnii pentru maine ...
Alice, la multi ani pentru sot, si tie bafta la alergat dupa Gizmo ...cand mai veniti pe la mine?
scuze ca sint iar telegrafica, dar abia mai tin ochii deschisi, sint super obosita!
pana la urma de ieri ii dau moatei antibiotic, dupa trei saptamani in care a avut temperatura mare, sau doua zile era bine, trei molesita si racita, doctora a zis ca e cazul de antibiotic, am fost si la ORL si cica ar avea si o otita, si poate si de la asta crizele de plans pe care nu stiam cum sa le explic, nu-mi dadeam seama ce o doare ...in fine, sper sa-i treaca toate cele, asa stresata sint, am sa-i fac si un set de analize ...
Am vazut repede repede poze cu poznasi, cu mamici ...normal ca sint cei mai frumosi pui din lume, si normal ca aici sint cele mai tari gagici-mamici!
si pentru ca l-am vazut pe Pat cu suzilina am uitat sa ma laud, noi am scapat de ele (aveam doua) definitiv de vreo 2 sapt, mi-a fost cam teama de noptile "fara suzi", dar a fost parfum ...a vazut si moata pozele si a avut o revelatie, mi-a zis imediat "vleau doi", adica pe suzi :), m-am facut ca ploua hehehehehehe
Pupacim pe toate lumea, si ne este fff dor de voi 

Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
kim222 spune:
Liliana multumim de complimente...
Marcelle si eu cred ca este tot de caldura si traspiratie. Si Luca a facut acum citeva zile pe picioare...Este normal ..este caldura umeda! Sa stii ca Luca a inceput si el produsul homeopat recomandat de tine.
Nicole...merg afacerile, merg?
Imi pare rau de Moata..dar asta este soarta celor care merg la cresa...
Si pt ca mi-am adus aminte..Anca nu ne-ai spus cum a mers operatiune somnul...
Diana ,o sa vezi dupa ce incepi serviciul (evident depinde si in ce consta el)...ca dupa citeva luni private de somn...iti mai schimbi opiniile!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
Am sunat la British Airline....de 2 ori sa fiu sigura...si o data raspunsul a fost da si o data ...nu...Cool! Si eu ca cine fac?![]()
AncaMaria spune:
Salutare!
Am alergat sa fac niste cumparaturi in pauza de pranz si abia m-am intors... dar am intrat sa va zic doua vorbe..
Olivia, la intrebarea de ieri nu stiu raspunsul...
Bia a dormit 1 ora si 20 de minute ieri la gradi, nu a plans la culcare cred ca era super obosita ca nu a vrut sa-si bea laptele... dar la trezire cica a plans si s-a dus la dulapiorul ei, si-a luat hainutele si vroia sa plece... a calmat-o educatoarea zicandu-i ca vine mami, si ea saracuta s-a apucat sa vorbeasca cu tipa da in romaneste cica... nu intelegea aia nika.. cand s-a dus taica-su la 4 sa o ia cica era intr-un colt cu suzi in gura... ea care nu tinea suzi decat la somn, dar in fine, le-am zis sa o lase asa pana se mai acomodeaza acolo...
Ieri cand am ajuns acasa, a venit la mine si s-a cuibarit in bratele mele, in venea sa plang, niciodata nu a facut asa ceva... iar azi noapte s-a trezit de vreo doua ori plangind... de dimineata azi cand am plecat nu a plans... uff... asta e povestea cu gradi... scuze pentru detalii, dar stiu ca mai sunt mamici pe aici interesate...
Am vazut poze cu corina in spania, cu lia pui, cu luca (si verisoara) si cu roxi & family... care mai de care mai frumosi...
andreea, am vrut sa te intreb de ieri, nu ai mai zis nimic de pupi... cum mai e la gradi?... il lasati full time acum?
rain, pupici moatei sa-i treaca boala... ea mai merge la gradi?
Revin,
kim222 spune:
Anca eu iti multumesc de detalii...Asa din afara ..eu zic ca Bia s-a adaptat ff repede , nu?
Chiar voiam sa te intreb....cum comunica ea cu educatoarele si invers...La luca este mai simplu..el nu stie nici engleza ..dar nici romana![]()