Dar bebei nascuti in iunie-iulie 2001 nu sunt ?
Mamicilor cu bebei nascuti in iunie-iulie 2001, hai sa ne cunoastem.
Raspunsuri
Claudia Costache spune:
eu am un copilas dragut, dragut, nascut pe 7 iunie 2001.
sunt din ploiesti.
baiatul meu merge la gradi din noiembrie, cu multe pauze in care a fost racit.
este un baiat foarte vesel si foarte incapatanat.
daca mai vrei detalii iti mai scriu.
alexxia spune:
Uite , eu am deschis subiectul si eu am uitat sa scriu despre bebel.Sorry.
Eu am o fetita, Ruth, nascuta pe 25 iulie 2001.
E o dulcica, are atata energie ca epuizeaza intreaga familie si este si foarte incapatanata.
Asteptam si alti bebei de varsta cu noi
Oaana
Amalia spune:
Puiul meu, David Alexandru e nascut pe 26 iulie 2001. Este un copil foarte energic, incapatanat si extrem de iubitor si lipicios. Noi merge deja la cresa din noiembrie 2002 si ne este foarte bine acolo.
Alexxia, vad ca este diferenta doar de o zi intre puii nostrii...a ta cat de mult vorbeste?
Sanatate maxima!
madadum spune:
buna
mara este nascuta pe 9 iulie 2001. are o super-energie, este argint viu de dimineata pana seara, cam mofturoasa la masa si suficient de smechera...
madalina
alexxia spune:
Buna Amalia,
Ruty a mea nu prea vorbeste.
In afara de mama, tata, papa, apa si caca nu vrea sa mai spuna nimic.
Bebicul tau vorbeste mai mult?
Oaana
Ps:fetelor eu sunt si Oaana si Alexxia
diana904 spune:
Tudor, nascut pe 30 iulie 2001. E tare neastimparat, nu trece o saptamina fara un semn de buna purtare, e pupacios, o iubeste la nebunie pe surioara lui. Spune aproape toate cuvintele, mai mult sau mai putin stilcite, nu face fraze. Face pipi la olita in 90% din cazuri, restul sint "accidente". pentru kk, se ascunde dupa canapea si face pe el.
Amalia spune:
Draga Alexxia, David n-a mai zis nici un cuvat nou de mai bine de doua luni. Pana acum stie sa spuna: mama, tata, tati, tataie, mamaie, caca, papa, pa-pa, gata, dooo (gol), uite, na-na, na-ni, ma-ma (ham-ham), mau (miau), tututu (cucurigu...de unde pana unde nu m-am prins inca;) ),face precum calul..., spune nu..cam atat.
Sanatate maxima!
ariadne spune:
celine, nascuta pe 26 iulie(amalia), inclinatii tehnice, neastamparata ca un baietel si gura mare de ceva timp, din pacate salata de cuvinte numai ea o intelege.
vocabularul se reduce la: mama, papa, tata, haia(nani), komm(vino), futa( avion, asta este cuvantul cel mai simpatic), teta( suzeta), ala-ala(gol), yam-yam( papa), bommel( cainele), brum-brum, cleta( bicicleta), catea(cartea), susu( pantof), da( aici), nein(nu), bala( mingea), of , mana si probabil inca cateva pe care chiar nu mi le amintesc.
se mai intampla sa repete cate un cuvant dupa noi insa din pacate doar o data.
mai face si propozitii scurte din doua sau trei cuvinte, de genul, aici este mingea, mama vino aici, asta este mana, dar toate in germana, exceptie cuvantul mana.
pt.noi est eoricum foarte greu sa o intelegem, uneori se enerveaza din cauza asta si ne repeta cu indignare pana pricepem ceva.
pupicei la toti
alexxia spune:
Deci bebei din aceasta perioada sunt:
7 iunie 2001 - Claudia costache ( nu ne-ai spus numele baietelului tau )
9 iulie 2001 - Mara cu mami Madalina (madadum)
25 iulie 2001 - Ruty cu mami Oaana ( sau Alexxia )
26 iulie 2001 - David Alexandru cu mami Amalia
26 iunie 2001 - Celine cu mami Ariadne
30 iulie 2001 - Tudor cu mami Diana ( diana904)
Am uitat pe cineva?