Normoponderol...a folosit cineva???
Raspunsuri - Pagina 5

Androix spune:
quote:
Originally posted by ninocikap
am cautat si eu despre el.. dar la ce se refera mai exact cand spune ca .."In timpul curei se va respecta cat mai strict un regim igieno-dietetic, hipocaloric." se asociaza unei diete foarte stricte...?
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Se refera ca daca nu tii dieta nu slabesti. Nu face minuni normoponderolul. Este adjuvant in cure de slabire, adik ajuta, nicidecum nu slabesti de la el. Si chiar daca e natural, nu orice e natural poate fi luat fara rezerve.
Andreea mamica lui

mormelvio spune:
am terminat cura cu normoponderol de 14 zile. Am slabit 2 kg, mancand perfect normal, cu maxim o felie de paine pe zi, si fara prea multe restrictii. Acum voi face o luna pauza asa cum scrie in prospect. Deja sunt constipata...sper sa nu pun la loc cele 2 kg din cauza asta....
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

sexy_bobo spune:
helloo...multa lume spune k sunt putin km crazy...dar am 53 d kg si 1.67 ....problema e k am un fund imens si picioare grase...si am sunci...si ex-ul m-a faqt grasa :(( vreau s slabesc urgent qm s fac asta?...and btw am 17 ani

violeta70 spune:
Fetelor! de ce vreti sa slabiti neaparat cu ajutorul medicamentelor (chiar si cele pe baza de plante)? Dupa mine este o mare prostie. Va spune o persoana care are 80 kg si 1.65
Din liceu (mai exact clasa a-X-a) am tot tinut diete de slabire, cu care am slabit rapid intr-un timp scurt, Nu am facut bine, pentru ca dupa ce am inceput sa mananc m-am ingrasat la loc, la fel de rapid. In clasa aX-a am fost internata la Parhon, la Prof. Dumitrescu sau Dumitrache (nu mai stiu exact, a trecut ceva timp de atunci). Singurul lucru care l-am facut in spital a fost infometarea . Nu am luat nici un medicament.
imi cer scuze, dar asta este parerea mea, organismul uman este diferit de la om la om, deci reactioneaza diferit. Nu cred ca trebuie sa producem un dezechilibru in organism, pentru ca va fi greu de restabilit sau chiar niciodata. Stiu ca sunt off topics, dar daca aveam si eu in adolescenta persoane care sa ma invete sa ma plac asa cum sunt, si sa nu tin o mie de diete care mai de care cu rezultate rapide, nu-mi dadeam metabolismul peste cap.
Va pup si-mi cer scuze pentru impotrivire.

Iubika spune:
A mai incercat cineva intre timp Normoponderol?
S`au mai vazut ceva efecte??....
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

gabriela 1969 spune:
Folosesc de cativa ani buni Normoponderol si pot spune ca in cazul meu da rezultate dar numai in combinatie cu regim alimentar si sport.
Singurul lucru de care vreau sa tineti cont este ca trebuie sa respectati prospectul si sa nu-l folositi mai mult de 14 zile pentru o cura pentru ca la mine s-a lasat cu ameteli si cu senzatia de lesin pentru ca am prelungit-o la 3 saptamani.
Anul trecut am slabit in acest mod 10 kg in 4 luni dar repet, impreuna cu regim si sport(si masaj).

Victoria spune:
Eu il folosesc de ani de zile in scop laxativ.E natural, nu creeaza obisnuintza si nu e chimic.Ma ajuta f. mult, nu stiu ce m-as face fara el.
v
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu

Mirunaa spune:
Am si eu o intrebare....Normoponderolul este sub forma de capsule sau comprimate?Spunea cineva ca au un gust oribil si m-am gandit ca-s comprimate, totusi...
Intreb pt ca am o problema cu inghititul pastilelor, a comprimatelor, mai bine zis. Adica, nu le pot inghiti.Imi raman in gat...Si de aceea prefer capsulele!
Toate cele bune!

Guguluff spune:
Sunt comprimate si cam asa este, sunt cam scarboase. Adica au un gust de plante puternic. Si eu mai iau in scop laxativ, dar foarte rar. Sunt cam gretoase dar poate daca le rupi in 4 le poti inghiti mai usor, sau sa le inghiti cu nectar sau ceva dulce.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

simonaro spune:
si eu am luat cateva zile, dar inafara de faptul ca am mers la toaleta regulat, nu s-a intamplat nimic.
As vrea si eu ceva care intr-adevar sa ma ajute