Normoponderol...a folosit cineva???
Raspunsuri - Pagina 4

gabi_j spune:
Am inceput si eu o dieta de marti, si de ieri iau si normoponderol. Am avut diaree azi dimineata, diaree din aia.... lichida !
Mie mi s-a stricat cantarul acu o luna si nu am fost instare sa imi cumpar altul. Mi-e groaza sa ma urc pe cantarul de la servici pt ca arata mai mult, dar n-am incotro. Sau poate ma pun sa imi iau masuratorile cu centimetru.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

gabi_j spune:
M-am cantarit pe cantarul care arata cu 2 kile in plus, si arata 69kg.... inseamna ca am 67.
Urmatorul cantar vreau sa fie digital, dar acuma nu am bani!
Gabici

mormelvio spune:
gabi_j: sa ma tii la curent cu kg. Cat despre diaree, asa am si eu in fiecare dimineata, dar dupa aceea in timpul zilei nu ma mai duc, decat maxim odata. Deci nu pot sa zic ca imi creaza probleme, ca nu nimeresc buda de zeci de ori pe zi....
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

sileriki spune:
Mi-am luat si eu de ieri , deja am fost la toaleta , sa vad mai departe
evi , Eric 14.06.2000

mormelvio spune:
Mai eu tot la 88kg sunt, dar trebuie sa mentionez ca am avut ceva petreceri in week-end si am mancat destul de mult...ca sa nu spun o groaza....
Fetele vad ca ne-am inmultit cele care incercam si varianta asta...astept vesti cu efectele...si rezultatele voastre...
poze

gabi_j spune:
eu nu ma cantaresc mai des decat o data pe saptamana. asa ca despre kg inca nu va pot spune multe. in schimb prietenul meu zice ca am dat jos ceva din fund. incurajare mai buna nici nu exista...
in continuare sunt atenta la ce mananc, desi... sa ma confesez, sambata inainte de un examen am bagat un kit-kat (alb) si ieri fiind ca am fost la un concert, nu am rezitat miresmelor imbietoare, si a trebuit sa imi iau un kurtos kalacs, din care am mancat cam un sfert, si am baut doua guri de bere (care avea multa apa ). in rest, orez expandat, fibrobar, iaurt dietetic, supe usoare, multe fructe... deja incep sa tanjesc dupa o masa copioasa, dar ma tin tare. asa sa faceti si voi!
Gabici

mormelvio spune:
Eu nu pot sa tin regim. Nu de aia ca nu am vointa ca am tinut destule cure de slabire la viata mea, ci din cauza programului super naspa pe care il am, si nu mananc nimic toata ziua dar cand ajung acasa trebuie sa bag ceva in gura ca simt ca lesin. Nu exagerez, dar cum ajung destul de tarziu, azi de ex. am ajuns pe la ora 20.10, mananc ceva, destul cat sa nu slabesc ci sa ma mentin....
De cand cu normoponderolul, am slabit cam 2 kg, dar pana la 20-25kg cate vreau sa dau jos cum sa fac sa ajung???
poze

xandra28 spune:
fetelor, eu tin regim de vreo 2 luni, normoponderol am luat acum3 zile, acu'2 zile am uitat si-am luat abia aseara, dar la mine nu mai are absolut nici un efect. a avut cand am luat prima serie, de vreo saptamana, si cam atat.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut

gabi_j spune:
Xandra, dar eu asa tin minte (nu mai am prospectu') ca trebuie sa tii o pauza mai mare de o saptamana intre 2 ture. Cred ca dupa o anumita perioada organismul se obisnuieste cu orice cura/dieta/pilule minune si nu mai reactioneaza ca la inceput.
Eu am scapat de un kg in 10 zile. Pacat ca nu mi-am luat si masuratorile in cm, ca asa cred ca se observa mai bine. Cred ca am scapat de o parte a tesutului adipos. Grasimea nu cred ca o putem elimina cu Normoponderol...
Gabici