Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Puf, bagai-o bine de tot, nu te mai gandi la altele decat la voi doi, si un viitor, bafta, pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diego spune:

Fetele fantastice!!!!
Sunt! Nu am dat bir cu fugitii! Am avut tare mult de lucru. Oricum sunt cu gandul la voi! Toate sunteti ok?
Alex draga, te rog sa fi tare si sa astepti cu rabdare inspiratia...dupa toate cate le-ai incercat trebuie odata sa se aleaga binele de rau! Calm (daca se poate) daca nu: "isterie" - ca doar acum iti si poti permite. Esti departe de el si daca iti faci putin de cap nu va fi bai! Mergi la mare sau la munte cu prietenii tai si lasa gandurile negre sa se innece in valuri sau sa pice in vreo hartoapa! In orice caz nu uita ca si pt tine sunt valabile sfaturile pe care le dai celorlalte fete....LUPTA PANA LA CAPAT! Cu orice mijloace!
Dandush esti minunata iar familia ta este foarte frumoasa! Cred sincer ca ai dreptate: barbatii nu au inscrisa in harta lor genetica tradarea, iubirea este mai presus de alte tentatii perene sau ieftine... Si in plus barbatul adevarat este si cel care stie sa spuna NU tentatiei!!!! (ca al meu) Imi plac mult ideile tale...in multe ma regasesc. as vrea si eu 2 copii (am numai o fetita deocamdata) dar avem probleme financiare...oricum nu atat de semnificative pt viata noastra incat sa ne opreasca! Cine are nevoie de bani!?
Cicina, m-am gandit tare mult la tine si ai toata simpatia mea! Esti tare sensibila si speciala!
Ma duc acum la familiuta mea! va pupacesc pe toate cu mult drag si sunt cu voi!!!!!

Diego

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Va pup ...sunteti minunate ...ca intotdeauna!!!!
Salut toate fetele fantastice si ....oooo a mai venit pe la noi Diego!!!!
Te pup si MULTUMESC!!!!
Serios ...fetele am ras de m-am prapadit cu voi!!!!
Sunteti mari!!!!
Asa si e bine!!!!!
Dandush , sa-ti traiasca familia !!!!
Frumosi copilasi ai ...ca si mamaica si ca si taticul!!!!
Puf...in sfarsit ai facut CINA !!!!!Sau iar ne tragi in piept!!!!
trebuie sa dea MIRELE o bere ca l-am ajutat !!!!!BEREA PT FETELE FANTASTICE!!!!!!
Nu fetele????
Aelita ...la inaltime!!!!
Amura ...minunata!!!!
Bravo voua!!!!
Cicina , aici nu-s tantari zebrati!!!!
Elas ...toate bune???
Asteptam maine vesti mai faine!!!!
Ixxi ...???
Bblusha???
Anderra???
Pupici

Mergi la inceput

Fleur ...super tare !!!!
Ca de obicei ....pupici!!!!
Bine faci , tine-l la respect!!!!Mamaliga lui !!!!
Asa am sa fac si eu!!!!
Fetele fantastice pe ei!!!!!
La ATAAAAC!!!
Dandush ...te pup !!!!Maine lipsesc la cafea ...ca am de lucru de dimineata , dar sa stiti ca va trimit eu prajitura pt cafea!!!!
O fac acum!!!!!
Pupici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diego spune:

Alexmona! Sunt la apel! Eu raman in aparare - eu le/ii tin si voi le dati!!! Dar daca ma dezamagiti.....vai de voi!!
Fetele INTREBARE!
Care ati spus ca ne intalnim in Ro? Eu DA! Sunt! In august!
Va pupici ...ici ...ici

Mergi la inceput

EU!!!!!
SUNT IN ROMANIA!!!!!!
In august!!!!!
Romania, Romaniaaaaa....
HEEEEEEI!!!!
UNDE E STEAGUL CU RO????
Cei care se ocupa de forum!!!!VREAU UN RASPUNS!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

Eh, fetele, m-apuca "la nostalgie" ca veti fi in Ro si eu nu, dar nu-i bai, ne vom intilni noi!!!!!Cicina, trei luni am stat in Venezzia si m-au coshit tzantzarii de m-au rupt, nu puteam dormi, vai de capul meu ce-a fost, umblat disperata prin magazine sa caut ceva impotriva lor si am gasit plitutzele acelea. Ti-ai reparat conditioneru'? Aici , nu stiu ce le-au facut astia ca nu se vad nici seara, nici mushte nu prea sunt, cred ca-i "trateaza" cu ceva chimicale. Da' pot trai!Pufuletz, tzinem pumnii, fii de nota 10!!! Cu lenjeria sexy cum stai?!! Vedeti fetelor la ce-mi stau gindurile?!!!Alexu, ma bucur ca esti bine!Va pup si va tin de mana si la bine si la rau!!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS

Mergi la inceput

Frumos scris!!!!
Fleur vezi ca la nume nu ti-a aparut tot...numai impreuna cu...
Te pup!!!!!

Mergi la inceput

Alex, mercic, am vazut eu ca e ceva schimbat cind mi-am pus semnatura! Tu ce faci, nu dormi? La mine e 5.21 pmFATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS

Mergi la inceput

Mei fetelor, toata ziulica astazi am stat la calculator. Maine, nu stiu daca voi putea face fatza! Asa ca va las sa dormiti linishtite!Sau poate mai tirziu, dau peste KU-KURIGU lui Dandushel cind merg la culcare!Ei, ce sa-i faci daca suntem in capat de lume si una si alta! Dandush, sper sa ai vise placute si te pupic, defapt pe toate va puuup!maine revenim toate la aici!!!!Pa, pe maiiineeee!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS

Mergi la inceput