Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)
Raspunsuri - Pagina 22

fleur-de-lis spune:
Da chiar asa fetelor, dati-ne detalii, sa le facem cu ou si cu otzet!!!!Elas, dragutza, tu o cunoshti pe parachopitata incaltzata, vino cu detalii, s-o mincam cu furculitza aici!!!!!Incepe bataliiiiaaaa!!!

amura spune:
Salutatare !!!!
fetele mele, dar ce-mi vad ochilor? atatea mesaje... !!!! Am stat si le-am
cu mare rabdare, alaturi de
care mi-a oferit-o Dandush...cam rece, dar gustoasa
Si reincalzita a fost buna
alex, inteleg ca esti dar ia in consideratie si sfatul fetelor si iesi putin la
...te mai relaxezi..nu? doar nu trebuie sa afle sotul...E si distanta care te innebuneste, si recunoaste ca nu ai nici o putere sa faci nimic. Mintea ta e plina de multe
dar daca nu sunteti fata-n fata, nu puteti clarifica situatia. Stiu din mesajele anterioare, ca ai avut probleme chiar si atunci cand ai fost cu el...dar poate acum i-ai dat sansa sa realizeze ca e greu fara tine, dar el fiind prea ranit in orgoliu (pt ca ai plecat, bine ai facut!!!)...normal ca n-o sa-ti arate intelegere...
eu una l-as bombarda cu multe cuvinte de genul asta (mai ales ca nu esti langa el)...as deveni virtual o
...l-as ameti cu vorbe dulci...(asa ca sa-i dovedesti ca esti mai presus decat el, si ca ai taria sa-ti arati sentimentele de care el s-a bucurat si folosit candva)...doar nu e o rusine...Tu esti o
...si sper sa afle si el asta in curand..si sa te aprecieze...
la mine, ce ti-am scris mai sus, a functionat candva (acum nu mai suntem impreuna, pt ca asa am ales eu)...il adusesem la stadiul de a fi total dependend de toata dragostea mea...Hmm, multi barbati sunt diferiti...dar incercarea moarte n-are..Asa ca...capul sus!!!
Dandush, ai niste bebelusi super-frumosi...Eu zis sa-i faci 'actori'...
Puf...sa ne inviti la ...Multa bafta
Fleur, stiu ce zici, dar poate o sa reusesti sa-l aduci pe calea cea buna. Ma bucur ca nu ti-ai pierdut increderea si rabdarea...Respectele mele
aelita
elas ...(nu esti sclero)
vio ..si o sa ne
toate pentru tine...
si la celelalte multe ...trebuie sa
...am mult de lucru...si parca simt ca ma ia cu tremurici...aha, am baut prea multa
...hmm, o sa beau cu voi numai ceai [:)
sa aveti o seara si o noapte ca-n povesti!! va

puf13 spune:
fetelor vad ca ati avut activitate fara mine, sunteti niste egoiste, incepti scarmaneala fara mine...???? pai daca nu oi fi eu buna la asa ceva macar sa va aduc un pahar cu apa si sa va fac vant cu prosopul ca antrenorii de la box,,,:))
dandush sunteti niste frumosi fetitza, dragii de voi imi vine sa va pup pe toti
aelita iar ma facusi sa rad, io si julia roberts acum, ma si vedeam fugind de la nunta si urcandu-ma in primul camion...:))
fleur esti deja o invingatoare, lasa-l ca-i vine lui minea la cap, importanta esti tu acum si ce vrea sufletelul tau sa fie
grupul fetelor fantastice

cicina spune:
Dandush ce ai impotriva "fetelor" de 40 ani? mai dar ati cam scris, am avut de facut ceva important si acum mi-e greu de recuperat , dar incerc. Pe moment sant pe mess cu puf, cine e pe fir?

fleur-de-lis spune:
Hopaaa, avem antrenor fetelooorr!!!!!Pufuletz mii de!!!Eu sunt gata, am intrat in ring si sunt pe pozitie de ataaaak!!!!Numiti adversarul si
si
si
si
si
si
si
!!!!!!!!Amurici, esti isteazta foc! Sunt de acord ca merg bine dulcegariile!!!Cicina, ce mai faci, lasati privatul, veniti aici!!!!!! Ce mai zic tzintzarii?

puf13 spune:
fleur doar la antrenat ma pricep ca la 40 de kile ale mele nici la categoria musca nu m-ar primi astia...:))

cicina spune:
Opla, m-au facut serif cu o stea, bine.
Vad ca la ora asta e cam putina activitate pe aici, Fleor, sa-ti povestesc viata acstor bestii de aici.Au ajuns in Italia pe acoperisul barcilor e salvare cu navele de transport(nu sant deajuns
ca vin cu sutele de emigranti)si s-au acomodat atat de bine pe aici ca si-n timpul zilei iti dai palme.Sant frumosi la vedere pentru ca sant negri cu dungi albe, parca parca l-ai pune la insectar dar cand ai dat de el te-a si intepat si face niste blande ca tin pana a doua zi.

puf13 spune:
fetelor, eu va las ca-mi vini māndrul si tre sa ma recompensez cu cina aia romantica (sa nu mai cu nuca in perete)...va puuup