Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)
Raspunsuri - Pagina 21

Dandush spune:
Heheeee.....stati c-abia acum mi s-a pus mie pata urat de tot.
Pai cum adica sa se joace barbatii cu noi? Pentru cine ne sacrificam si facem copii? Nu pentru a le dovedi cat de serios privim casatoria si cat de mult vrem sa creem ceva impreuna??? Nu inteleg de ce multi barbati nu-si mai privesc sotiile ca pe iubite, partenere , dupa ce apare un copil! Sunt, intr-adevar femei care le dau eject sotilor dupa prima nastere; fie din cauza oboselii, fie din cauza ca ei nu mai sunt centrul Universului lor, dar asta se intampla mai rar( stiu cateva cazuri, totusi).
Anyway! Problema e atunci cand "boii" dau tarcoale la alte cireade. Nu-i mai convine fata obosita si iritata pe care i-o prezinta consoarta? N-are decat sa-i marturiseasca acest lucru! Cum adica sa o lase acasa si sa vina numai cand pofteste ceva sau se plictiseste "afara"??!!
Eu am 28 de ani si doi copii ( Erika de 8 ani si Kein de 6 ani). Al meu, si dupa 10 ani de casnicie e inebunit dupa ul meu, si...sa va spun sincer, nu am facut nimic in plus sa-l tin lipit de el.(de posterior). Am crescut mai mult singura 2 copii , fara mama, sora , prieteni... si am avut momente cand aratam de 40 de ani, dar nu stiu ce l-a oprit sa se uite dupa alte fuste. POATE ca japonezele nu sunt atat de apetisante si interesante , dat , totusi....
Offf...cred ca-s beata de oboseala si suparare deci nu stiu cat de coerenta am fost pana acum, dar vreau sa spun ca EXISTA barbati care stau la ieslea lor si nu cauta fan in alta parte, deci puteti sa-i faceti pe ai vostri sa fie asa, sau sa-i lasati slobozi si sa gasiti boutzul potrivit.
Scuze pentru placinta pe care tocmai am prezentat-o, dar simteam nevoia sa ma descarc. Ati inteles ceva?? Nici eu
D.K.

Dandush spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4
sper sa reusesti sa ne vezi aici
D.K.

fleur-de-lis spune:
Dandushel, ti-am vazut copiii, vai CE FRUMOSHI SUNT!!!!!!!! Sa-ti traiasca! Si tu esti frumoasa foc si sotul tau e un om deosebit, sa stii! De ce ? Pentru ca nu i-au trebuit funduri straine atunci cind te-ai transformat in mamica! Inseamna ca dragostea lui pentru tine nu a fost asa de fragila incit sa se dea peste cap la prima fusta ridicata! Te felicit ca ai un astfel de sot!

Dandush spune:
Fleur...iti multumesc . Asa-i, e un om deosebit,chiar daca avem si noi "iesirile" noastre.
Copiii....multumesc lui DD ca-s sanatoasi si cuminti. As vrea poze cu voi( pe mail, daca poti)
Alex...unde ai disparut?
D.K.

Dandush spune:
Aoleuuu...acum chiar ca m-a luat somnul . Ma duc la
si revin maine la cafea.
Va pup dulce si va doresc o zi (seara) minunata .
Pa.
D.K.

aelita spune:
Fleur ,Machiaza-te, aranjeaza-te ,fa-te frumoasa, sa te simti frumoasa,sa te simti FEMEIE .Si voi toate,LA FEL !!! Nici nu stiti cum va ridica moralul .
uitati aici,fetelor,ce spune Fleur,si sa fie valabil pt toata lumea !!!! : dar i-am spus-o chiar astazi ca nu sunt disponibila sa-i accept instabilitatea asta morala si emotionala, adica n-am nevoie de blegi linga mine!
Cat despre DUamna care ar putea citi...chiar asa e,voi aveti poze aici,detalii,e usor sa gasesti ...nu cumva citeste ????Ca,daca-i pe-asa,sa dea si ea poza
Alexmona ia pune tu mana pe un italian din ala frumusel,stiu ca nu ai chef,dar poate asa vezi partea roz a vietii si te vezi si pe tine FRUMOASA,FEMEIE, ADEVARATA !!Eventual joaca ultima carte : anunta-l ca te mariti cu un italian bogat .Puuuuuutred,nu asa oricum .

fleur-de-lis spune:
Aelita scumpa, faza cu italianul putred de bogat e super tare!!!!
Multumim din suflet ca esti alaturi de noi!!!

aelita spune:
Si-am sa mai fiu ! Nu va las eu asa cu una cu doua , la greu . Mai dau eu cate o idee stupida,dar din toate facem noi o varza acolo si tot le-o servim cumva .
Mie mi-ai introdus morcovul ...cu pardon...si stau si ma gandesc oare aia citeste pe aici ?? Ca fac acu un voodoo de i se prind degetele la tastatura .

amura spune:
Salutatare !!!!
fetele mele, dar ce-mi vad ochilor? atatea mesaje... !!!! Am stat si le-am
cu mare rabdare, alaturi de
care mi-a oferit-o Dandush...cam rece, dar gustoasa
Si reincalzita a fost buna
alex, inteleg ca esti dar ia in consideratie si sfatul fetelor si iesi putin la
...te mai relaxezi..nu? doar nu trebuie sa afle sotul...E si distanta care te innebuneste, si recunoaste ca nu ai nici o putere sa faci nimic. Mintea ta e plina de multe
dar daca nu sunteti fata-n fata, nu puteti clarifica situatia. Stiu din mesajele anterioare, ca ai avut probleme chiar si atunci cand ai fost cu el...dar poate acum i-ai dat sansa sa realizeze ca e greu fara tine, dar el fiind prea ranit in orgoliu (pt ca ai plecat, bine ai facut!!!)...normal ca n-o sa-ti arate intelegere...
eu una l-as bombarda cu multe cuvinte de genul asta (mai ales ca nu esti langa el)...as deveni virtual o
...l-as ameti cu vorbe dulci...(asa ca sa-i dovedesti ca esti mai presus decat el, si ca ai taria sa-ti arati sentimentele de care el s-a bucurat si folosit candva)...doar nu e o rusine...Tu esti o
...si sper sa afle si el asta in curand..si sa te aprecieze...
la mine, ce ti-am scris mai sus, a functionat candva (acum nu mai suntem impreuna, pt ca asa am ales eu)...il adusesem la stadiul de a fi total dependend de toata dragostea mea...Hmm, multi barbati sunt diferiti...dar incercarea moarte n-are..Asa ca...capul sus!!!
Dandush, ai niste bebelusi super-frumosi...Eu zis sa-i faci 'actori'...
Puf...sa ne inviti la ...Multa bafta
Fleur, stiu ce zici, dar poate o sa reusesti sa-l aduci pe calea cea buna. Ma bucur ca nu ti-ai pierdut increderea si rabdarea...Respectele mele
aelita
elas ...(nu esti sclero)
vio ..si o sa ne
toate pentru tine...
si la celelalte multe ...trebuie sa
...am mult de lucru...si parca simt ca ma ia cu tremurici...aha, am baut prea multa
...hmm, o sa beau cu voi numai ceai [:)
sa aveti o seara si o noapte ca-n povesti!! va