Parca am mai crescut un pic : clubul celor tineri!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna fetelor....ce mai faceti?Petreceti in weekend?Eu fac bine....ma cam plictisesc.....pentru ca trebuie sa stau cu animalele acasa,singure fac galagie...si e asa cald si frumos afara..Va pup pe toate si succes la bac William si tie Ingerash.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Multam ana, multam. Maine ma duc pe strand de abia astept o sa ma balacesc de rup. O sa stau toata ziua in apa nu o sa ma scoata nici salvamarul de acolo:P. Mai sunt 2 zile si marti ana vine back yuppyyy de abia astept. In rest ce sa va zic va pup pe toate si tot nu mi-a raspuns nimeni cum fac rost de girl friend.(pentru ana2 cand se va intoarce si va posta aici,sa nu te prind ca razi, sunt disperat:P) Va pup pe toate si mai vb

Mergi la inceput

Buna.........am aflat ca maine ma duc la plaja...ce misto..deabia astept sa stau la soare.Va pup pe toat....pai nu stiu mai William cum sa faci rost de prietena?Iti place in primul rand de cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hey fetelor si baietzi sry :) am intrat sa va salut, la pranz (ca e deja duminik) merg la skul sa vad la ce ora intru luni si ce comisie am. Sper k voi macar profitati de vacanta ;) nu ca altii care se chinuie cu niste aberatzii de poezii (is 4 subiecte din alea 52 la care is in pom!!!!!!)
William, tu ce speri sa iti pice la bac?
fetele va pup pe toate , mai intru maine sa va stresez la ce ora sa imi tineti pumnii

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

nimeni!?!?!?!
dimineata la 9:30 plz!!!!!!!!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

ingeras iti tin pumnii sa-ti pice ceva ce sti..

sa vi cu vesti

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Buna fetele......Ingerash...William bafta la bac...acum mi-am, adus aminte ca a inceput azi si ma luat o emotie de la stomac nu va imaginati....Multa bafta si va tin pumnii.Sa veniti ssa ne spuneti cum a fost.
Eu fetelor am fost ieri la plaja...a fost super...dar m-a prins soarele naspa..
Ana a venit din vacanta?William daca a venit sa ii spui te rog sa intre pe mes am ceva sa vb cu ea.
Va pup pe toate fetelor si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

hello ce ati facut azi la bac?ce ati avut?cum a fost?a?
eu acum am venit de la munca..si sunt praf..ma dooooare spatele vreauuu masajjj
va

Mergi la inceput

is prea happy si prea varza asa k dau copy paste de la Banat:
10
am avut parte de cea mai naspa comisie dar am avut noroc ccc ca stiam f bine subiectul (chiar dc nu era printre preferatele mele) si am vorbit f cursiv, frumos, clar si am folosit cuvinte "elevate". Am vorbit intr-una fara sa ma uit pe foaie, m-am uitat in ochii lor, am zambit tot timpul si am avut o tinuta decenta ceea ce a contat f mult. La un moment dat mi-au zis sa tac k deja vorbeam prea mult . Azi, k e deja 27 merg sa-mi sustin restul de colegi ;)
va pup pe toate, multumesc ccc ca mi-ati tinut pumnii, o sa revin cu vesti despre proba de limba straina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Ana vine maine, yupyyy de abia astept, maine dau la romana si multam pentru urari, chiar :P aveti iduri de mess sa vb:P am si uitat daca il vreti pe al meu imi puteti trimite pm :P si vi-l dau la schimb:P, am fost pe strand, m-am balacit, m-am aruncat pe toate partile posibile. In rest ce sa zic acum ca o sa vina ana sunt super hapyyyyyyy ca numai puteam de dorul ei.

Mergi la inceput