Parca am mai crescut un pic : clubul celor tineri!
Raspunsuri - Pagina 5
louisea spune:
bun venit hanako si enjoy it la noi
sym te cred.. noi acum avem noroc de o firma unde platim 14 E/ luna si putem sta cat vrem, downloada cat vrem - si cel mai important merge super ..
dar e numai aici in regiune si nu unde ne mutam (nu ca ar fi tare departe ).. la alte firme e pe la 40-50 E/ luna
numai sa nu ne uiti si sa mai vi sa ne dai vesti despre tine si printesele
andreea.. eu iti mai zisei felicitari dar tot n-ai dat de baut.. rusinica
pisi , ingeras bafta la invatat, citit si ce mai vreti voi
eu ma pregatesc pt marea petrecere de diseara
sper sa n-am durere prea mare de cap de la
si tot nu m-am hotarat ce iau pe mine
mai vin
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
louisea spune:
cine-mi zice si mie ce top sa iau pe mine ?
ps gata m-am hotarat a fost greu dar o decizie era necesara
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
Ana-Maria21 spune:
Buna fetele..................ma bucur ca ai reusit..felicitari.Pisi bine ca te-ai apucat de licenta...mai aveti putin si terminati toate cu examenele.
Symaco......imi pare tare rau ca pleci...asta este familia pe primul loc te pup dulce si pe fetite...sa aveti grija de voi si can o sa ai timp o sa te asteptam cu bratele deschise.
Ingerash spor la invatat ...mai e putin...deja sunt eu emotionata.
William te pup si pe tine Him...Cristinutza si te tine
Hanako bine ai venit...la noi e binevoita toata lumea....cale care au initiat primul subiect erau mai tinerele dar vad ca l-au abandonat si l-am preluat noi.....e binevenita toata lumea.Va pup...ma duc sa ma imbrac ca plec la servici
Himmelsduft spune:
Fetelor, eu nu stiu cind revin pe DC, voi lua o pauza.
Va doresc numai bine si va pup,
Him
Ana-Maria21 spune:
O sa ne fie dor de tine Him.......cat dureaza pauza?
Nu stiu cum se face ca eu intru dupa ce pleci tu Andreea.
andreea_trend spune:
Da nu am plecat... bantui pe aici!!!
Ia sa vad tu mai esti?
quote:
Originally posted by Ana-Maria21
O sa ne fie dor de tine Him.......cat dureaza pauza?
Nu stiu cum se face ca eu intru dupa ce pleci tu Andreea.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Forgive...sounds good,forget..I'm not sure I could,
They say time heals everything...but I'm still waiting....."
William spune:
Ce sa fac pisicutza bine mai am putin si imi termin cartea, o sa o trimit spre America, si dupa aceea sa imi tineti toate pumni, daca am noroc o sa trebuiasca sa merg in America ca sa imi iau drepturile de autor si sa semnez la editura, poate trec si prin Canada. Si cine stie, poate se face un film, un joc dupa ea, iar incep sa visez prea mult. Ocrum sa o vad publicata si dupa aceea o sa fiu cel mai linistit om. Azi ma duc la film cu niste prieteni, (acasa la coana mare 2), asa cred ca se numeste filmul. In rest voi ce faceti ce mai ziceti, care va mai e viatza. Sper sa va mai vad sa vb, si la bac sa imi urati noroc, dar stiu sigur ca il iau. In rest va pop pe atoate, chiar de unde imi fac si eu rost de o iubita, ma ajuta cineva:P