Parca am mai crescut un pic : clubul celor tineri!
Raspunsuri - Pagina 27
pisicuta si matei spune:
hello hello!
am reusit in sfarsit sa vad poze cu louisea.aseara am adormit fara sa trec pe la calculator si azi sotul meu imi schimbase parola si a uitat sa imi zica si pana nu a venit el nu am reusit sa intru in mail
oricum asteptarea a meritata ca am vazut o louisea tare fumusica si slbaaaaaaaaa.cum reusesti?!
ana2 distractie placuta!
nuschu am tot vrut sa iti zic,dar am uitat:eu tot in crangasi stau
draguta combinatia de roz,cred ca arati tare bine asa imbracata!
va pup pe toate!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
joker spune:
si pe mine ma mananca..ana maria, ne mutam cu state in regula la zezeu?
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
ana_maria222 spune:
louisea scuze....am scris asa pentru ca eram pe fuga..tata ma striga la usa..ca hai inchide calc....
dar uite ca asta seara scriu doar aici...sunt super obosita....balciul m-a dezamagit...nu mai e cum era..nici o urma de turta, vata, popcorn salba ..toate au fost inlocuite cu mici si bere...aiurea.....
apoi am fost la nasi....ca pe 20 august au ai mei cununia de argint si deh..trebuia sa le spuna nasilor...
apoi am fost la parintii tatalui meu...unde am si mancat..pentru prima oara la 17.30...mi-era o foameeeeeee....am mancat mici si pui la gratar cu mamaliga si usturoi....
ultimii au fost parintii mamei..unde m-am umflat cu caise, prune..mere...cred ca asta-seara stau doar pe !!
si acu am ajuns acasa...ma duc sa fac un dush si ma bag in pat....
va poooop!!!
Pozeeee
Mancarica
Ana-Maria21 spune:
Buna fetele.....nu stiu ce e cu mine de nu am asa mult chef de scris......Louisea o sa trimit si eu adresa sa te vad...deabia astept...cu ocazia asta mi-am adus aminte sa va pun niste poze cu mine facute weekendul trecut..frumoase rau.
Nuschu...de cate ori citesc mesajele tale rad...cred ca esti foate plina de viata si vb mult(si eu tot asa sunt dar nu stiu ce e cu mine in ultima vreme ca si acasa nu prea vb).
Nu-mi vine sa cred ce aproape am stat de ana de tine si de Pisi cat am fost in Bucuresti...si eu am stat pe langa Ana.
Ana...cine te supara?
Louisea esti si tu foarte haioasa...mai ales cu gazulitele...am ras.........
Va pup pe toate fetele...aaaaaaa mi-am adus aminte de ce sunt suparata dar ma bucur ca citindu-va pe voi mai mi-a trecut.
Am gasit un anunt pe net de curatenie in hotel si il sun pe tip...vb cu el si ramane sa ma sune astazi sa-mi spuna la ce ora ne intalnim maine sa vad unde e..cat e de munca..daca imi convine.Nu am plecat in oras pentru ca asteptam telefon si nesimtitul nu ma sunat..l-am sunat eu si nu a raspuns..dar lasa ca o sa-l sun zilele astea pana raspunde si daca nu o sa raspunda o sa-i las mesaj pe internet.M-am saturat mai fetelor sa isi bata astia joc de mine...zic ca te suna si tu stai ca prostul si astepti si nu mai primesti nici o veste de la ei..nu e primul...eu caut de munca nu ma joc...ce ma enervat.Chestia este ca imi pun sperante..imi fac planuri si...raman cu buza umflata...poate ma suna maine dar nu am prea mari sperante...Cand termini cu o bataie de cap dai de alta...numai nesimtiti.Hai ca va pup...
Ana-Maria21 spune:
Astea sunt pozele...fetelor stiti cum sa sterg si eu acolo unde am eu pozehttp://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552424698le 2 albume?Nu au poze in ele si nu le pot sterge.
pisicuta si matei spune:
salutare!
ana1 am vrut sa vad pozele,dar link-ul ma directioneaza la pagina principala a site-ului si nu la vreun album de al tau.poate mai postezi o data
stiti pe cine tocmai am vazut ca era logat????? aveti o singura varianta de raspuns....deci...? nimeni ...???
bine bine hai ca va spun eu:andreea trend!
welcome back andreea!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
nuschu spune:
Pe unde, Pisi ? Ca poate ne-am intersectat in parc (eu il traversez din cand in cand, de la piata/serviciu si in ultima vreme imi place, l-au mai aranjat si e pliiiin de pitici).
Yeap, big disappointment, Ana2, dar cum ziceam mai sus, da o fuga maine-poimaine fie la Muzeul Taranului (cel de langa Pta Victoriei), fie la Muzeul Satului, sigur e targ de Sf. Ilie si gasesti turta dulce si atmosfera pierduta . Eu am patit asa acum vreo 3-4 ani, de Sf. Parascheva; am mers la un targ din asta si in afara de mizerie, manele la maximum si muuuuuuulta pastrama si carne de oaie... mai nimic.
Ana1, pe linkul asta - http://community.webshots.com/user/AnaMaria360 - am vazut pozele tale noi (cele cu piscina ?), pe celalalt - pozehttp://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552424698le - se vede pagina de start a webshots.
Esti tare draguta , iar pozele cu piscina mi-au placut mult, vreau si eu .
Eu am iesit aseara cu colegii de birou si a fost plicti . Cum va fi si aceasta zi la birou, cand lumea pleaca la 2, eu tb sa stau pana la 5 .
Pisica, zambind
louisea spune:
neazta vad ca s-a scis pe aici nu gluma
ana2.. np..
se mai intampla.. uite ca ai alternative
ana1.. trimit..
si eu te admirasem in secret hehehe
mei asa-i cu unii cu angajarile.. si pe mine ma enerveaza cand fac asa..
macar sa-ti zica ca ccc daca nu auzi azi de la el postatul e ocupat sau ceva de genu asta.. nu sa stai ca fraieru sa astepti
bafta in continuare
nuschu.. ia o sa rezisti pana la 5
mi-e dor de iesirile din .ro cu prietenii..ce vremuri
pisi.. merci de aprecieri
puteti sa ziceti voi ca´s slaba da eu tot impresia ca am un fund mare si lasat am ce nemultumita mai sunt
ce fain de voi ca stati asa aproape hehehe.. poate va intalniti intr-o zi si realizati ca va stiati din vedere
am vazut-o si eu pe trendulica, de acu vre-o 2 zile, dar vad ca ne-a uitat
sper ca n-am uitat pe nimeni..
ma car la aeroport sa-l iau pe sotulache
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
nuschu spune:
Uff, mijlocul zilei, daca am ajuns pana aici, ajung eu si pana la 5 (care cred ca va fi un 4-4.30, hihi).
O floare pentru fetele frumoase !
Pisica, zambind