Parca am mai crescut un pic : clubul celor tineri!
Raspunsuri - Pagina 26
nuschu spune:
Geez, lipseste omul un pic si Ana face valuri la musca zeze. Lasa, draguto, ca nu stai tu intr-un avertisment.
M-am uitat la pozele tale si ai o privire... hipnotizanta ! Oau, ca sa zic asa ! Daca o vedeau si moderatorii, te lasau in pace .
Eu am avut o seara f. tembela, dupa ce v-am spus noapte buna, ma suna sora-mea, la 11 noaptea, ca era raspandita pe la terase, dar uitase () sa-si ia bani de-acasa si m-a rugat sa ma duc sa-i dau. Ati mai auzit asa ceva ? Asa ca la 12 noaptea, "calaream" podul grant.
Acum am luat niste dalii pentru birou, ca tare anost mai e fara si visez, visez, visez la vacanta; aseara mi s-a propus si o vizita in retezat si mie nu-mi ajunge timpul pt tooot !!!
O zi frumoasa - si nu prea calda - tuturor, ca vad ca bantuie canicula peste tot in Europa ! Si la multi ani celor din jurul vostru ce se numesc Ilie !
Pisica, zambind
louisea spune:
ce noapte cu peripetii avusei nuschu
si cate ai de facut in concediu
vezi sa mai intri si pe la noi
cine vrea o cafea?
io´s la a doua
edit ca uitai sa zic de ce nu-mi fac albumul public pt ca nu suntem singurele care citesc topicul asta
am terminat seria de 12 romane krimi a lui Dan Turéll
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
nuschu spune:
Tx pt poze, Lou, imi place de tine , mai ales poza cu tine de azi si de ieri .
Am uitat de ciorapi: ii port la ce-mi vine, mai ales la pantaloni 3/4, negri sau asortati cu ciorapii si balerini, ii asortez si cu geanta. Oricum, uneori mai aud remarci pe strada, cum ca sunt Motanul incaltat (aveam o pereche rosie-rosie de ciorapi).
Am scapat azi de excel, ca cica le facem maine sau saptamana viitoare (hihi si eu plec miercuri in concediu) si aflu ca trebuie sa ne mutam cu biroul doua etaje mai jos, nu se stie cand si asta ma stres, ca poate sunt in concediu !!
Bravo cu romanele, Lou ! Spune-ne despre ce e vorba, eu nu stiu. Eu citesc acum ceva despre Islam, apropo de razboiul recent izbucnit.
Pisica, zambind
louisea spune:
merci nuschu
romanele nu´s cine stie ce mare scofala.. zic sa ma tin in forma cu cititul pana la toamna, asta pe langa ca-mi place sa citesc hahaha
e vb de un jurnalist care da peste tot felul de crime si cum se rezolva, cum se implica el etc. etc...
nu stiu daca Turéll s-a tradus in romaneste.. astfel ti l-as recomanda daca-ti place crimi
pe aici e tare popular printre crimi (el fiind danez cu stra-strabunici imigranti) si a fost si e tare controversat ..
pe mine nu ma prea tenteaza sa citesc carti din alea in vacanta desi suna interesant
despre astea prefer sa citesc prin ziare
poate-mi zici despre ce e vorba..
m-am lamurit cu ciorapeii
eu ma cam feresc de pantaloni 3/4 ca mi se par ca-mi fac picioarele scurte
da mi se pare tare amuzanta combinatia
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
ana_maria222 spune:
Am trecut sa va ca plec la tzara. si fiinda e Sf. Ilie...la tzara se organizeaza balci si azi trecem si noi pe acolo. Sunt ffff fericita. Nu am mai fost de cand eram mica. Sigur imi va trezi amintiri frumoase!!!
Pozeeee
Mancarica
louisea spune:
drum bun ana..
fi si tu mai originala la scris, macar la "noi".. acelasi mesaj la toate sub.?
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
nuschu spune:
Oau, Ana, sa ne aduci si noua turta dulce si acadele rosii in forma de cocosh (eu astea le mai tin minte). Buna idee, cred ca e si la Muzeul Satului un targ ceva, si desi pe sambata am programul facut, se pare, poate ajung duminica.
Lou, eu port ciorapii cat sa se vada din pantaloni, dar pielea nu e la vedere, ca altfel si mie cred ca mi s-ar parea ca am picioare scurte, sa pun fusta pana la genunchi si ciorapi pana sub genunchi . Arata cam asa + de exemplu, desi sunt cam tari culorile
N-am mai citit demultisor bine serii de genul asta, politiste, criminaliste.
Cartea mea cu Islamul e subtirica si compreheniva, am mai citit-o, dar am uitat. Contine pe scurt aparitia, istoria, doctrina, ideologia si problemele contemporane ale Islamului. Ce e bine e ca face distinctia intre Islam (ca religie si civilizatie) si islamism, ca forma fanatica de reactie la modernitate si laicism.
Va puuup !
Pisica, zambind
louisea spune:
aha suna interesant..
ce pofta mi-ai facut cu turta dulce si accadelele alea.. si eu mi-am adus aminte de ele..
parca turta dulce avea si o oglijoara pe ea
yami yami
da se pare ca toata lumea pleaca pe undeva in week-end noi plecam in nordul Dk
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
nuschu spune:
Yeap, se mai gaseau si cu oglinjoara. La Muzeul Taranului Roman (mai ales in lunile reci) sau la Muzeul Satului (vara) se tin targuri din astea taranesti si eu mi-am mai luat de-acolo turta dulce, in forma de braduti, omuleti... Din pacate, acadele nu.
Eu merg sambata la Snagov, la soare si duminica, in fctie de pofte, fie la bunica-mea sa mananc ceva bun (daca Ana a plecat !), fie la Muzeu, la targ.
Distractie placuta tuturor (si veniti cu poze)!
Pisica, zambind