Parca am mai crescut un pic : clubul celor tineri!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

io io io!! dai cafea??

si eu m-am incins...nusht daca ai vazut raspunsul...e inaintea raspunsului tau....si zau ca suntem fantastice amandoua!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

imi adusei aminte ca uitai sa-ti zic liana cum se face ananas pe grill.. pei iei un ananas proaspat, il cureti si-l pui pe grill pana face dungulete maro
cica se poate servi si cu frisca.. aici m-am abtinut ca-i bomba calorica

e tare bun chiar si ne-grilat

cat despre cadori eu nu“s buna de dat sfaturi ca pe aici se cam intreaba ce“si doreste omu
oricum lenjerie e o idee buna
oricum te mai poti orienta pe loc ..

ultima data luasem unei prietene niste paharele cu pietricele in ele si peste pietricele niste lumanarele scuze ca nu le am cu explicatu

eu caut de zor niste lampe pe noptiere si nu gasesc nici una care sa-mi placa da la ce pretentii am eu
maine dau o tura sa ma mai uit

plus ca nu ma pot hotarat ce culoare/ -ri sa-mi vopsesc in casa peretii (in aia noua) tre sa fie ceva deschis apropiat de alb dar in brosura care am luat-o de la magazin parca toate arata la fel

mai am o luna sa ma hotarasc

ana m-ai innebunit cu pizza.. n-am mai mancat de secole dar nici nu ma omor dupa ea
cu ce o faci?

jocker zi tu la fata cine te-o suparat?
si serveste si mie o cafea

restul ce mai ziceti? ana1, william, pisi, him, ingeras, cris, andreea ???????????

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

andreea stiu ca e in grecia......
william mai prost ca niciodata!

de restu nusht!!!
plec la plimbare..vin pe la 22...pup fetele!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Multumesc, Lou, pentru precizarea cu ananasul .

Hi, Ana2, vad ca suntem vecine "peste lac". Mie-mi place mai mult Plaza, dar a recidivat un necaz, m-am suparat tare si am venit direct acasa. Poate maine, cand mi se vor fi dezumflat ochii de la ...

Lou, daca ai drum in Romania (si daca ai chef sa te cari cu asa obiecte de aici), eu am vazut corpuri de iluminat - suspendate sau nu - foarte interesante si variate la un magazin pe Dinicu Golescu. Cat despre pereti, am vazut tot felul de idei in ultima vreme, inclusiv o camera vopsita in mai multe culori (desi pe mine, una, m-ar zapaci).

www.soscasa.ro/default.asp" target="_blank">aici gasesti info despre o emisiune TV care se ocupa de reamenajari de case si e f interesant. Din pacate, inca nu au emisiuni pe site, dar ei spun ca le vor pune curand si poate te mai inspiri la alte capitole.

Ana2, dar tu esti chiar pasionata de bucatarie. Eu cred ca voi da o raita sa vad daca s-a racit pepenele (apropo de fructe preferate).

Se lasa linistea, ca e vreme de vacante [daydreaming]...

Pisica, zambind

Mergi la inceput

gata ca am gasit unele si am dat comanda pe net

merci de site liana.. apropo ti-am zis ca ai un nick tare comic ?

nu cred ca ajung in .ro decat la anu.. poate

cum zice ana ia aici ceva de baut ca e buna la suparare

edit: ati intrat la sub cu socrii si poante/ posne sau cum io zice? e criminalllllllllll

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

fetelor..sunt tare suparata....am intrat si eu la Fete fantastice acum vreo 2 zile....si ieri intra Joker o.....si incep sa se ia de ea ca ce nick e asta? ca ele au nick-uri normale...ca nu cumva fac misto de ele...ca ele sunt fantastice ca au trecut printr-un divortz si altele si ca ea de ce spune ca are un sotz bun...

si eu normal ca-i sar in aparare....le-am zis ca e fata super apreciata la subiectul nostru...etc....si m-au luat cu "ai trebut pe avocatura? ca macar asa mai aflam si noi lucrui despre tine"....GOD!
asta inseamna oare sa fii fantastica????????

nuschu...nu sunt asa pasionata de bucatarie..nu gatesc in adevaratul sens al cuvantului...dar trebuie sa ma descurc ca stau doar cu sormea..si ea nu gateste deloc...

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

ana citi si eu.. cu vara vine si agresivitatea
de aia ma abtin eu sa scriu pe la multe sub.. whateverrrrrrrrrrr

da las ca macar te inveti sa faci mancare pt atunci cand te mariti .. si eu am stat singura de pe la vre-o 15-16 ani si bine mi-a prins

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

fac...ca sa te invit la masa cand vii p-aici!
maine fac varza cu costitza din gamela... undeliciu!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

asa asa Ana.. suna bine

ce-i aia gamela?

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

se prajesc costitze si muchi de porc...si se pun intr-o gamela(Vas metalic adānc) cu untura...asta se face iarna..si se scot vara....un deliciu.....

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput