Parca am mai crescut un pic : clubul celor tineri!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

pei e rentabil? iti aduce profit?
de cat timp?

eu is un pic cu fundu΄n sus maine imi pleaca sotu in delegatie si n-am nici un chef sa raman singura acasa adica doar cu Bandit mai ales acum cand aveam atatea de facut

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

aduce profit..normal..altfel nu am mai tine-o...dar sunt si f multe cheltuieli..iti dai seama...

de cat timp? de vreo 4 ani....

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Ana21, multumesc pt welcoming si imi pare rau pt pasa ta urata. Poate te ajuta sa te descarci... Daca esti suparata ca iti fac ceilalti necazuri cu prietenul... tu trebuie numai sa ai incredere in tine si in ce simti tu ! Daca faci bine, faci bine, daca gresesti, e greseala ta si poti oricand s-o repari !

Eh, cu freza asta nu-mi place ce-a iesit ! Oricum programarea era la 8.30 seara (nu mai fac asa tarziu niciodata, ca) se grabea fata aia si n-am fost multumita de atitudine si de rezultat. Schimbarea nu e mare, nu a stricat, dar NU A IMBUNATATIT, ceea ce nu-mi place ! Cred ca-l mai las sa mai creasca vreo 2 sapt. si mai vad ce fac.

Louisea, lasa ca pe langa Bandit, ramai si cu DC si cu noi . Din pacate, nu te putem ajuta la treaba (daca e strict practica, daca e ceva mai 'telectual... poate-poate).

Ana2, pai ne intere o agentie de turism, cine stie . Numai intern sau si extern ?

Eh, trebuie sa cumpar ceva cadouri pentru prietene, tare ma anima ideea (deocamdata, ca dupa ce voi incepe cautarile si nu voi gasi...)

Spor la treburi tuturor !

Pisica, zambind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

nuschu .. imi pare rau ca nu ti-a iesit cum vroiai
acu sa zic ca bine ca nu te-a "chelit" si mai asteapta un pic si du-te la alta frizerita

eu pana mi-ai gasit unu care sa-mi placa cum ma tunde m-am dus cu poza dar nici asa nu imi iesea cum vroiam eu..

cu ce ocazie cumperi cadouri? si cam ce vrei sa le iei?

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Nu, nu mi-a facut nimic iremediabil, grotesc, sau ilar, dar nu si-a dat deloc silinta ! Si eu sunt in cautari/explorari...

Cadouri cumpar ca e ziua lor si ma gandeam sa dau o tura pe la Mall, pe la lenjerie, sper sa fie si reduceri . Poate imi mai dati si voi idei...

Pisica, zambind

Mergi la inceput

nucshu.....care mall? pe unde stai?

si agentia e touroperatoare!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

fetelor...am o oferta de creta..poate va intereseaza....poate o raspanditi si voi sa-mi faceti si mie un bine..

200 euro/persoana
Insula Creta- leaganul civilizatiei minoice
CHARTER AVION 8 ZILE/ 7 NOPTI

Date plecare: 14, 21 si 28 iulie

HOTEL EUROPA 3* - BB
Localizare: in Matala, la 400 m de plaja.
Situat intr-o regiune linistita a statiunii Matala, aceasta unitate de cazare,
inconjurata de gradini, este foarte aproape de centrul statiunii, de taverne si baruri.
Hotel Europa are piscina proprie cu bar care serveste si gustari reci si bar de interior.

Facilitati hotel: restaurant, salon TV, piscina, bar principal, snack bar, pool bar, teren de volei.
Facilitati camere: aer conditionat, radio, telefon, grup sanitar propriu, balcon.

PRETUL INCLUDE:
• Transport Bucuresti - Heraklion – Bucuresti, cu avion charter Boeing 737 al Companiei Aegean Airlines;plecare 09:45 de pe aeroportul Bucuresti- Otopeni si retur la ora 07:15, cu sosire in Bucuresti ora 09:00
• Transfer aeroport - hotel – aeroport;
• Cazare 7 nopti cu mic dejun
• Asistenta turistica pe intreaga durata a sejurului.

PRETUL NU INCLUDE:
• Asigurarea medicala;
• Taxe de aeroport (75 euro/adult si copil 2-12 ani);
• Alte servicii care nu sunt prevazute in program;
• Excursiile optionale;
• Intrari muzee, situri arheologice, mananstiri, etc.

vine 275 E in total: charter, 7 nopti de cazare si mic dejun!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

In Dr Taberei, e mai aproape de casa (stau in Crangasi). iar cel de la Vitan e aproape de birou, sunt ispitita din toate partile . Desi in ultima vreme nu-mi mai place deloc umblatul prin magazine; as vrea sa stiu clar ce si de unde sa-mi cumpar ce-mi trebuie !!

Ce inseamna tour-operatoare ?

Pisica, zambind

Mergi la inceput

adik interna si internationala!!!

eu stau in militari....mi-e la indemana plaza dar ma incanta mai mult cel din vitan!!

pup..ma duc sa fac pizza!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Fetele mele "imature", ca si mine...cred ca o comit si imi iau un avertisment....ma puse naiba si mi se facu dor de cearta...dar nu la ZZ

Ana Maria, spor la pizza...

Ma duc sa mai navighez, poate se mai ia careva de mine si am prilej sa imi scarpin degetele si "orgoliul sifonat"

Coffe, anybody???

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput