Parca am mai crescut un pic : clubul celor tineri!
Raspunsuri - Pagina 15
ana_maria222 spune:
felicitari ingerash!!
te vazui la stiri!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
nuschu spune:
quote:
Originally posted by ingerash
9,68Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Pisica, zambind
louisea spune:
felicitari ingeras
stiam noi ca esti fata desteapta
deci iti faci o freza noua nuschu? cum te-ai gandit?
al meu frizor a zis ca imi face si mie una noua mai de la toamna mai cand incepe fac. sa fiu fresh
unde lucrezi?
eu vara asta mi-o petrec intre vanzarea si cumpararea altei case.. deci nimic inteesant.. nu stiu daca mai apuc sa plec pe undeva
sper sa recuperez la anu´
ana2 zi ce zicea ingeras pe tv
ca uite ca avem si alte vedete printre noi
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
pisicuta si matei spune:
salutare.
felicitari ingerash!
sunt pe ultima suta cu lucrarea.am modificat marginile si am 41 pag si asa nu mai trebuie sa scot nimic
louisea lucrarea se va chema:DIRECTII DE DEZVOLTARE A TURISMULUI ROMANESC PE PIATA TURISTICA EUROPEANA.
nuschu bine ai venit!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
hihihihiihi pisi.. asa mai faceam si eu de cand descoperisem ca se poate stanga - dreapta, sus- jos
suna interesanta lucrarea si sunt sigura ca e la fel si daca o citesti
bafta la sustinere
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
ana_maria222 spune:
hello...hello...acum am aterizat si eu acasa..ma plimb non-stop!!! si am chef sa fac o prajitura pentru maine!!! o sa ma uit pe retete sa vad ce!!!! va puuuup!!!
poze cu pandispanul si parji asta..maine!!!
nucshu bine ai venit!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
louisea spune:
desa inteleg ca ti-ai revenit din depresie (poate prea mult zis depresie) ana2 ?
unde te-ai plimbarit?
am citit ca si EmmaT a trecut cu bine bac-ul.. felicitari Emma
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
nuschu spune:
Si mie imi suna interesant lucrarea pisicutei si chiar ar fi interesant de aflat care sunt acele directii de dezvoltare, poate ne da ceva idei de afaceri, sau intram in parteneriat, ceva . Mie mi se pare ciudat sa ai limita superioara de pagini, eu eram mereu stresata ca am prea putine .
Eu vreau sa-mi fac oleaca de breton asa, un pic asimetric si sa-mi egalez parul din lateral cu cel de pe spate. Si poate-mi trag si ceva Colour&Soin, sa fiu mai "rapitoare" (nu stiu cat o sa va dati seama cum mi-s, dar pun link cu poze; sunt cu bluza mov, ca sa ma identificati).
De cand am inceput sa lucrez am lucrat pe proiecte Phare, asta fiind al treilea, de data asta undeva prin Ministerul Finantelor. Stau mult degeaba la job, mi-e ca ies cu neuronii tufliti rau la final . S-ar zice ca ma odihnesc dupa celelalte.
A, am vazut pozele micutului, pisicuta, e minunat ! Sa-ti traiasca si sa fie fericit !
Noapte buna si vise placute !
-----------------
Pisica, zambind
ana_maria222 spune:
am terminat acum de facut pandispan cu cirese! super bun a iesit!!!!
mi-au iesit 3 forme de chec...dar am mancat unu cu sormea si prietena mea luiza!!!
acum cred ca ma duc la nani ca maine vine o prietena la noi si mergem cu ea la curte!!!!
va pup!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
ana_maria222 spune:
totusi m-am intors sa va spun cum am facut pandispanul..poate va tenteaza candva!
6 albusuri batute spuma impreuna cu 6 linguri de zahar si un zahar vanilat!
6 galbenusuri se amesteca cu 6 linguri de ulei, cu 6 linguri de faina, un praf de copt
am amestecat cele 2 compozitii apoi am pus jumatati de cirese (pe care il prealabil le-am pus pe servetel sa se scurga zeama) in crema...le-am pus in tavi de chec(mi-au iesit 3) si l-am bagat in cuptorul incins. peste 10 minute am scos tavile...am pus cirese si pe deasupra(date putin prin faina)...si l-am lasat la cuptor pana a fost gata!!!
a iesit un deliciu!!!!!! usor...rapid..si gustos!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!