Parca am mai crescut un pic : clubul celor tineri!
Raspunsuri - Pagina 16
William spune:
Bine, a fost la tara. Doar ca satul unde stau bunicii mei este sat de barfitori. Am stat si eu cu o cunostiinta comuna de vorba si la plecare am sarutat-o pe obraz, a doua zii tot satul stia ca suntem impreuna. Sa fii vazut cum se uitau toti la mine, parca eram cine stie ce. Am umblat din vecini in vecini sa ma uit la televizor, bunicii mei zgarciti, nu si-au luat televizor color si nu am avut la nimic la ce sa ma uit acolo. In rest sunt bucuros ca am revenit. Stiu si eu o reteta foarte buna. Coltunasi cu visine :D
louisea spune:
william ce pofta imi facei tu cu coltunasii tai
si nu-mi aminti de sat barfitor ca ,,, cunosc cum e tzatze care n-au altceva mai bun de facut
zi merci ca n-au inceput ca tre sa te mariti cu ea acu´
da banuiesc ca-ti placu fata
nuschu vazui pozele esti o dulcica
si mi-a placut la nebunie o rochie cu orange ( ma uitai un pic si prin restul pozelor )
ce coloare vrei sa te faci? sau vrei doar sa-ti accentuezi culoarea parului?
eu n-am auzit de proiecte Phare
ana2 da de poze tot ai uitat.. macar sa ne delectam si noi ochii
m-ar tenta sa fac da nu cu visine ca au niste preturi
deci vizi ca din 6 oua ti-au iesit 3 tavi? asta ca sa adaptez reteta ca is prea multe
pisi, ana1 si restul pe unde sunteti?
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
nuschu spune:
Lou, poti folosi orice fructe la pandispanul acela (prune, caise, piersici, capsuni, ananas - iese taaaare bun cu ananas ), insa trebuie sa ai grija sa nu fie foarte zemoase.
Mie-mi plac taaaare mult dulciurile (de altfel, azi la micul dejun am dat gata un choux a la creme), desi nu prea fac, dar astept cu nerabdare pozele Anei, ca vad ca se pricepe in a-si lase "auditoriul" sa astepte...
Tx pentru aprecieri, Lou . Si mie-mi place mult rochia cu porto ; acum insa port cu mandrie si amploare (la propriu) ultima achzitie, o rochie alba cu ceva tul pe dedesubt de n-are lumea loc prin birou de mine .
Vreau sa-i dau o nuanta un piiiicut mai deschisa, un picut numai, ca eu nu-s genul schimbari abrupte si nu stiu ce va iesi. Si ca de obicei inainte de a ma tunde - maine seara e "executia" - ma apuca indoilelile si intrebarile.
Phare-le astea sunt niste finantari pe care UE le da institutiilor din Romania sa creasca mari si frumoase, cu conditia sa se faca un parteneriat romano-stat membru sau sa se aleaga o firma din UE care sa implementeze proiectul (activitatile menite sa faca frumoasa institutia din Romania ), pentru ca - ati ghicit ! - banii sa revina in cea mai mare parte de unde au plecat .
William, asa e la tara si data viitoare cand o mai vezi esti ca si insurat, eu zic sa-ti cauti niste nasi .
Pisica, zambind
louisea spune:
nåå ok.. gata ca pricepusi si eu ce´s cu programele alea.. mai citisem eu tot pe aici dar nu stiam ce´s
nici eu nu is pt schimbari radicale.. chiar si o nuanta mai inchisa sau mai deschisa decat imi inchipui eu ca e, ma face nemultumita
in sfarsit mi-am gasit un frizer care ma tunde cum vreau eu.. pana acum veneam tot nemultumita acasa e el mai scump dar daca ma tunde cum imi place macar is multumita o luna- o luna jum´pana vine data urmatoare
si mie imi plac mai ales prajiturile si cel mai mult fructe as manca fructe si toata ziua .. fara alta mancare
ieri am facut ananas pe grill.. yami yami
eu nu prea is genul rochitelor.. mai mult fusta cu bluzita dar la asa rochite nu pot rezita..
tre sa dau o tura si eu prin magazine poate gasesc o copie la a ta
unde vrei sa pleci cu masinuta? citisi sub de la generale
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
William spune:
E nici chiar asa sa ma insor. Deocamdata nu am gandul asta in minte. Louisea vrei coltunasi daca vrei iti fac :D, sunt superi buni. Alt ceva sunt fericit ca am revenit in buc. Pe 17 iulie e ziua mea de nastere si plec la Azuga cu niste prieteni 4 zile de abia astept :D. Fac 19 ani va da-ti seama:d i am old ha ha ha
ana_maria222 spune:
louisea..o sa pun pozele...ma rog de sora sa le descarce ca eu nu ma pricep...
da..au iesit 3 tavi...dar tavi d-alea mici de chec....nu mi s-a parut mult deloc...o tava am dat-o gata cu sormea si prietena mea aseara la 1 noaptea!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
louisea spune:
william.. las ca nu se stie niciodata cu insuratu´ desigur ca e timp destul
as vrea niste coltunasi.. trimiti cu DHL-lul?
mai ai un pic si dai de baut.. vezi sa nu uiti
va pupic.. ma duc sa ma fac gata ca ma scoate sotiorul la restaurant
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
ana_maria222 spune:
Pandispan cu piersici
In sfarsit va pun pozele!!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
joker spune:
Lumeeee....I`m Baaack....scuze de disparitie dar am avut de tocit masiv pentru licenta...acum suntem la Iasi la bunicisi in cateva zile ne vom intoarce la Bucuresti pentru ca mamai sa se apuce de invatat pentru INm...Am luat 10, a fost bine si frumos...
Felicitari si voua pentru terminarea sesiunii....
Ce mai fac fetele?Care si cum stati cu bacul, licenta, admiterea, etc...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
William spune:
Iti trimit louisea prin DHL dar in caz ca il mananca ei inainte. Orcum reteta e foarte buna, te lingi pe degete dupa ce ii termini. Cred ca azi o sa fac si eu o serie daca nu fac nimic si ii trimit lui ana sa va zica cum au fost.