Irina a invatat recent sa se invarta... la inceput in jurul unei bare, in parc. Apoi in mijlocul camerei, face pasi maruntei in jurul propriei axe. Uneori da ture canapelei.
Ai vostri fac asa?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
dap
al meu face pana cade. Se ridica si o ia de la capat... Ba uneori si cand e de mana cu mine si stam locului (rarele momente) se-nvarte cu mine pana ma ia ameteala si-l opresc...
cre' k e o keste de ekilibru, de cunoastere...
Nu stiu cat are fetita ta, dar al meu de pe la 2 ani a inceput...
Si acum are momente cand se invarte din ce in ce mai repede...
Dar si mie imi place sa ma invart...hihi...mai ales in leagan!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Si a mea se invarteste pana ameteste si da sa cada. Eu sunt pe faza si o prind ca sa nu dea cu capul de ceva. Dar o las doar in casa sa faca chestia asta, oricum afara e prea atrasa de alte cele ca s-o intereseze "distractia asta".
Fetita mea are un an si 11 luni dar se invarteste de vreo 2 luni incoace.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
ihi.. al meu 1an si 8 luni (sa ti traiasca!) si a inceput centrifugarea acu vreo doo luni .
Si al meu are 1 an si 7 luni si a inceput invarteala insotita de hohote de ras de pe la 1 an si 3 luni...se pare ca e amuzant
aime
Eduard a inceput sa se invarta pana ameteste pe la 1 an si 7 luni si vad ca nu are de gand sa renunte la obicei. Il amuza foarte tare, mai putin atunci cand reuseste sa cada.
Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si
35+
Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Da, dar i-am "aratat" ca e mai palpitant sa se invarta in jurul meu, asa ca-l prind cand il vad ca se pravaleste. Uneori insa dureaza si un sfert de ora pana cade, trebuie sa stau focusata sa nu ametesc inaintea lui.
Si a mea (1 an si 8 luni) se invarte in loc de cateva zile si merge si cu spatele. E foarte atenta, se uita peste umar...si eu zic ca e o cheste legata de cunoastere.
Cristina