Copiii vostri se invart pe loc?
Raspunsuri - Pagina 2

Artemis1578 spune:
Si al meu , si al meu! In casa, in acelasi loc, de bucurie sau ca un fel de dans! Afara cand ma opresc din mers sau suntem in statie si asteptam autobuzul, ma tine de mana si se roteste cat poate de repede in jurul meu! Ametesc eu si el nimik!
Mersul cu spatele este de asemenea frecvent. Invartitul ca invartitul, dar mersul asta asa de repede nu imi place. Nu se uita niciodata ce e in spate si pe unde calca! Si il distreaza enorm, mai ales ca vede ca ma ingrijorez.
Anka si Ubitu
(26.06.2004)

ja spune:
Da,de pe la 1 an si putin...dar eu am crezut ca imita niste copilasi de la desenele Baby Einstain...dar se pare ca e ceva specific varstei.

vladhana spune:
Credeam ca numai al meu face asa.Acasa nu,camerele probabil i se par mici,dar cum ajunge la soacra-mea incepe sa se invarte pana ne pierdem noi rabdarea si cu forta il asezam pe un fotoliu.Cateodata radem de el si ii spunem "Satelit".
Atentie:al meu are 2 ani si patru luni!

alexa si mami spune:
daaaaaa, pina ametesc eu, ca ea...ma apuca de mina si vrea sa ne invirtim impreuna, dar practica si singura pe ritmul muzicii:)))
si asta cu mersul cu spatele o are de citeva zile.
virsta, la semnatura
alexa

capra cu trei iezi spune:
ei draga si tu, dar nu se invart, ci danseaza. noi punem tica(adica muzica si dansam (adica ne invartim pana ne apuca ameteala
pentru dansatori

Witchie spune:
Pardon! ma iertati... deci danseaza! M-am linistit!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

l_carmen2003 spune:
Da, danseaza... asa se cheama... nu tzopaie, nu se invart pana ametesc ci danseaza! Am sa ma gandesc la asta de cate ori cade in fundulet ametit sau se opreste intr-o muchie de perete cu fruntea... ca de la dans nu de la invartit i se trage!

lorelaim spune:
Gabisor a început acest "dans" pe la 14 luni si s-a "lasat" de învârtit pe la 20 de luni. Noi îi ziceam "dervis" si râdeam si o aplaudam - este drept ca-si punea muzica (are câteva carticele cu butoane si muzica) si-i dadea drumul la "dans". Apoi a vazut ea la tv un DVD BabyEinstein "Old McDonald" unde niste copilasi chair topaiau în toata regula pe muzica si de-atunci "danseaza" ca o ieduta: efectiv sare de pe un picior pe celalalt. Mersul cu spatele l-a exersat cam în aceeasi perioada. Acum este la faza "calare" pe mami (care se plimba în 4 labe pe iarba) si exersarea caderii care-i foarte amuzanta! Nu prea stiu ce-i asa de amuzant sa cazi (e drept ca-i pe moale)... da' ei îi place la nebunie si râde de numai poate...

cristina_smn spune:
Al meu a inceput invarteala dupa ce a vazut niste fetite facand roata si tot felul de scheme pe afara. Si ca sa nu ramana mai prejos a inceput si el, cum vede grupuri de copii se duce la ei si incepe sa se invarta, sa demonstreze ce poate. Acum i-a mai trecut, dar in perioada de maxima "centrifugare" arata la toata lumea cum face el, pana ateriza in vreun perete.
Cristina si Mihaita (11.05.2004)

sirimie spune:
Si Vladut al meu danseaza, dar nu invirtindu-se, el face pasi inainte si inapoi si da din palme si isi misca funduletul ritmic. Nu stiu cu cine seamana sau de la cine a invatat, nu de la noi..
Dar Irina probabil se invirte pentru ca a descoperit ca se poate si ca ii place
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot