Copiii vostri se invart pe loc?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Este cel mai simpatic post!!!!!!! Credeam ca numai al meu are aspiratii de balerina!!!!

La noi a inceput pasiunea invartitului pe loc, pana la epuizare si contact inevitabil cu mobila sau podeaua, acum un an. De atunci a ramas cu convingerea ca danseaza!

Nu l-am descurajat desi uneori ma doare capul cand il vad!

Al meu isi tine si mainile in fata, formand un cerc...mai nou incearca pe varfuri si ma procupa...daca se face balerin!!!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Da, se invarte pana ameteste , adica eu ametesc uitandu-ma la el. Zice ca e avion. Intr-o seara s-a invartit asa de mult incat a vomitat dupa aia, asa de tare a ametit, dar nici ca se opreste.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darry spune:

Si David se invartea o vreme (vreo 2 luni) ca un soi de dans. Se invartea singur numai cand puneam muzica si apoi a inceput sa invarta ca satelitu in juru meu cand stateam pe loc. I-a trecut dupa 2 luni cand a facut o entorsa la "aterizare". David si Darry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Da si ale mele au facut si fac asa. Este o placere!! Mai ales pentru cea mica (2 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Al meu are 4 ani si 9 luni si inca ii mai place sa se invarta pana ameteste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza_Mihai spune:

Si fetita mea ,Miruna are 1 an si 7 luni si a inceput sa se invarteasca.Mai rau este de mine ca ma pune sa o invart si ma ia ameteala.

Mergi la inceput