Fetele din America (76)
Raspunsuri - Pagina 8
ocebine spune:
Adriana, inscrierea pentru gradinita se face in mai-iunie pentru septembrie. Atunci se platesc taxele de inscriere. Legat de virsta, dupa cum vezi, cite bordeie atitea obiceie. Ai mei sint la St. Demetrios (de fapt St. Catherine). Nu au dat teste la intrare (se dau pe parcurs) si nu tine de zona in care stai. Stiu parinti care vin din Long Island sau NJ aici la scoala.
Scoala la noi va reincepe pe 7 septembrie deci ma indoiesc ca cineva ti-l va lua in octombrie, fara inscriere facuta dinainte. In plus, nu au voie sa lipseasca mai mult de 20 de zile intr-un an si ma gindesc ca deja vor rata o luna de zile...nu stiu cit de realist e pllanul vostru...poate incercati vre-un day care, ceva si asteptati pina la anul viitor.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
sinzi_ana spune:
Chiar...cat e taxa de inscriere la scolile la care merg copiii vostrii??
LA noi e 600$...si mi se pare cam mult...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
ruxij spune:
quote:
Originally posted by adriana
Si daca ar fi sa-l inscriem la o gradinita, trebuie facuta inscrierea de pe acum, din vara(ca in Ro) sau putem sa-l inscriem si atunci, in octombrie?
As avea nevoie de niste lamuriri, daca puteti, stiti, v-as fi recunoscatoare
Bogdan a inceput gradinita la patru ani. Noi am cautat un daycare, iar astia aveau copii de la nou nascuti la kindergarten. Pentru ca el nu stia engleza, mai intai l-au pus cu unii mai mici, de vreo 3 ani. Dupa cateva zile l-au testat si cum stia tot alfabetul in engleza, numerele pana la 100, toate culorile, l-au trecut in clasa in care au pre-school si kindergarten. La inceput a fost mai greu, dar in trei luni a inceput sa comunice f. bine. Acum au trecut 6 luni, nu mai sunt probleme. Eu sunt multumita de ce fac la gradinita, are doar patru ani for God's sake!
sinzi_ana spune:
Adrina, eu l-am inscris prin martie cand am venit aici...
Daca vrei privat nu conteaza cand il inscrii...hihi...la public nu stiu...ca aici de abia dupa 5 ani pot sa il duc la scoala publica (si trebuie sa fie impliniti in toamna)!!!
Cat despre limba engleza...David a inceput sa comunice destul de bine, insa cu noi nu vorbeste deloc in engleza (vrem si noi sa il mai testam din cand in cand) si nici nu ii place daca vorbim noi...
Asa ca il aud cand vorbeste cu copiii si ma minunez si eu atunci...
Sinzi, Radusi David
David
Siminaf spune:
Noi am sosit aici n decembrie acum 2 ani. Pe Deiu l-am dat la gradi de abia in februarie. Apoi ne-am mutat in orasul unde locuim acum si l-am dat la preschool (kindergarten, cum vreti) de abi la sfirsitul lui octombrie anul trecut. Nici nu s-a pus problema sa nu-l primeasca pentru ca incepuse anul! La cele publice sigur ti-l primeste. Cel putin asa am constatat noi aici, in 2 locatii complet diferite.
Succes!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
Laura Takacs spune:
Ma bag si io in discutiile voastre. La kindergarten trebuie dat obligatoriu, altfel nu-l primieste in clasa intai. Daca face kindergarten public, adica la scoala de care apartineti, nu-l mai testeaza inainte sa inceapa clasa intai. Daca face privat, il testeaza. Pe al meu l-au testat pt ca l-am dus la kindergarten privat. Cand ii inscri la scoala cere "transcript" de la kindergarten, asa ne-a cerut noua. In rest, varsta, etc, e asa cum v-a zis Anda. Cand l-am inscris la scoala mi-a cerut certificatul lui de nastere, deed-ul de la casa, sau proof ca locuiesti in zona respectiva, dar nu-mi aduc aminte ce anume constituia proof, inafara de deed, dar era o lista. Cat priveste limba engleza, desi nascut aici pana la 3 ani jumate nu a vorbit-o, dar in cateva luni i-a ajuns din urma pe colegi. De fapt nici cel mic nu vorbeste inca engleza, dar nu-mi fac deloc probleme.
sinzi_ana spune:
Laura, aici la noi iti cere carnetu de conducere
Sinzi, Radusi David
David
ciuf spune:
A fost cineva la expozitia asta: http://www.bodyworlds.com/en/pages/home.asp?
Merita sa ma duc?
Am pus si eu poze cu Eva pentru cine doreste sa le vada. Sunt aici: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/detail?.dir=2387scd&.dnm=e95ascd.jpg&.src=ph
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
sinzi_ana spune:
Ciuf e tare scumpa fetita ta!!!!
De fapt ambii copilasi..dar ea e asa papusica!!!
Mai ca mi se face dor de un bebelus!!!
Sinzi, Radusi David
David
sinzi_ana spune:
mi-am schimbat steagul pt o luna
Sinzi, Radusi David
David