Fetele din America (76)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu una sint foarte dezamgita de plajile din California....Dar este dragut la Laguna beach si Venice Beach.
In loc de Hollywood as vizita Getty Museum...mnulttttt mai interesant decit deprimantul H.
Imi place si Beverly Hills...plimbare pe Rodeo Drive.
Cit priveste aeroportul eu as ateriza pe John Wayne (exact in Orange County)..sau Burbank...as evita aglomeratia din LA si ai fi mult mai aproape de Anaheim....

edit: am scris in acelasi timp cu Anca..scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

fetelor , crismir nu sta langa Disneyworld sta pe langa mine la 15 minute , si eu locuiesc la 3 ore departare de Disneyworld

Elena18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Elena, se crease confuzia pt ca Mirela spusese ca ea nu poate sa-i zica nimic de hoteluri ca sta la 3 ore distanta de Disneyland si se duce direct fara rezervare. De fapt Mirela confundase Disneyland cu Disneyworld.

Michelle, nu stiu nimic de tururi cu ce-a fost in Friend ca nu am fost niciodata la Universal Studios. Intra si tu pe internet si vezi ce au inauntru.
De tururi stiu ca se organizeaza in Hollywod ca sa vezi pe unde stau vedetele, dar in afara de garduri si proprietati sa nu te astepti sa vezi ceva. Vorba Oliviei -kim222-, de un infinit de ori mai bine e sa mergeti la Getty Museum. E ceva de vis.
In rest tine cont de sfaturile Ancai -Sanca- pt hotel si aeroport, dar vezi ca nu toate aterizeaza pe John Wayne si e mai scump decat la LAX.
Anaheim-ul e mare, dar daca te invarti pe langa Disneyland gasesti o multime de hoteluri.
Cu directii daca vrei te mai ajut si eu ca stau la 5 minute de Disneyland. Da-mi un PM cu nr tau de telefon si spune-mi cand veniti.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CARMEN...asa este eu am confundat locurie,nu am fost atenta..imi cer scuze!!!!

ELENA hai la barfa,ce faci?

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Haideti inapoi pe prima pagina! Toata lumea e in vacanta?

Ca tot veni vorba de plimbari, ce idei aveti pentru o iesire scurta de vreo 3 zile la munte cu un copilut de 1 an? Illinois e plat ca in palma si tare am vrea sa mai schimbam peisajul. Ne asteapta un we cu temperaturi in zona 94-105 F...pfiu, caldura mare.
Un weekend frumos sa aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Michelle, in California nu prea se poate face baie in ocean. Du-te in Florida mai bine daca vrei baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Mama lui de Pacific, credeam ca in Ca e calda apa. Am mers la Cannon Beach , Or in mai si am bagat un pic piciorul in apa si instantaneu m-a luat o durere de cap din aia -ca si cand mananci inghetata prea repede .

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Michelle, in California nu prea se poate face baie in ocean. Du-te in Florida mai bine daca vrei baie.

Ruxi, las' c-am facut eu de Craciun, la San Francisco! E numa' chestie de tehnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La San Franciscoo?? E rece apa de'ti ingheata creierii si vara, daramite iarna brrrrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hi,hi..intrebati-ma pe mine..la SF este frig oricind si oriunde...ce sa mai zic de-o baie!

Mergi la inceput