Fetele din America (76)
Raspunsuri - Pagina 26
sinzi_ana spune:
A si io o intrebare pe fuga...
azi plecam la munte si am descoperit ca am uitt sa iau adaptorul pt priza de la ap de foto...
stie cineva unde pot gasi aici?? daca se gaseste in ro??
noi o tinem numai in petreceri, terase, excursii...maine plecam la baisoara, cluj...adica azi pardon...
am pus si ceva poze (ceva mai multe)
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551919071&security=WIKZNR
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
pisik 4ever spune:
ia uitati-va la ce se uita fi-mea !!! ca mami si tati!!!
multumesc pentru sfaturile cu papica. ma incurajati cu mazarica. am sa va spun ce mutrite imi face, dar sunt optimista, in general maninca orice (deocamdata). vad ca acum maninca ceva mai mult, ca inainte de un an era circ mare cu ea. nici nu e de mirare ca avea 71 cm (in medie 74.5) si 8.2 kile (nu va spun media, ca ma sperii). luna viitoare mergem iar la vaccin si ne cantarim, sa vedem unde a ajuns.in grupul nostru de bebei mai-iunie sunt deja bebei la 11 kile si 80 cm cei mai mari. voi luati pentru bebei numai alimente organice, sau ati mai luat si din cele obisnuite? carnita?
noi suntem acasa, aici a tras o rapaiala de ploaie de 4 iulie si nici macar la piscina nu putem sa ne balacim. sper voi sa aveti timp frumos sa profitati de ziua asta.
... si puiuta 08.05.05
philip spune:
PISIK, asta asa ca sa te incurajez, pupi face 2 ani luna asta si are....11 kg jumatate...of, of, mai, mai
a, si de plouat a plouat si aici, cred ca nu vor fi artificii in seara asta
philip&andreea
copilasi dragalasi
Elenalove27 spune:
sanziana , gasesti tranformator la electronice ! in pitesti stiu unde sa te indrum dar la constanta nu:(...incearca unde se vinde electronice si sigur o sa gasesti.
distractie placuta in continuare.
p.s frumoase pozele din romania
Elena17+
POZE
pisik 4ever spune:
philip, speram sa luam si noi 3 kile anul asta, sa va prindem din urma! e incurajator, imi creste inima, zau... am avut ieri in vizita o familie cu un bebe de 4 luni care cantarea cat fi-mea si era cam cu vreo 5 cm mai mic! ma simteam mama care nu ingrijeste bine de puiut!!!
mai, nu stiti cumva unde mi-a cazut suzetica?
pa, fetele! mai vorbim!
... si puiuta 08.05.05
CRISMIR spune:
SINZI super pozele...ce dulce e Mariuca si David ce fericit.. si distractie placuta in continuare!
PISIK dar de ce iti faci probleme ca eu zic ca arata super bine puiuta,am vazut poze....al meu are 12 kg si are 1 an si 8 luni....si eu zic ca e cam slabut,dar prefer asa decat sa fie obez ca astia de aici....sanatosi sa fie ca restul nu conteaza!
Si al meu papa mazare,ii place la nebunie...si brocolii si condopida si morcovi,astia sunt preferatii lui,si spre norocul meu mananca orice...eu ii dau orice mancare,si ce mancam noi,deci uneori ii dau si neorganice
Eu am nervi ca s-a stricat aerul conditionat si pana maine cand vin astia sa-l repare nu stiu cum o sa dormim...e infiorator
fetelor si santate multa la toata lumea!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Porumbel30 spune:
Poate va intereseaza..
Am gasit un loc unde se pot face convorbiri telefon-telefon la preturi foarte mici: www.voipdiscount.com si cred ca multi ar economisi destul de mult.
Se plateste 0.03#1490;#8218;#172; pentru efectuarea conexiunii si apoi pretul pe minut. Pentru USA-Romania pretul este de 0.03#1490;#8218;#172;/min. Dar pentru USA, Canada si multe alte tari europene este gratuit.
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
pisik 4ever spune:
uite robert, si eu sunt mica si suparata... dar nu din cauza AC, ci din cauza ca mami ma chinuie cu pozele... ce temperatura e acolo la voi?
crismir, si eu ii dau papica de la noi si eu nu gatesc cu legume organice. de asta ma si intrebam daca e bine ce fac, dar daca si voi faceti asa, ma mai linistesc si eu ca sut mamica buna. nu m-am gandit sa intreb la cresa ce le dau, ca le dau papica de acolo. am inscris-o ieri, incepe si ea luni...
... si albastricile lui mami 08.05.05
CRISMIR spune:
PISIK aici sunt cam 85 F...e groaznic in casa ca e si umezeala...dar avem ceva noroc ca mai ploua,zilele astea vad ca plouat chiar rau si seara scade ceva temperatura,adica pana la 75 F...ce dulce e pitica ta,scumpa foc cu ochii aia albastrii...o lasi deja fara pampers,ca am vazut o poza cu pipi?...eu abia acum ma indur sa-l "chinui" cu treaba asta...am mai stat si noi la olita dar in ultimele luni nu mai vrea si acum am zis ca il voi lasa fara sa vedem ce va face...ca de vorbit si explicat ma doare gura deja si tot nimic....a,si am vazut ca stati la casa?!...ce fain!!!...si noi vrem dar nu stiu cand va fi ...acolo e locul de joaca al puiutei?!...foarte misto!!!
Eu tot far AC sunt...bei e culmea,sa vedeti,vine azi un "cioroi",scuzati-mi expresia dar m-a calcat pe nervi,si zice "a e de pe acoperis problmea la ac-ul tau,dar nu ma pot urca acum ca vine ploaia si daca fulgera?!...asa ca am sa vin maine!!!!"...am ramas,am incercat sa-i zic ca am copil mic si ca deja sunt 3 zile...dar el nimic,cica va inteleg dar nu imi pot pune viata in pericol....,ce pericol frate ca nici nu incepu-se sa ploua era doar inorat...in fine a plecat ca vine maine...ce sa ma mai stresez ca oricum nu fac nimic...ma apucase si plansul..dar mi-a trecut ,insa tot murim de cald!!!!
la toate si weekend placut!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI