Fetele din America (76)
Raspunsuri - Pagina 22

Laura Takacs spune:
Porumbelu', vaz ca numai o participanta e din Wisconsin, dar cred ca o singrua data am vazut la discutii pe aici, si asta in urma cu multa vreme. Asa ca internetul cred ca-ti ramane sursa de informatii, du-te pe site-ul statului.

Porumbel30 spune:
Laura , am cautat deja pe net , mi-am facut o idee , acum cautam amanunte...Vroiam sa stiu si ce spun cei de pe partea cealalta a baricadei (ma refer la partea neoficiala ).
Ma intereseaza amanunte despre viata de acolo , preturi , case , scoli...intelegi tu...
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

ciuf spune:
Fetelor, fuseram sambata la expozitia de "cadavre" in Denver. A fost foarte interesant. Un german foloseste mortii carora le scoate lichidul din corp, injecteaza niste polimeri, ii baga la frigider si acei polimeri intaresc carnea. Totul pare foarte real, iar daca pui mana pe model simti ca e de fapt plastic. Nu au piele pe ei tocmai pentru a li se putea vedea anatomia.
Credeti-ma ca a fost cat se poate de interesant.
Au aratat toate organele, sanatoase, bolnave, se facea comparatie, se explicau detalii medicale. De exemplu, aratau un plaman sanatos, apoi unul negru de fumator si inca un plaman de miner care ziceai ca e vopsit cu praf din acela negru-argintiu (silicoza parca se cheama boala). Ah, am vazut cum arata un embrion la 4 saptamani, la 8 sapt, cum e un fat la 19 sapt., 20 si 30 sapt. Aveau ca exponat o femeie gravida in luna a cincea. Era taiata pe burta pentru a se vedea fatul de 5 luni.
Apoi faceau comparatie intre un obez (300 pounds) care a murit de inima (organele nu i se mai vedeau ca erau acoperite de grasime) si o pers. de 150 pounds .
Ah, ce mi s-a parut grozav a fost cand aratau sistemul circulator, vedeai o mana sau capul. Asta nu am idee cum a putut sa o faca. Totul parea ca o retea de fire mai mici si mai mari rosii. O impletitura de firisoare.
Erau formulare de completat in cazul in care vroiai sa-ti donezi corpul dupa moarte in scopul cercetarii. Oricum tipul care face treaba asta are voie sa disece in afara Americii, e ilegal sa o faca aici, dar e legal sa le expuna in USA.
Oricum un om normal nu ar face asa ceva. E un fel de Hanibal.
Cam asa aratau exponatele. Asta ca sa va faceti o idee pentru cine nu a vazut expozitia: http://www.bodyworlds.com/en/pages/home.asp
v-am pupat
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Sanca spune:
In Wisconsin, au o branza . . . - mai ceva decat francezii.
Editez, ca pana cand m-am cacait eu cu marea mea branza, a postat Ciuf . . .Mey, iti dai major in medicina, sau care e fascinatia? Brrr... un pic cam "horror movie" pentru mine.

Laura Takacs spune:
Valeria, mai bine iti citeam postarea inainte de a manca. M-am uitat pe web site-ul care l-ai dat, e interesant, in numele stiintei, dar mi se pare macabru.
Ce fac ciufuletztii? Cum te mai descurci cu ei?

Elenalove27 spune:
am cautat subiectul de am crezut ca nu mai este
ciuf, si eu la fel, tocmai ce mi-am facut un mare platou cu de toate in el...si ma pun jos sa citesc si cand intru la pagina noastra cu pitici si ma apuc sa citesc ......
CRISMIR , pe unde umbli?
sanziana, ce a-ti mai facut cu apa din casa ? sper ca sunteti bine.
Elena17+
POZE

pisik 4ever spune:
multumim pentru urari. Laura, stam in capitala arkansasului, casa are 1686 sq ft. aici cam asta e pretul la case. am vizitat si case noi la 2400 sq ft, erau la 240-310.000. am sa pun pozici cand o sa ne mutam.... si
bursuca 08.05.05

Cleomax spune:
quote:
Originally posted by Porumbel30
Americancelor, va deranjez si eu cu o intrebare : e careva dintre voi in Wisconsin ? Sau daca nu , cunoste cineva amanunte despre statul acesta ? Ca ne cam trage ata in directia aia...
Stau prin preajma si astept...
statul e frumos, multa verdeata, orasele mai mititele si linistite, multe pasuni cu vaci; de scoli nu stiu, da' depinde mult zona. cu cat casele sunt mai scumpe cu atat scolile mai dichisite.
in tinerete doream sa ma mut in madison, orasel universitar in apropiere de chicago.
despre valoarea caselor mai bine cauti info pe net, sigur au crescut preturile in cei aproape treizeci de ani de cand sunt amintirile mele. atunci era o casa in zona buna cam 50-60 mii.eheee ce vremuri.
un mare minus: iernile tare grele si lungi.
ps/ m-a rugat cherie sa anunt pe fetele din hollywood- florida ca nita a deschis cofetarie cu amandine, savarine, violete, joffreuri, etc. au si live entertainment.
se cheama chocolade
1923 hollywood blvd
hollywood, fla
tel 954 920 6400

sinzi_ana spune:
Noi ne-am mutat...same building...alt ap!!! Ne-a plouat in casa...
PArtea nasola e ca nu mai avem net pt o perioada...nasol...
Buna chestia cu amandinele...la intoarcere...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David

Elenalove27 spune:
Cleomax , bine ca mi-ai spus...amandine ,savarine
sanziana, ma bucur ca v-ati mutat ca nu era de stat acol...drum bun spre romania si cand vi te astept la chocolade
Elena17+
POZE