Fetele din America (76)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am fost azi la un muzeu de trenuri, si aveau si train rides...Ne-am plimbat si am condus o locomotiva disel adevarata!!!
David a fost in extaz!!!!!
O sa pun poze daca vreti sa vedeti o gara antica...
In martie il aduc si pe Thomas in marime normala...si deja ne pregatim sa luam bilete!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Asa dupa cum preconiza cineva pe una din paginile anterioare, subiectul cu "americance" a ajuns pe pagina a doua, iar pina luni probabil ca va ajunge pe a cincea cel putin. Pacat ca s-a mutat locul lui cu totul! Parca totusi avea mai mult sens la calatorii. Ah, am uitat, nici acelea nu mai sint...

Un we placut tuturor si o viata plina de noroc si bucurie!

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

quote:
Originally posted by philip

8 persoane cu tot cu noi doi

philip&andreea
copilasi dragalasi

putinel.. aici au fost ceva mai multi - ca numa' io am carat o trupa dupa mine - da' tot mai mult goala decat plina sala. a rulat si la un cinematograf destul de obscur si nici n-a fost difuzata informatia ca lumea - de catre romani zic, ca americanii n-aveau motivatie.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Asa dupa cum preconiza cineva pe una din paginile anterioare, subiectul cu "americance" a ajuns pe pagina a doua, iar pina luni probabil ca va ajunge pe a cincea cel putin. Pacat ca s-a mutat locul lui cu totul! Parca totusi avea mai mult sens la calatorii. Ah, am uitat, nici acelea nu mai sint...

Un we placut tuturor si o viata plina de noroc si bucurie!

Simina

chiar ma gandeam acum ( va caut de 2 minute) cum se face ca am ajuns pe pagina 3.

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

fetele, ne pregatim sa semnam actele pentru casa. am gasit o casuta de cumparat pe care am negociat-o la 165.000 de la 170.000 si pentru ca suntem simpatici proprietarii ne lasa inauntru toate maruntisurile: frigider, masina de spalat rufe, uscator, televizor, pat...

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Americancelor , va deranjez si eu cu o intrebare : e careva dintre voi in Wisconsin ? Sau daca nu , cunoste cineva amanunte despre statul acesta ? Ca ne cam trage ata in directia aia...

Stau prin preajma si astept...

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Mey, ce-am mai cautat "subectu'", il tot muta si rasmuta, pana la urma il mai si inchid .

Pisik, unde locuiti mama de ati gasit casa la $165k? De obicei iti lasa appliance-urile daca nu tin foarte mult la ele si daca nu-i prea mult efort la demontarea lor (si io le-as lasa pt ca stiu cat a luat sa le puna in functiune, noi am cumparat toate noi cand am luat casa). Felicitari si s-o stapaniti sanatosi!

Auziti? Tot uichendu' am fost obsedata de accente, mai ales ca ne-am dus si prin New York.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

obsedata, obsedata, dar la ce concluzie ai ajuns Laura?

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Am ajuns la concluzia ca uneori accentul nu "conteste" , dar alteori da, e "atza" de care se agatza orice bulangiu care vrea sa te discrimineze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Chiar nu cunoaste nimeni nimic despre zona care ma intereseaza si pe mine ????????

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput