Fetele din America (76)
Raspunsuri - Pagina 21
sinzi_ana spune:
Am fost azi la un muzeu de trenuri, si aveau si train rides...Ne-am plimbat si am condus o locomotiva disel adevarata!!!
David a fost in extaz!!!!!
O sa pun poze daca vreti sa vedeti o gara antica...
In martie il aduc si pe Thomas in marime normala...si deja ne pregatim sa luam bilete!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Siminaf spune:
Asa dupa cum preconiza cineva pe una din paginile anterioare, subiectul cu "americance" a ajuns pe pagina a doua, iar pina luni probabil ca va ajunge pe a cincea cel putin. Pacat ca s-a mutat locul lui cu totul! Parca totusi avea mai mult sens la calatorii. Ah, am uitat, nici acelea nu mai sint...
Un we placut tuturor si o viata plina de noroc si bucurie!
Simina
lai spune:
quote:
Originally posted by philip
8 persoane cu tot cu noi doi
philip&andreea
copilasi dragalasi
putinel.. aici au fost ceva mai multi - ca numa' io am carat o trupa dupa mine - da' tot mai mult goala decat plina sala. a rulat si la un cinematograf destul de obscur si nici n-a fost difuzata informatia ca lumea - de catre romani zic, ca americanii n-aveau motivatie.
Lai
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Asa dupa cum preconiza cineva pe una din paginile anterioare, subiectul cu "americance" a ajuns pe pagina a doua, iar pina luni probabil ca va ajunge pe a cincea cel putin. Pacat ca s-a mutat locul lui cu totul! Parca totusi avea mai mult sens la calatorii. Ah, am uitat, nici acelea nu mai sint...
Un we placut tuturor si o viata plina de noroc si bucurie!
Simina
chiar ma gandeam acum ( va caut de 2 minute) cum se face ca am ajuns pe pagina 3.
Michelle
pisik 4ever spune:
fetele, ne pregatim sa semnam actele pentru casa. am gasit o casuta de cumparat pe care am negociat-o la 165.000 de la 170.000 si pentru ca suntem simpatici proprietarii ne lasa inauntru toate maruntisurile: frigider, masina de spalat rufe, uscator, televizor, pat...
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
Porumbel30 spune:
Americancelor , va deranjez si eu cu o intrebare : e careva dintre voi in Wisconsin ? Sau daca nu , cunoste cineva amanunte despre statul acesta ? Ca ne cam trage ata in directia aia...
Stau prin preajma si astept...
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
Laura Takacs spune:
Mey, ce-am mai cautat "subectu'", il tot muta si rasmuta, pana la urma il mai si inchid .
Pisik, unde locuiti mama de ati gasit casa la $165k? De obicei iti lasa appliance-urile daca nu tin foarte mult la ele si daca nu-i prea mult efort la demontarea lor (si io le-as lasa pt ca stiu cat a luat sa le puna in functiune, noi am cumparat toate noi cand am luat casa). Felicitari si s-o stapaniti sanatosi!
Auziti? Tot uichendu' am fost obsedata de accente, mai ales ca ne-am dus si prin New York.
Laura Takacs spune:
Am ajuns la concluzia ca uneori accentul nu "conteste" , dar alteori da, e "atza" de care se agatza orice bulangiu care vrea sa te discrimineze.
Porumbel30 spune:
Chiar nu cunoaste nimeni nimic despre zona care ma intereseaza si pe mine ????????
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "