Fetele din America (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

orhidee e vorba de hibele pe care le-am remarcat la mine. Eu una sunt nesatisfacuta pt ca am impresia ca nu evoluez . am deja un an si rar am intalnit cuvinte necunoscute asa ca macar la accent sa vad vreo imbunatatire .

PS. haioasa sau nu eu n-am uitat cum e corect . n-am stiut niciodata

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

sinzi..orish'cit!! baiat voinicel ai !!
Laurel, sigur respectul si competenta le poti avea indiferent de pronuntie. Si e adevarat ca americanii is foarte deschisi cind e vorba de accente. Dar cum imi petrec juma din timp la telefon, stiu ca o engleza fara cusur ar ajuta, ce mai! Daca n-am fost promovata inca manager insa nu e numai de la limba stiu...dar ar ajuta alaturi de urmatoarea certificare in nu's ce,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orhidee spune:

Oana_B, eu cred ca am o problema, sa nu radeti dar nu pot th-ul cu limba printre dinti mi se pare o chestie ; involuntar mi-am zis asta nu, numai cand ma vad cum arat. Stiu cum ar trebui sa sune dar subconstientul se opune
Orhidee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi ne-am lovit in UK de rasismul fata de "accent"...In Londra nu ii pasa nimanui...dar mai "la tara" conteaza f mult...
Imediat esti catalogat si daca te mai intreaba si de unde vii...
Dar aici...chiar mi se pare asa lejer...in primul rand ca poti sa vb alta limba linistit in public ca nu te intreaba nimeni nimic...nu intoarce capul dupa tine...
Cred ca accentul e ultimul lucru de care trebuie sa iti faci griji..

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ai bre ca nu scoti limba de-un cot:)) fa exercitii ca iese pana la urma:))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ioi (cu accent ardelenesc, sic!) ce-ati mai palavragit pana le-am printuit la fraieri rapoartele (daca ar stii cum vorbesc despre ei ).

Anda, "pretena" mea e de 5 ani aici, accent berechet, dar tocmai s-a "lansat" intr-un job de aproape $70k, e drept ca isi face masteru' si asta a tras in cumpana. Deci ca in orice profesie, oamenii sunt de doua feluri, cu accent si fara.

Si io zic sa scoateti limba, asa ii zic si la barbatu-mio, ca uneori numai io il inteleg, restul ii vad numa' ca incrunta din sprancene. Si mai are si v in loc de w, ca si barbatul lui Michelle.

Mergi la inceput

Mersic pt incurajari Oana_B.
Va doresc o dupa amiaza placuta, ramanem cu mancarea nefacuta daca mai stau mult prin zona! Mi-a placut subiectul de azi, am mai invatat cate ceva.
Mult succes tuturor, celor ce sunt la perfectionari de accent!
Orhidee

Mergi la inceput

Lapsus
Posted in Grammar issues, Figuri de stil
16.06.2006 - Piața Iancului
O doamnă vorbind la telefon:
- I-am lăsat pe ăia mici, cum le spune,… zi! Ăia mici… Pe copii! Așa! Pe copii i-am lăsat la grădiniță.

Ghinion
Iunie 2006 - Piața Obor
Doi moși. Unul dintre ei se uită în portofel și zice:
“Ia uite, ce de bani am la mine… A, stai, că am luat portofelul lu’ nevastă-mea!”

Astazi am lipici de forum, va trimit si voua ce am primit pe Messenger de la nepot.
Orhidee

Mergi la inceput

Stie cineva daca am voie sa pun link-ul cu bancuri? Nu de alta dar e vineri, sa ne mai destindem si noi!
Orhidee

Mergi la inceput

Il postez oricum, nu cred ca incalc regulamentul
http://overheardinbucharest.ro/
Gata nu mai intru pe aici, Orhidee

Mergi la inceput