Fetele din America (76)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura Takacs spune:
Orhidee, m-am destins. Misto linku'. Io revin la americani, ca-mi plac . Mai acu' cateva minute zice o titrata de pe aici "you was donwstairs, wasn't you?". Cu greu m-am abtinut sa nu o corectez, dar nu garantez ca mai rezist tentatiei data viitoare.
orhidee spune:
Laura, mi-ai placut!Pai treaba este ca atunci cand observ si pe mine ma mananca limba, dar ma abtin.
Mai, sa vedeti voi ca raman fara mancare astazi, ca imi ramane familionul lihnit. ,asa am fost eu azi pe forum.
Gata promit , nu mai intru! Orhidee
Laura Takacs spune:
Oana, nu intru in "tehnicalitati" ca numa' ma enervez. Vaz ca ati intrat deja in uichend, asa ca va urez unul placut. Io ma duc maine la un coktail la biserica, un parastas adica.
Laura Takacs spune:
Orhidee, tu ramai fara mancare, dar io nu le mai gat la astia raportul. VOrba lui Scarlett "tomorrow is another day", in cazul meu luni.
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Orhidee, m-am destins. Misto linku'. Io revin la americani, ca-mi plac . Mai acu' cateva minute zice o titrata de pe aici "you was donwstairs, wasn't you?". Cu greu m-am abtinut sa nu o corectez, dar nu garantez ca mai rezist tentatiei data viitoare.
was it african-american?
Michelle
michelle7 spune:
mie mi se pare ca dezacordul asta e intentionat la ei in comunitate. e un fel de limbaj care le apartine si de care sunt mandrii cel putin asa am eu impresia, dar poate ma insel...
Michelle
orhidee spune:
Mai ca nu stiu, nu ma pot abtine...de unde le scoateti In cazul raportului tau Laura nu tine, tomorrow is today! Ma faceti sa-mi incalc promisiunea! Orhidee