Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 29
Donia spune:
Cristina
esti o draguta! Dar noi vorbim de orase de aici din Canada, de aia am si spus London, caci pentru mine Londra e numai una, aia de la mama ei din Anglia. Asta e, cand au venit aici englezii au adus cu ei toate numele oraselor de acasa, sa nu se simta atat de departe de casa, probabil. Si nu numai englezii, avem aici tot felul de nume de orase si sate: Paris e un sat la o jumate de ora de mine, mai avem Viena, Berlin, St. Petersburg, Cambridge, eu stau in judetul Oxford... tot ce vrei. La inceput ma amuzam, acum nici nu mai observ macar. Unde mai pui ca prin orasul London de aici trece si raul Thames... tot tacamul! ![]()
Almo, sunt ceva romani in Woodstock, spre surprinderea noastra, care credeam ca suntem singurii care ne-am aventurat pe aici. Acum pleaca destui pentru ca s-a inchis o fabrica mare unde lucra si sotul meu. Dar in schimb vin altii, chiar de curand am mai cunoscut o familie.
In Toronto eu nu prea cred ca ne vom muta, desi nu se stie niciodata. Dar e cam prea mare si aglomerat pentru mine, prefer orase mai mici. E drept ca Woodstockul e un pic prea mic, dar are farmecul lui, imi pare rau ca plecam de aici.
Alexandra, imi pare rau de problemele pe care le ai. Infectia urinara se trateaza, scapi tu de ea, dar mai neplacut e cu gleznele umflate. Ti-a spus medicul sa incerci sa reduci sarea? Si totusi lichidele te-ar ajuta mult sa eviti infectiile urinare de acum inainte. Daca nu mai ai greturi incearca sa-ti faci un program de baut apa, suc, ceai, ce-ti place tie, este foarte important. Succes!
radu.anca, mie nu mi-a zis medicul sa nu stau la soare, ci doar sa-mi iau precutiile obisnuite. Poate iti convingi sotul, sau mai bine intrebi medicul clar, poate este el mai convingator.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
asiza spune:
Buna dimineata!
Aseara nu am mai intrat sa va scriu ca am ajuns abia la 11.00 acasa rupta de somn si foame...asa ca raportez acum ce-a fost la eco. BB e in grafic cu toate, misca mult, ne-a facut si cu manuta
si am fost topiti cand l-am vazut...Are 7 cm fara picioruse si suntem exact in 13 saptamani si 4 zile! Bineinteles ca nu se vede ce e, dar nici nu ma grabesc sa-mi spuna...poate la urmatoarea eco...Placenta e putin cam jos inserata, insa medicul mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca daca n-am avut sangerari e bine, se va ridica...La voi cum a fost cu placenta asta? La cate saptamani s-a ridicat?
Dandusa, vin si eu la
cu idiotul de medic stoma care te-a chinuit...Mergi la altul cat vezi cu ochii si asigura-te ca e unul bun de data asta...da' sa nu lasi maseluta asa ca tare mult vei avea de suferit...Eu tocmai am terminat cu stomatologia deocamdata si stiu ca nu-ti pare bine, mai ales in perioada asta, sa-l vezi pe stomatolog. Dar asta e! Si mersi de premiu...
Donia, eu greturi nu prea mai am...sau foarte rar seara...de varsat am facut-o o singura data undeva pe la 7 saptamani...in rest ma simt destul de bine! Tu cand mai mergi la eco?
Fatima, chiar ma intrebam si eu pe unde hoinaresti, de nu mai stim nimic de tine...
Alexandra, bine ai venit in
...Infectia urinara se poate intr-adevar trata...Ai fost la medic? Ce ti-a recomandat?
Anca, cum n-au voie gravi la soare? Eu chiar week-end-ul trecut am fost la munte si m-am lungit putin la soare...Stiu ca nu e voie sa faci excese si trebuie sa stai doar in orele recomandate, insa chiar asa deloc....Cine stie mai multe sa paseasca in fata, va rog!!!! Si inca ceva...solarul e interzis cu desavarsire, ca am uitat sa-mi intreb medicul ieri?
Va puuuuuup
Oana
13+
dandusa spune:
Buna dimineata ,dragutelor.Inca mai dormiti?!?
DOLORES,mersi de incurajari,dar m-am gindit mai bine...nu merita bebe sa sufere ca mami se enerveaza cu o "dusa".Am sa plec miine la Buc si am sa merg la medcul meu care sigur imi va rezolva problema.
ALMO,sa stii ca eu acum sint in sapt 21 si deabia acum simt...bine de tot...,pina acum era asa ca un fluturas si simteam doar daca stateam in pat rezemata sau daca stateam intr-o parte mai mult pe partea stinga.Burtica nu s-a miscat insa asa cum stii tu ,este inca prea devreme pentru asta,dar daca sint atenta ...pot vedea lovitura prin bluza,super,nu?!?
Acum mai nou in timpul zilei...se misca de nu-mi vine sa cred...,ma trezesc vorbind singura pentru ca eu simt nevoia sa-i vorbesc ori de cite ori imi da un semn.De obicei dupa prima lovitura urmeaza o serie de lovituri ,unele mai usoare altele mai pronuntate.Urmareste..!!!
ANCA,Dr ar trebui sa-si dea seama daca nervul este mort din radiografie,stii ca dupa ce te zdrangane vreo doua ore la masea sa-ti omoare nervul ,te trimite sa faci radiografie...ca sa vada daca a mai ramas ceva...Nici nu vreau sa-mi imaginez daca cineva vreodata a facut aceasta procedura fara anstezie...sa stii ca dureaza mulllllttttt,nu trei secunde.Chiar si acum in situatia mea,dr m-a intrebat daca rezist la durere ca sa-mi faca ce a ramas...si i-am zis ca da ,daca dureaza putin ....si ea a zis ca ...20 min.
Va doresc sa aveti o zi placuta ,cu soare si numai intimplari frumoase.
dandusa 21 + si
mica printesa 
dandusa spune:
ASIZA,ieri aveam si eu ceva saminta de scandal....si ma enervasem ,dar azi sint ...calma si asta-i bine.Daca am ceva probleme ,te sun,ok?
si o punem de-o bataie.
dandusa 21 + si
mica printesa 
mayaione spune:
Almo eu tot in 20 de saptamani sunt si uneori trec si doua zile fara sa-mi dau seama daca a miscat sau nu. Cand am fost la Iosup eram terminata de frica, nu mai simtisem nimic 2 zile si la echo bebe misca in voie. Probabil nu simtim noi mereu dar ei misca pe acolo.
Dandusa mie tot pe viu mi-a scos nervii doctorul de la doua maselute si a fost ok. Depinde de stomatolog, mie sincer cei tineri mi se par mult mai buni si mai bine pregatiti. Acum depinde.
mayaione spune:
Almo eu tot in 20 de saptamani sunt si uneori trec si doua zile fara sa-mi dau seama daca a miscat sau nu. Cand am fost la Iosup eram terminata de frica, nu mai simtisem nimic 2 zile si la echo bebe misca in voie. Probabil nu simtim noi mereu dar ei misca pe acolo.
Dandusa mie tot pe viu mi-a scos nervii doctorul de la doua maselute si a fost ok. Depinde de stomatolog, mie sincer cei tineri mi se par mult mai buni si mai bine pregatiti. Acum depinde.
Raluca_u spune:
neata fetele mele
astazi dupa-amiaza plec din bucuresti pana duminica asa ca nu o sa va pot scrie. dar o sa ma gandesc mult la voi si o sa va duc dorul.
astazi imi e bine tot raul de ieri noapte a trecut.
va pup si sa ne auzim de bine
Raluca
19+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Mirona spune:
Doamne fetelor ce dor mi-a fost de voi ....
Ieri cand am ajuns home nu mi-a mai mers netu ... am incercat forumu ... mergea incet, am trimis repede mailul cu LAMAZE de pe RSD v-am scris mesajul si GATA a picat netu.
Eram ca o leoaica in cusca, era sa trag si o tura de cearta cu Dani ca nu am net . ... si normal ca el era de vina.
M-a luat la o plimbarica si mi-a mai trecut.
La intoarcerea acasa ... aceeasi placa - nu mere netu. M-a trimis frumusel la culcarica pana nu iscam iar o cearta.
YUPIIII!!!! am net acum. Doamne cat ati scris ....
Raluca o calatorie placuta iti doresc, sa te odihnesti si sa te intorci cu forte proaspete. Bine ca esti mai bina azi. 
FETELOR nici la mine nu misca intr-una. Eu am 20 s si 2 zile si o simt cam de 4-5 ori pe zi. Are un el de ritual, dimineata putin, la pranz dupa ce pap ... cred ca o trezesc si papa si ea din ce-i dau ... si seara are joc de glezna ... seara o mai simte si tati din cand in cand ... cand e mai zvapaiata.
ALBUMUL FUNNY FACES este tot in poze cu noi. Este primul album, nu il vedeati pentru ca era PRIVAT.
No acum l-am pus pe public --- il vede toata lumea. DECI PRIMUL ALBUM:
1-funny faces - se numeste.
fug sa deschid si un nou capitol ... sa avem loc de trancaneala.
Ptiii ce greu fu fara voi.
Miro
20+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dolores spune:
buna fetelor...eu sunt cam suparici...mi-a zis o colega ca m-a visat 2 nopti la rand..odata ca eram intr-o apa mare si adanca dar curata si ca mi-a zis sa ma tim de ea sa iesim si am iesit pana la urma si aseara ca eram noi doua intr-o camera care era toata roz si cu un copilas, nu stie daca baiat sau fata...dar stupoare......nu era format...si parca, imi zicea ea...cica as fi fost gravi in continuare...si ca incercam sa-l masam...nu era format fetelor...mi-e rau cand ma gandesc.......si uite cum m-am indispus rau de tot...acum nu pot sa nu ma gandesc la cele 2 vise.....colac peste pupaza de ieri de la pranz am picioarele umflate rau...abia pot calca cand merg........iar in afara de asta....e posibil sa nu merg nicaieri in concediu....se apropie si ziua mea si sunt tare nefericita...imi vine sa si plang....astept odata ziua de marti cand ma duc la eco...stiu ca cele mai multe dintre voi vor incerca sa-mi zica sa fiu cuminte ca totul va fi bine.....ca sunt doar vise etc....dar sincer nimic din toate astea nu ma scot din starea in care am intrat......si abia scapasem de ea...... va pup 

dolores
16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...
Mirona spune:
Dolores mama - cauta repede ceva de facut - sa iesi din starea asta. Trebuie sa-ti distraga ceva atentia. Uite de ex. nu vrei sa deschizi tu noul capitol? Este in mailul comun o prezentare ... parca in Pastrare - il citesti si incerci. Buna dispozitie ca ai reusit sa deschizi cap nou poate iti mai indulceste starea.
Nu ai voie sa te gandesti la asa ceva, tre sa treci peste si sa-i zici colegei ca asa ceva nu mai are voie sa-ti pove ... daca nu vrea sa trec eu pe la ea s-o
.
Acum e o perioada stresanta, cu multe trairi si tre sa gandesti DOAR pozitiv si sa te gandesti doar la lucruri placute.
Hai ia o manutza si iesi din starea asta.
Ai prins-o? 
Miro
20+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită