Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 30
dolores spune:

Miro parca nici nu-l mai simt pe bebe cum misca...ma duc sa citesc referitor la noul capitol,dar nu promit..o sa-i zic sa nu-mi mai povesteasca asa ceva...si uite cum parca le auzi cel mai bine in perioada asta...sotia unui coleg de-al mamei a trebuit sa dea copilul afara ca la eco 3D s-a vazut ca bebele avea malformatii...iti dai seama>? eu cred ca as inebuni pe loc....sotia unui coleg de-al meu a nascut o fetitza cu sindrom down si cu malformatii la inima...si acum toti colegii si colegele ma inebunesc ca sa-mi fac nu stiu ce analize.......m-am saturat...s-au pus toti pe mine si au de gand sa ma termine psihic...si eu pe voi ca va zic toate astea...ca doar nu de asa ceva aveti nevoie fetelor.....offf..ce rau imi pare...........imi cer miiiiiiii de scuze
quote:
Originally posted by Mirona
Dolores mama - cauta repede ceva de facut - sa iesi din starea asta. Trebuie sa-ti distraga ceva atentia. Uite de ex. nu vrei sa deschizi tu noul capitol? Este in mailul comun o prezentare ... parca in Pastrare - il citesti si incerci. Buna dispozitie ca ai reusit sa deschizi cap nou poate iti mai indulceste starea.
Nu ai voie sa te gandesti la asa ceva, tre sa treci peste si sa-i zici colegei ca asa ceva nu mai are voie sa-ti pove ... daca nu vrea sa trec eu pe la ea s-o.
Acum e o perioada stresanta, cu multe trairi si tre sa gandesti DOAR pozitiv si sa te gandesti doar la lucruri placute.
Hai ia o manutza si iesi din starea asta.Ai prins-o?
Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dolores
16+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...
Irinabr spune:
Multimesc pentru incurarjari si sfaturi , Dolores si Doina.
Iau eutyrox si ma simt bine. Calciu este ff mic ( mai alesc cel ionic). Doctorita imi spune ca de la sarcina. Nu imi place laptele dar mananc brinzica.Da sunt speriata ca mi-a spus medicul de familie ca pot naste un bb fara tiroida
, de asta eram in panica. Endocrinologul a spus ca femei care nu mai aveau tiroida au ramas insarcinate tocmai pentru ca au luat hormon.
Sper sa fie bine si pentru BB si pt mine. Eu am un BB Baiat si mai am uun baiat de 7.5 ani. Speram sa fie fetita dar asta este. Poate ca s-a inselat ecograful....
???? Vom vedea. Azi a facut 16 saptamani. Inca nu simtim miscari ale lui.... este asezat orizontal... si doarme?
Va pup si va citesc!
Mult noroc si sa aveti parte de mai putina caldura.
Mirona spune:
Dolores - repetati in cap : SUNT O FEMEIE PUTERNICA. Nu ma las infranta de voi. Spune-le colegilor ceva de dulce si mai da-i in ma-sa ... ca de nu ... o fac eu.
Tu mai pleca urechea la ei, plizzz. Zi-le ca nu te intere. Hai capu sus ... si fara scuze ... de aia suntem aici sa te ajutam. 
Irinabr felicitarie pentru beietel. Las ca o sa-ti treaca dorul de fetitza cand o sa-l vezi. Ia nu mai crede tot ce indruga medicul de familie ... noi am ajus deja la concluzia ca parca au tampit cu totii. Medicul tau ginecolog ce spune e sfant, sau endocrinologul ... restul ... BESH.
Haideti mai fetelor ... CAPU SUS!
Miro
20+ cu 
Mirona spune:
fetelor ... eu nu am deschis capitol nou.
Dolores mama - ce repede ai prins.
BRAVO !!! de 3 ori BRAVO!!!
Miro
20+ cu 
dolores spune:
eu am deschis cap nou..dar te rog sa verifici daca e bine
quote:
fetelor ... eu nu am deschis capitol nou.
Dolores mama - ce repede ai prins.
BRAVO !!! de 3 ori BRAVO!!!
Miro20+ cu
dolores
poze
Mirona spune:
E beton ... nu bine.
o mica exceptie: intre link-ul 18 si link-ul 19 eu pun SPACE si nu dau enter - pentru a se aseza unul langa altul si nu unul sub altul. Asta sa ocupe cat mai putin spatiu.
Dar e nesemnificativa faza ... si oricum intru zilnic sa mai adauga, sterg ceva pe lista si corectez eu asta.
E super ca ai prins ... asa suntem mai mult care stim ... si merge mult mai usor. Merci de ajutor. 
Miro
20+ cu 
dolores spune:
aha...nu stiam de ce s-a mutat jos cifra 19 ![]()
nu ai pentru ce.....ma bucur ca am reusit....la punctul 3 era sa ma las pagubasha
te pup dulce
quote:
E beton ... nu bine.
o mica exceptie: intre link-ul 18 si link-ul 19 eu pun SPACE si nu dau enter - pentru a se aseza unul langa altul si nu unul sub altul. Asta sa ocupe cat mai putin spatiu.
Dar e nesemnificativa faza ... si oricum intru zilnic sa mai adauga, sterg ceva pe lista si corectez eu asta.
E super ca ai prins ... asa suntem mai mult care stim ... si merge mult mai usor. Merci de ajutor.
Miro20+ cu
dolores
poze
adinazot spune:
Draga fetelor!
nu stiu daca am nimerit bine,vreau sa ma alatur si eu voua,la mamici de noiemb-dec.,termenul meu ar fii 16 noiembrie daca ma ajuta Doamne Domane sa duc pina la sfirsit.Deci am intrat in saptamina 20,dar nu am o sarcina usoara,am probleme,am colul scurt si intredeschis,si am si contractii uneori pe care le tin in friu cu antispastice.Bineinteles ca am si tratamnet(duphaston,gravibinon,materna).Acum 2 ani am pierdut o sarcina la 24 saptamnin,si acum imi este f frica sa nu se repete istoria.Dar sper din suflet sa fie bine.Acum stau aproape numai in pat,nu fac nimic decit sa maninc si merg la baie.Ma bucur ca exista acest forum unde iti poti impartasi experientele.Mai are cineva astfel de probleme?
succes la toate mamicutele!!!

.
Ai prins-o?