Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DONIA,multumesc de sfaturi si cred ca ai dreptate...,miine am sa vad incotro o apuc...Felicitari pentru ca ai inceput sa bei mai multa apa.
FATIMA ,chiar azi ma uitam la pozele tale si ma intrebam pe unde unbli ca ne-ai cam lipsit...,meriti 10 cu siguranta....!!!
Dar am si eu o nedumerire...,nu-i asa ca nu combini piersicile,pepenele cu laptele batut?!?
AAAA si acum ...,stirile de ultima ora...,doar ce am vorbit cu mama si vine vineri seara ,deci s-ar putea DEBORAH,ca Duminica sa fiu la plaja la Eforie si RALUCA ,desi mi-ar placea enorm sa va prind se pare ca timpul meu la Buc se va scrge rapid.
Azi se cunoaste ca n-a fost "stapinu'"acasa ,mi-am cam facut de cap pe aici.Dar DOLORES,ce-i cu ea?

dandusa 21 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Donia nu stiu inca daca cabinetele aici fac eco fara trimitere de la medic dar o sa ma interesez. Chiar am fost la London acu' o luna si mi-a ramas in minte semnul pt Woodstock ca imi amintea de cel din state. Uite ca va apropiati tot mai mult de Toronto. Poate pana la urma ajungeti aici. Cine stie! Sunt multi romani in Woodstock?

Moni17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Fetelor eu am intrat in sapt 20 si nu simt mare
lucru prin burtica. Voi cele care simtiti, simtiti in fiecare zi? si cat de des? Eu in fiecare zi simt ceva dar inca nu-mi dau seama ce simt ca asa simt de mult. Eu tot speram sa se intensifice miscarile si sa vad si eu burta miscandu-se cum am auzit la alte mamici. Vineri am fost la eco si deci nu ma ingrijorez dar ma intrebam daca mai sunt ca mine care nu prea simt. Sau oi fi eu nesi?

Moni19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Almo,ai fost la LOndra si nu mi-ai spus nimic??????????? ca ,poate, ne vedeam si noi, si mai cunosteam si eu o burticuta romanca...
Data viitoare cand vii,te rog anunta-ma si pe mine, poate avem timp ce o cafea sau suculet,sau...ma rog,vreo escapada pe undeva, cu copiii...
Donia, de ce nu tragi cate o fugutza mica, mica prin capitala? Ca doar nu e asa departe?
Mai, fetele din Canada, eu sper ca vorbiti de London si Woodstock de aici, din UK, ca eu prin canada nu am ajuns inca, asa ca nu exclud nici o posibilitate sa vorbeasc prostii pe aici. Sorry........
va pupesc pe toate.
A, Dandusa, eu sunt cam in copaci cu descarcatul pozelor si de pe camera digitala ,si de pe telefon,asa ca va rog sa mai aveti putintica rabdare cu pozicile mele de la Eurodisney. Ori isi gaseste Kaveh timp sa faca asta pentru mine, ori trebuie sa ma pun eu cu burta pe studiu amanuntit,sa ma descalt si eu odata cum vine treaba asta cu pusul pozelor in album.Si nu stiu, mai fetelor, cand mai gasesc timp si pentru asta, ca nici sa pap nu pot uneori.

Hai ,acum chiar ca plec in treburile mele, ca Iasmina iar ma fugareste prin casa,si nu de alta, dar o iesi in gradina, iar seara, pe aici, cam umbla vulpile,asa cum sunt in Romania cateii fara stapan. Socant,nu?
la toate burticile!

18 saptamani fix

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

sunt datoare cu o corectare UM 22 martie.
am incercat sa scriu aseara dar m-am incurcat urit de tot: am trimis un mesaj gol, pe urma am trimis unul si l-am sters din gresala si uite asa ca m-am lasat pagubasa.
cu mincatul eu nu pot sa ma laud foarte tare pina acum o saptamina nu am putut minca decit covrigi si biscuiti din cauza greturilor dar acum imni revin, cind am vazut ca voi mincati atitea fructe am mincat si eu azi cu toate ca nu am chef de ele deloc.
de apa nu ma pling de loc cred ca beau peste 2 litri.
sex nu am mai facut de cind am ramas insarcinata si nici nu cred ca se va intimpla ceva prea curind.
in schimb fac sport mult ma fugareste ficamea prin tot parcul urca toate scarile trebuie sa fug dupa ea sa nu cada in cap de undeva si cu toata grija mea tot este plina de vinatai si cojbite pe picioare.
si somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

merci piscotica

si burtica ta e super...sa mai faci poze

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dandusa as da o fuga pana la tine sa te sustin la box..pai cum papucii mei sa-ti faca asa ceva la masea???e chiar dusa..doamne fereste...ti-a mai si gaurit-o degeaba...eu tot i-as zice, dar fara sa ma mai asez pe scaun....nesimtita pamantului. te pup si sper sa gasesti un stomatolog mai bun

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Salutare fetelor!

Eu am ramas codasa codaselor ca nu am mai trimis de mult nici un semn de viata, dar vad ca nici voi nu prea ati sesizat ca nu prea mai sunt pe aici

Miro am citi materialele de la cursul Lamaze...sunt foarte interesante si avand in vedere ca si eu vreau sa-l nasc pe Rares natural, imi vor fi de mare folos. Teoria ca teoria, dar sa stii ca practica ne omoara. Felicitari pentru stelutele aurii, sunt foarte frumoase, chiar daca tu inca nu te-ai obisnuit cu ideea.

Am cam scapat de greturi ceea ce este minunat. Ma simt excelent de parca as avea o super-energie si am un optimism de dat si la altii. Toata ziua sunt un zambet si un ras de se uita colegii mei cam ciudat la mine. Ei nu prea ma mai recunosc in noua postura de vesela si pusa pe shotii.

Mananc fructe ca sparta, ciresele imi plac cel mai mult, si capsunile (dar mai cu restrictie, pentru ca sunt alergica la diverse chestiuni si nu as vrea sa iau antihistaminice acum), apoi caisele - as manca kile pe zi. Am doua grefii care stau in fructiera de vreo doua saptamani si nici nu-mi vine sa ma uit la ele. Mananc cas in fiecare zi cu rosii, beau laptic cu cafeluta de dimineata, iar iaurtul si kefirul sunt preferatele mele. Pana aici cred ca e bine, dar am si eu o meteahna... nu ma pot abtine sa nu mananc niste salam crud uscat, ca mi se face pofta numai cand scriu despre asta. Ce ziceti e ok asa un sandwich pe zi cu salamior sau ba? Aste este de regula afumat si ma gandesc sa nu fie cumva in lista "aia"...

Cu ce as putea sa previn varicele de pe picioare... ca am predispozitie genetica... bunica are, mama are... sora-sa are...Exista oare vreo solutie inafara de cele cu tinutul picioarele in sus si evitarea statului in picioare, a incaltamintei stramte, a ciorapilor, sosetelor stramte... etc.??

Noapte buna si pe burtici.

Ramona 20

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Salut tuturor mamicilor...multumesc Miro pentru ajutor...dupa o saptamana am reusit si eu sa va scriu....sunt asa happy...eu am 18 saptamani si am probleme cu picioarele...mi se umfla gleznele groaznic...cu apa nu ma impac...beau foarte putina...si se pare ca am facut si o infectie urinara...sunt tristuta...la ultimul ecograf parea foarte bine bebele,sper sa nu fie nimic grav!
Va pupic pe toate!

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Neata!
Dragelor, fac si eu ca almo[black][/black, cam cat de des trebuie sa miste la 17 saptamani, ca eu daca prind ceva la 2 zile, e bine, si nici atunci nu sunt prea sigura ca e bebe. Abia astept sa ma laud si eu pe la mama, pe la soacra,ca le misca nepotul, da pana nu sunt sigura nu indraznesc, sa nu rada de mine.
Este cineva caruia medicul i-a interzis sa stea la soare? Ca pe aici prin blocul meu circula un mit cum ca gravidutele nu au voie la soare, drept pentru care iubi meu nu vrea sa ma duca nici macar la piscina, d-apai la mare! Si baie in piscina publica avem voie sa facem? Voi ce stiti?
Dandusa, chestiile astea cu bucatele de nerv ramase prin masele se intampla des, pentru ca scoaterea nervilor se face sub anestezie si medicul nu are cum sa isi dea seama daca a ascos totul sau nu. Medicul meu, pentru siguranta, o face pe viu, doare ca naiba 3 secunde, da macar esti sigura de rezultat. Asta daca pacientul crede ca poate suporta durerea. Pana nu iti scoate cineva restul de nerv de acolo, nu o sa scapi de probleme, asa ca actioneaza in consecinta.
Gata, va pup pe toate, imi pare rau ca nu pot veni in Bucuresti sa va vad, da sa va ganditi si la noi, alea de departe, cand va intalniti, ok?

ANCA

Mergi la inceput