Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

In zapaceala mea, am uitat sa va spun ce e mai important: azi dupa-masa merg sa-l vad pe bb...Abia astept! Trebuia sa merg abia saptamana viitoare, insa medicul meu pleaca in concediu o luna si vreau neaparat sa povestim inainte...Va spun ce si cum dupa...

Oana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata,

Nici nu am mai stat s av citesc, ca tre sa spun la toata luma ca AM BAIETEL .. uraa sunt asa happy ca as sari numai intr-un picior!
Doctorita a zis ca fara indoiala e baiat, sper sa nu se razgandeasca.

Si acum o sa semnez mandra,
Lavinia 17s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Asiza
chiar te rog sa ntri diseara sa ne dai detalii cat mai amanuntzite....poate iti da si poza cu bebele...sa mai vedem si noi alti bebei...si sa faci poza cu burtica...asa cum e ea....mie imi pare rau ca nu am facut in fiecare saptamana...asa ca sa am la ce sa ma uit mai tarziu......te pup

quote:
Originally posted by asiza

In zapaceala mea, am uitat sa va spun ce e mai important: azi dupa-masa merg sa-l vad pe bb...Abia astept! Trebuia sa merg abia saptamana viitoare, insa medicul meu pleaca in concediu o luna si vreau neaparat sa povestim inainte...Va spun ce si cum dupa...

Oana 13+

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

Lavinia_P felicitari.....

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Buna dimineata,

Nici nu am mai stat s av citesc, ca tre sa spun la toata luma ca AM BAIETEL .. uraa sunt asa happy ca as sari numai intr-un picior!
Doctorita a zis ca fara indoiala e baiat, sper sa nu se razgandeasca.

Si acum o sa semnez mandra,
Lavinia 17s

dolores 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

hop si eu ... sper ca nu prea tarziu:

pentru Ralumat. Te mai asteptam sa ne dai detalii despre tine si sarcina. Sanatate multa.
Lavinia felicitari fericito. Il trecem si pe al tau la loc de cinste. Bravo mami.
asiza bafta azi la dr.
dolores si madana sa nu credeti ca scapati de mine. Voi face tot posibilul sa vin si io macar o data la intalnire. Pana atunci intalniti-va cat puteti mai des ... ca-i asa de frumos.
Sper ca ma voi intalni si eu cu Raluca ... sau cu oricare care va trece prin Timi ... da-ti de stire numai.
Ralu ... scriu eu un PM, sau un mail cand am ceva timp .. nu te uit. Sper sa te simti mai bine dupa somnic.
madaluta nu te credem nebuna stai pe pace ... dar mi-as pune un semn de intrebare totusi ... la un barbat e totusi mult 9 luni fara. Incearca altfel ... este loc de fantezie ... cat cuprinde si se stie ca in sarcina partenerii sunt super inventivi ... numai sa iasa bine. Ai mare grija.
Dolores nu-i grava faza cu stelutzele ... dar mi-e nu-mi plac, ... dar las ca ma obisnuiesc eu si cu asta.

Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

de ce nu-ti plac Miro??
sunt dragutze foc.....
mie imi plac...si este evident ca esti cea cu multa experienta...si asta ne-ai dovedit de multe ori..mie imi plac....mami miro

dolores 16+
poze

Mergi la inceput

Lavinia, felicitari pentru !

Dolores, Miro, voi intra neaparat diseara sa dau detalii...Sper doar sa nu ajung prea tarziu acasa! As vrea si eu sa-mi zica ce e, insa ma indoiesc ca la 13 sapt se vede...Cine stie!

Poze noi...la mine in album. Deocamdata doar 2 facute ieri...

Oana 13+

Mergi la inceput

Asiza..super pozele...sa mai faci...
zi-mi te rog cum ti-ai facut pagina galbena? cea de la poze
pupici

dolores 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Buna mamici de luna decembrie!
Scriu si eu ca disperata sa vad daca mai are cineva probleme ca ale mele!
Ia cineva hormon de tiroida acum cand este insarcinata?
Eu am 15+ saptamani. Medicul mi-a spus ca pot sa iau dar cel de familie are indoieli. Endocrinologul a spus si el sa iau ca poate aparea iminnta de avort.
Mg+B6 mai ia cineva 4 bucati pe zi? Mi-au mai disparut carceii de cand iau dar imi e frica sa nu iau proportii prea mari. Si asa am peste 75 de kg .
Cu varicele cum stati? Puteti sa ameliorati ceva din greutatile cu acestea?
Mai este cineva din Braila? As vrea sa putem sa ne intalnim si aici poate mai schimbam informatii... pareri.. experienta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dolores

Asiza..super pozele...sa mai faci...
zi-mi te rog cum ti-ai facut pagina galbena? cea de la poze
pupici

dolores 16+
poze

Mersi, mersi...Intri pe albumul tau si deasupra la ADD PHOTOS ai optiunea EDIT ALBUM, COVER AND BACKGROUND. Intri acolo si selectezi ALBUM THEME care-ti place...
Ai reusit????

Oana 13+

Mergi la inceput