Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Ktrinel...sa stii ca nu esti singura care in perioada asta are asemenea stari.....daca nu ma apuca si pe mine cateodata de ma mir de mine singura....uneori plang din rahaturi.....dar repet...asa cum zicea si Miro suntem gravide nu bolnave,deci e permis orice
te pupacesc si concediu placut sa vii cu poze

quote:
Originally posted by Ktrinel

dolores, nu stiu ce sa zic, sunt schimbatoare, am observat ca ma apuca dupa pranz si incerc sa imi fac de lucru, mai sun un prieten...mai intreb publicul...vorba concursului....ce sa fac, stiu ca trece. mama mea ma omoara si ea cu intrebarile si deciziile ei, ba vine, ba nu vine, ba vine 2 luni, ba vine de tot....apoi ca daca vrem sa ne descotorosim de ea mai incolo, eu unde se duce, sau ce face intre straini...(ea e divortata, si e inca in activitate ca medic ca cabinetul ei particular) asa ca pare ca ea ar fi gravida mai degraba cu starile ei...dar ea mereu a fost asa...nu ma mir.

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

in 5 min mai pun niste poze...facute azi

dolores 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Katrinel, tu esti in Quebec? Ca parca acolo am auzit ca se pot face ecografii la cabinet particular. Eu sunt in Ontario si pe aici n-am auzit de asa ceva, dar o sa mai intreb.
Vreau sa te mai intreb ceva: daca mergi la eco la cabinet privat, tehnicianul iti spune ce vede pe acolo, sau trimite raportul medicului de familie care iti povesteste ce a vazut tehnicianul?
Pai va doresc succes la depunere actelor. Da, am auzit si eu ca dureaza mult pana ai cetatenia, dar macar suntem tot mai aproape. Desi... mare graba nu e, doar ca mai elimina din necesitatea vizelor daca vrei sa calatoresti undeva, cel putin pentru mine asta e avantajul principal.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, sunt la QC (montreal) . nu am stiut ca la voi nu se fac ecografii in alta parte, esti sigura ca nu e ceva clinica care face ? la noi sunt mai multe,e drept de fapt sunt clinici de fertilitate si au si servicii de eco si diverse teste.

la medicul de fam am mers doar ca se il instiintez de sarcina si sa-mi dea o hartie gen concediu medical .

la eco iti zice si tie rezultatele si le trimite si la medic (daca vrei, daca nu ti le da tie direct).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut fetelor
nu pot tine pasul cu voi ca am stat vreo 2 zile la pc si apoi mi-a fost rau rau rau de nu am putut dormi. asa ca .. am stat mai departe de el . cu pasi mici am ajuns si eu in sapt 16 si abia astept sa imi spuna ce este. cand imi va reduce si utrogestanul ( inca am 9/zi )si cycloproginova ..... o sa fac chef !
mie dimineata imi curge nasul de parca as fi racita , asta cam 1-2 ore si apoi imi trece .....si voi ?

va pup

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc de informatii, Ktrinel. Se vede treaba ca si pe aici lucrurile sunt diferite de la o provincie la alta.
Aici medicul de familie iti supravegheaza sarcina pana prin sapt. douzeci si ceva si abia atunci te vede pentru prima oara ginecologul. Iar la eco nu afli nimic, tehnicianul trimite raportul medicului si abia apoi afli cate ceva. Eu am facut prima eco la 12 saptamani si mai am de asteptat pana in iulie cand am urmatoarea programare la medicul de familie, ca sa aflu ce s-a vazut la eco! Tare frustrant! Tehnicianul nu mi-a spus decat ca ii bate inima bebelusului, ca il si sugrumama daca nu imi spunea macar atat.
O sa ma mai interesez si eu de ecografii la cabinet privat, poate aflu ceva. Pana una alta, rabdare...

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dolores, am vazut pozele...tu cresti pe zi ce trece...bravo
sa fiti sanatosi amandoi !!

Mergi la inceput

multumesc, multumesc...bebele misuna prin burtica..il simt..nu loveste ci doar mishuna

quote:
Originally posted by Ktrinel

dolores, am vazut pozele...tu cresti pe zi ce trece...bravo
sa fiti sanatosi amandoi !!

dolores 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Alexandra25

Salutare. De vreo ora tot citesc ce ati scris . Nu prea am timp de scris, ca ajung tarziu acasa, obosita, astfel incat uneori nici nu am pofta de mancare. Cred ca stau cel mai prost la capitolele mancare si apa, pentru ca nu mananc decat la servici, si acolo salata, iar apa cel mult 1 litru pe zi. Inca mai am greturi . Cat despre , cred ca avem cel putin o saptamana de cand nu s-a mai intamplat, si ultima oara chiat m-a durut. Mai asteptam un pic.

Va pupic, aveti grija de burtici

Monica 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Dolores mama ... super burtica. Doamne ce mai creste ea ...
auzi?
tu te dai cu ceva pe ea? sa o ungi bine bine ... si numai burtica ... cam pana pe zona spatelui trebuie unsa ... sa aiba de unde se intinde.

Dandusho cred ca te lecui in seara asta de dat teme ... ai? Cand o sa vi si o sa vezi cate lucrari ai de corectat ... si daca nu ne iei pe rand pe fiecare si ne zici ce si cum ... vezi ca ne suparam .

Pupicei ... si hai ... ca te asteptam.

Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput