Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
Mirona spune:
fetelor ... nu va luati dupa uscatura de mine ... eu nici la ovulatie macar nu aveam scurgerile de rigoare. Dereglata de mine!!!
am avut de 2 sau de 3 ori pe hartia igienica un fel de mucur galbior, albicios ... dar atat. In rest ... uscata ca desertul ... exceptand fazele de
logic, nu? 
Deborah - de ce sa nu-l suni acum? Pentru linistea ta. Vrei sa.mi sun eu o prietena, asistenta s-o intreb? Io zic ca o intrebare moarte n-are ... suna-l.
Miro
20+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dolores spune:
miroooo si pentru linistea mea./.....iti poti suna prietena?
nu de alta, dar eu nu sunt uscata..si m-a cam bagat la idei deborah..si mai bine sa previn
se poate?
quote:
Originally posted by Mirona
fetelor ... nu va luati dupa uscatura de mine ... eu nici la ovulatie macar nu aveam scurgerile de rigoare. Dereglata de mine!!!
am avut de 2 sau de 3 ori pe hartia igienica un fel de mucur galbior, albicios ... dar atat. In rest ... uscata ca desertul ... exceptand fazele delogic, nu?
Deborah - de ce sa nu-l suni acum? Pentru linistea ta. Vrei sa.mi sun eu o prietena, asistenta s-o intreb? Io zic ca o intrebare moarte n-are ... suna-l.
Miro20+ cu
dolores
16+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...
Deborah77 spune:
Da, Miro, si eu plizzz. Sun-o pe prietena ta. Desi, eu vorbesc aici de chilot ud de-a binelea, nu de niste scurgeri obisnuite. Stati linistite, scurgerile astea sunt normale.
dolores spune:
sa stii ca si eu am avut chilotul ud de-a binelea dar ma-m gandit ca e din cauza caldurii......
dar ai colul inchis nu??
nu vad cum am putea pierde lichid...se poate intredeschide intre timp ![]()
quote:
Originally posted by Deborah77
Da, Miro, si eu plizzz. Sun-o pe prietena ta. Desi, eu vorbesc aici de chilot ud de-a binelea, nu de niste scurgeri obisnuite. Stati linistite, scurgerile astea sunt normale.
dolores
16+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...
urzi_22 spune:
Deborah, ceea ce simti tu si crezi ca e lichid amniotic e de fapt leucoree. E de fapt o scurgere normala din vagin care exista si ininte de sarcina dar in cantitati foarte mici si posibil insesizabile. In sarcina leucoreea e mai abundenta depinzand de la persoana la persoana cat de multa este. Eu am scurgeri de genul asta zilnic si iti spun sigur ca nu e lichid amniotic,pentru ca la toate controalele a fost totul bine.
alexandra_25 spune:
buna mamicilor!sunt si eu o mamica de noiembrie!am 18 saptamani si nu este zi sa nu intru sa va citesc problemele...ma descurc cam greu cu siteul...doar sunt incepatoare..
....atatea lucruri interesante se gasesc aici, si de fiecare data cand am o nelamurire sau o temere , intru sa ma linistesc!
Va pup pe toate si ma bucur sa fiu printre voi
alexandra
urzi_22 spune:
E posibil sa fie si din cauza caldurilor foarte mari si sa transpiri mai mult si de aceea sa ai chilotul ud. Am patit-o si eu dar cand mergeam prin oras si simteam cum curg toate apele pe mine de caldura.Si cand ajungeam acasa aveam chilotul ud.
Mirona spune:
na beton. Prea mult nu m-a luminat. Cica e normal - se pot purta tampoane zilnice, chiar si tanga si rezolvi problema. La unele e mai pronuntata faza, la altele nu e deloc.
In momentul in care esti nesigura e bine sa-ti suni medicul sub a carui observatie esti .. pentru ca el stie exact cat de lung e colul tau ... si alte bla bla bla.
V-ati lamurit? Eu nu prea.
Eu zic totusi sa-l suni pe el. Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta.
Miro
20+ cu 
Mirona spune:
si ca sa va mai destind putin ... sa nu ma injurati prea tare ... ia zambiti va rog citind www.desprecopii.com/info.asp?id=618" target="_blank">AICI.
-ici cu lipici
Miro
20+ cu 
Deborah77 spune:
Off, ca tampoanele erau grija mea! Nu e atat de abundent incat sa patrunda prin haine, singura grija era sa nu fie apica lu' bebe :)
Ma rog, tot m-am mai linistit...nu e ceva de groaza si nemaiauzit.
Pana la urma, cat de lung trebuie sa fie colul? Voua ce vi s-a spus la eco? Am citit la un alt subiect ca 4 cm ar fi optim.