Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
desiree spune:
buna fetele am lipsit cam mult de pe forum dar am fost aici zilnic sa va citesc....
deborah si dolores...si eu am avut scurgeri din alea apoase si imi udam nadragii si chilotul si medicul mi-a zis ca e normal in sarcina sa curga mai mult decat de obicei
tema dandusei: mananc fructe ZILNIC in special cele de sezon capsuni cirese, caise..ca de mere si portocale mi s-a acrit in primele 2 luni
beau apa...poate nu o sa ma credeti...cel putin 2 litri la servici =1,5 litri de apa minerala seara acasa+sucuri de portocale+lapte..iar seara am un burtoi umflat din 90 % apa si restul bebe... 
iar castronelul cu lapte si cereale integrale nu imi lipseste IN NICI O ZI
in legatura cu mesajul ancai..sa nu se supere colegutele mele fumatoare dar riscurile fumatului sunt mult mai numeroase decat imbatranirea placentei...nu vreau sa par iarasi agresiva dar printre aceste riscuri sunt: malformatii, bb subponderal, cancer in copilarie, afectarea capacitatilor intelectuale ale lui bb si multe mult altele care au fost dezbatute indelung la capitolul fumatul si sarcina...anca du-te sa citesti iar hotararea iti apartine oricum in totalitate...eu am lasat tigara dupa 12 ani, in ziua in care am aflat ca sunt gravida...
miro, ce zici tu acolo? pai tu esti cea mai echilibrata dintre noi, cum sa te dea un telefon peste cap? si sa nu imi spui ca tot legat de servici...ca eu am niste clinciuri cu un zevzec de client caruia ii place sa ma streseze zilnic..cred ca pana la urma ii zic sa ma lase dracu in pace ca io sunt gravi si ma enervez repede...
haidi ca va las ma cheam muncile iarasi si suna telefoanele ca la Posta..
desiree 16 fix
Raluca_u spune:
buna fetelor
dandusa eu azi am mancat un kilogram si jumatate de cirese, 2 piersici un iaurt cu fructe mare, piept de pui la gratar, doua felii paine cu almette, masline si rosii. acum urmeaza ciorba. apa am baut cam 1 litru si jumatate pana acum dar pe seara vine greul de obicei ca atunci mi se face sete. ce zici e ok? iau nota de trecere?
miro, tu care esti asa calma cine te-a suparat? si sa stii ca la faza cu udatul nu esti singurica nici eu nu prea stiu ce e aia.
si apropo linkul a fost mortal am ras cu lacrimi si apoi l-am trimis la toate prietenele.
stiam si eu de regimul zilnic dat de Dolores ca mi l-a dat doctorita impreuna cu mai multe materale la inceputul sarcinii dar mie mi se pare ca oua ar fi cam multe daca mancam cate unul pe zi.
eu maine merg sa imi refac analizele de sange sa vedem cum mai stam. azi aveam iarasi tensiunea f mica la control 8 cu 4 si mi-a zis doctorita de familie sa mananc cu mai multa sare ca sa se mai retin apa in corp, pentru ca eu de baut beau chiar f multa apa. voi ati mai auzit asa ceva. e adevarat ca eu mananc nesarat aproape de tot dar chiar asa, sa cresc cant de sare? eu stiam ca e f bine ca mananc nesarat.
va pupic pe toate
Raluca
19+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
maria_irina spune:
quote:ultima menstruatie am avut o pe 1 april dar dupa aceea de fiecare data cand am fost cu prietenul meu nici odat nu a mai ejaculat in mine si de aceea eram ferm convinsa ca bebe e mai mare. in martie nu am avut ciclu ci doar in februarie pe 20. si de aceea am zis ca sunt ammi de noiembrie! dar ecografia a decis altceva!pupici si bebei sanatosi si frumosi!
Originally posted by dolores
stai putin..in primul rand nu ai incurcat pe nimeni. cand ai avut ultima menstruatie??????????quote:
Originally posted by maria_irina
buna mamici. v am spus ca am fost la eco si ce crdeti voi ca mi spune ieri medicul? ca sunt in 11 saptamni! deci.......nu voi fi mamica de noiembrie asa cum am crezut! voi fi mamica de ianuarie! imi pare rau dac v am incurcat in vreun fel.......dar nu e vina mea........sper ca la urmatoarea eco sa nu mi zica ca o sa nasc in august!!! va pup si sarcini usoare!aveti grija de voi si de bebei!
dolores16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...
Mirona spune:
fetele ... eu va multumesc mult de aprecieri ... dar e greu ... mai ales cand faza vine de la cine te astepti mai putin sa ti-o faca - adica familia.
A fost un telefon de la sora mea - care a degenerat apoi in cearta mea cu mama ... ceea ce m-a dat rau de tot peste cap.
Ma rog ... nu are rost sa intru in detalii (Raluca - tie o parte de poveste ti-am spus-o acum cateva saptamani pe mail - mie si rusine de voi ... de tine si de Roxana ... dar se pare ca ma lupt cu morile de vant).
Cert e ca sunt cu moralul la pamant, ma chinui sa nu izbucnesc in plans ... ma concentrez pe cu totul altceva, sau mai fac si haz de necaz (faza cu link-ul) si uite asa incerc sa-mi revin.
Va multumesc ca existati ... imi sunteti dragi.
Raluca nici eu nu as opta pentru ridicarea cantitatii de sare ... apoi sa dai in umflatul picioarelor? Mai bine chinuiete sa bei o cafea ... sau o cola ... un pahar de vin rosu de casa ... decat faza cu sarea. Si bine ca e mica tensiunea ... si nu e mare. In sarcina oricum e mai mica ... dar sare ... de ce?
Dr. mea mi-a spus ca o cafea pe zi e chiar indicata, chiar si doua in cazul tensiunii mici. Am insistat sa-mi dea si ceva pastile - ca supliment daca va cobora vreodata drastic ... si mi-a spus un NU categoric ... dar de sare ... nika. Zii ca da, ca faci asa ... si faci ca tine.
alexandra_25 bine ai venit printre noi. Te trec si pe tine in listutza nostra, sa ne mai dai ceva date despre tine: UM, DN, DPN, dr. si spitalul unde vei naste. In rest ... te asteptam la taifasuri.
Deborah cum esti? Ai sunat? Oricum ... si io zic ca e ok ... daca fetele spun ca au si ele ... sigur e normal in timpul sarcinii.
dandusa - sefa te-ai intors sa corectezi lucrarile???
Va pupez si mai vb.
Miro
20+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dolores spune:
dar e posibil ca sa-ti fi venit peste sarcina nu?
ai mai consultat si alt medic?
daca decizi sa pleci de la noi...totusi mai da o fuga sa ne mai dai vesti despre tine.
pupicei
dolores
16+
poze
Madana spune:
Uff ca nu pot sa tin pasul cu voi. In fiecare zi va citesc dar abia azi am reusit sa citesc chiar tot.
Vreau sa le felicit pe mamicile care stiu cum sa decoreze camera lu bb, cu roz sau cu bleo. 
Noi suntem bine. Greturile au mai trecut, am inceput si noi sa mai mancam, nu asa cantitati mari cum scrieti voi pe aici dar sunt hotarata sa ma pun serios pe recuperat.
Ati vorbit despre multe subiecte interesante. Carcei am dar foarte rar si de obicei trec repede daca ma misc putin prin camera. Stau destul de rau la capitolul apetit pt.
, aproape ca m-as lipsi de sex, dar saracutul barbatelul meu nu cred ca ar rezista prea bine.
La servici sunt ff ocupata si insist sa mai angajeze cateva persoane pt. ca as vrea sa o las putin mai moale.
Cam asta e. Fug si eu acasa sa papam mancarica buna si sa ne odihnim.
Pup toate gravidutzele. 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
12+
Madana spune:
Miro te pup dulce sa-ti mai treaca supararea.
Tu esti o fire puternica si optimista, asa ca sunt convinsa ca o sa treci peste tot ceea ce te supara acum. 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
12+
roxana c. spune:

Am citit ce-ati mai scris, acum trec sa scriu:
Scurgeri d-alea am si eu, uneori mai abundente, cand am citit initial ma bagaserati in sperieti, dar m-am linistit cand am vazut ca totusi e normal. Tamponul sa traiasca!
Dandusa, si eu mananc fructe, beau apa ,dar parca 3 l mi s-au parut mult, cu toate ca pe caldurile astea cred ca nu-i asa de greu. Eu eram foaaaaaaaaarte pofticioasa la dulciuri, dar de cand sunt
, nu mai pot manca, asta-i un lucru bun, poate ma tine si dupa ce nasc. Fructe as manca mereu, azi am luat 1 kg de capsuni, unul de piersici si unul de caise. Am vrut sa iau si cirese, erau niste cirese d-alea coapte, grena, mari.....dar cand am desfacut una ...surpriza-era un ditamai viermele in ea
, asa ca mi-a pierit pofta de cirese. Mai mananc si Activia dimineata. Am trecut testul? Am scris cam haotic, dar sunt pe fuga.
Mirona, te-ai referit la mine in mesajul de mai sus ? De ce sa-ti fie rusine de mine? Scrie-mi pe PM daca vrei. Oricum, stai linistita si nu te supara, gandeste-te la bebita ta
Dolores, te-ai lamurit cu scurgerile alea? Ai vorbit cu medicul?
Roxana
17+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
maria_irina spune:
quote:nu am mai fost si la alt medic....o sa stept sa vad ce o sa mi spuna la a 2 a eco.important este ca bebe sa fie bine.si luand in calcul dimensiunea lui bebe cred si eu ca e de 11 saptamani. pana sa mi se spuna cate saptamani am, eram foarte speriata pt ca am crezut ca bebe e prea mic...
Originally posted by dolores
dar e posibil ca sa-ti fi venit peste sarcina nu?
ai mai consultat si alt medic?
daca decizi sa pleci de la noi...totusi mai da o fuga sa ne mai dai vesti despre tine.
pupicei
dolores16+
poze
Mirona spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
Mirona, te-ai referit la mine in mesajul de mai sus ? De ce sa-ti fie rusine de mine? Scrie-mi pe PM daca vrei. Oricum, stai linistita si nu te supara, gandeste-te la bebita ta
nu scumpa ... sorry de confuzie ... si ca nu am fost mai explicita. este vorba de Roxana - colega de servici a Ralucai - care s-a oferit sa ma ajute in legatura cu talentul nepotzelei mele, ba am inceput si demarat actiunea ... si nu gasesc sprijin din partea nimanui din familie. Ma lupt cu morile de vant. Pe deasupra mai e si copilul super rasfatzat si necontrolabil - asta doar acasa ... ca in societate ... scuipi in sân cat e de cuminte si de ascultatoare.
Partea proasta e ca sora mea ... fiinda mai mare are impresia ca poate rade oricand si cam sub orice motiv de mine. Nu-si vede de copilul ei si are treaba cu restul din jurul ei ... ceva de genul: toti sunt prosti ... numa ea desteapta. M-a prins intr-o pasa mai proasta si a iesit scandal ... normal implicandu-le si pe mama si nepotika. A degenerat in cearta mea cu mama ... deoarece sora-mea s-o spalat pe maini de poveste. E putin cam penibila faza ... de aceea nu o sa mai insist ... va pupez cu drag si ... va promit ca-mi revin ... numa cam mai dureaza nitel.

Miro
20+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită