Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna, in cate saptamani esti?
eu una nu sunt de acord cu tigarile....am fumat pana am flat ca voi avea un copil.....poate ca o tigara nu dauneaza, dar nu ai de unde sa stii..oricum tutunul nu face bine la bebe in diferent...gandeste-te ca poate se va naste cu probleme din cauza asta...nu o sa te doara acest lucru?
eu pentru bebe am renuntat la fumat.....si stii de ce? pentru ca am obtinut foarte greu aceasta sarcina..cu multe eforturi, tratamente si lacrimi si poate ca apreciez mai mult acest copil, insa fiecare e liber s afaca ce vrea. nu fac morala nimanui..doar vreau sa constientizezi ca daca bebitza al tau va avea probleme se pot datora faptului ca mamica lui nu a re \nuntat la ceva ce chiar ei ii face rau...si apoi cand il vei alapta esti de acord cu tutunul ala din lapte??

te pup si eu zic ca un bebe e mai important decat un viciu...pupicei

quote:
Originally posted by radu.anca

Buna, dragelor, mi-a luat o ora sa citesc din ultimele 2 zile!
Noroc ca am timp, tot in concediu sunt, incep sa , sper sa incep munca de la 1 iulie, ca nu mai pot! Cine si-ar fi putut imagina, eu sa vreau sa ma duc la munca!
In rest, e totul bine, cred ca bb-le misca, da cum e prima sarcina, nu sunt prea sigura, nu sunt senzatii prea puternica. Iubitul meu il pandeste ca pe butelie, da pana acuma nu a avut norocul sa il simta, hihihi! Avantaj eu!
In ceea ce priveste bautura, ce pot sa zic, berea fara alcool nu e bere, domle! Decat o juma fara, mai bine un pahar cu, parerea mea de bautor inrait de bere.Faza naspa e ca la bere merge o tigara, nu?
Chiar, cum stati cu fumatul? Ca eu nu prea ma pot abtina, stau cu ochii pe ceas sa treaca macar o ora intre tigari....E rau, da ce sa fac? Fumez lights, macar..
Cu sexul, a fost interdictie pana acu o saptamana, si de cand ne-a dat voie medicul, nu prea se incumeta iubi...sa nu faca rau lu fiisu, de! Asa ca eu imi mai pun pofta in cui!
Chiar facem album cu burtici? Ce bine! Da prin ce luna? Ca acu sunt destul de mici burticile, nu? (zic eu care am luat 7,5 kg si nu ma mai incape nimic).
Gata, hai ca am scris muuult, va pup pe toate si va doresc bebei sanatosi si sa scapati de probleme. Eu nu am nici greturi, nici arsuri, nici carcei, oare chiar sunt insarcinata?

ANCA

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

dar mai spune-mi te rog un lucru...ce te-a determinat sa pleci de la moisa/? ceva s-a intamplat...nu-mi spui si mie? poate ca-mi faci un bine
nu pot sa cred ca iei o decizie fara un motiv bine intemeiat.
te pupacesc

quote:
Originally posted by ingeras26a

Dolores, da, ai drptate, o sa ma gandesc, dar sunt in lipsa de idei...la T am ajuns usor, l-am sunat si i-am zis ca vreau sa-mi urmareasca sarcina si cand pot sa ma duc...

Dandusa, reclama - Dan Tutunaru - Dr. primar obstetrica - ginecologie - Telefon: 0723 999939, pentru programari (la cabinet - Maior Coravu): 0720 099299

Pupici, Ingeras13+

dolores 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna mamici. v am spus ca am fost la eco si ce crdeti voi ca mi spune ieri medicul? ca sunt in 11 saptamni! deci.......nu voi fi mamica de noiembrie asa cum am crezut! voi fi mamica de ianuarie! imi pare rau dac v am incurcat in vreun fel.......dar nu e vina mea........sper ca la urmatoarea eco sa nu mi zica ca o sa nasc in august!!! va pup si sarcini usoare!aveti grija de voi si de bebei!

Mergi la inceput

fetelor...burticilor....unde v-ati ascuns? nimeni nu mai spune nimic???

dolores 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna dimineata,fetelor!
La tema data de Dandusa,zic si eu ca mananc fructe in prostie,iaurt,beau apa la greu,si asta inca inainte de a ramane insarcinata. Eu aveam un program foarte strict de fitness,si de acolo ni se trage faza cu apa in cantitati enorme.Ce nu mananc? paine, orez, cartofi, paste, dulciuri (uneori imi mai vine,si mai gust ceva dulce),ficat(pentru ca are multa vitamina E,care poate da contractii mai urate,asta mi-au spus-i cei de la spital).Nici eu nu am nici un cos pe nicaieri,nici o pata, sunt super hidratata,si nu am nici probleme cu constipatia.Mancare gatita....mai putin, ca nici nu stau acasa prea des,si nici nu simt nevoia, atata timp cat am fructe pe langa mine.Si salate papa foarte multe,fara ulei.Kilogramele pierdute in Franta nu le-am recuperat nici acum, si nici nu ma grabesc, pentru ca ma simt foarte bine. deci, la 1.77m si aproape 18 saptamani de sarcina, am doar 2 kg extra,adica 70kg.Burtica se vede, uneori foarte tare, dar asta este si din cauza fructelor,care ma cam baloneaza, dar asta e.
Cu tigarile, si eu mai fumez,maxim 5 pe zi, ultra light,si iau si o pastiluta de vitamina C.Asa mi-a zis doctorul sa fac, daca tot mai fumez. Singura problema care poate apare in timpul sarcinii, si care este destul de grava, este maturizarea placentei inainte de vreme,ceea ce duce la dezvoltarea precara a bebelui,insa vitamina C in fiecare zi mai atenueaza si mai protejeaza. Oricum, felicitari fetelor care au avut vointa si s-au lasat.Eu nu am asa multa vointa, pentru ca si mediul in care traiesc si lucrez este unul super stresant. Stau uneori la firma si pana la 2 noaptea,si merg si in weekend, si sunt presata de nu stiu ce-i cu mine,mai ales ca nu pot obtine amanari de la dragele autoritati britanice cand e vorba de activitati legate de firma. Sunt si singura autorizata sa faca asa ceva la firma,deci va dati seama cam cum lucrez eu.
Belele se misca non stop,tati il pupaceste de zor,si Iasminica face la fel si abia asteapta pe bebe sa e nasca.Eiiiiiiiii,mai e pana atunci.
Acum va las, va pup pe toate pe burtici, si sper sa mai intru mai tarziu,azi, sa vad ce ati mai scris.
Aveti grija de voi si de bebelushi.

17+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Eu am observat ca laptele dulce imi provoaca arsuri si l-am exclus din alimentatie.
Dolores inainte de FIV si eu eram pacienta d-nei dr.Moisa (si inca ma consider) dar dupa FIV vad ca am ramas in totalitate pe mana d-lui profesor Marinescu. Nu stiu cu cine voi naste dar mi-e greu sa cred ca Moisa face cezariana....
Si am mai citit prin reviste ca d-l profesor il lasa pe tatic in sala si il invita chiar sa taie cordonul ombilical bebelusului(bebelusilor) dar asta numai daca si taticul e de acord!!! Eu daca am intrebari legate de sarcina o sun pe Moisa si-mi raspunde de fiecare data cu rabdare.
Sfatul eu: la urmatoarea intalnire intreab-o daca te asista la nastere, daca-ti face cezariana in caz de...... Nu strica s-o intrebi ca sa poti sta linistita,nu? Nu cred ca se supara !!@!

veronici
18+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Eu acum va las si am sa intru pe seara sa va controlez la tema data pe ziua de azi ,deci nu uitati..."ce am mincat ,ca am baut astazi?"
Va pup pe toate .
PISCOTICA,mersi ca esti de partea mea.

dandusa 21 fix si
mica printesa

Daca ma lasa mama sau sotul eu as manca non-stop rosii cu branza!!! Beau apa la greu si in loc de cafeaua de dimineata (indicata sa-mi mai creasca putin tensiunea)beau coca-cola. Ma enerveaza ca ma trezesc de cel putin 2 ori pe noapte pt. pp, si-mi cam zboara somnul.
De cand au aparut ciresele am abonament ,mananc cel putin 1 kg zilnic,abia astept sa inceapa visinele,poftesc cel putin o data pe sapt.la inghetata.
Ieri m-am intalnit cu o prietena care nu stia ca sunt insarcinata si a spus ca am 7 luni !!!!! Deci burtica mea de aproape 19 sapt.arata de 7 luni !!!

veronici
18+ cu doi

Mergi la inceput

da veronici...asa voi face , pentru ca in functie de asta voi lua o decizie...
iti multumesc mult pentru informatii. imi sunt foarte necesare

quote:
Originally posted by veronici

Eu am observat ca laptele dulce imi provoaca arsuri si l-am exclus din alimentatie.
Dolores inainte de FIV si eu eram pacienta d-nei dr.Moisa (si inca ma consider) dar dupa FIV vad ca am ramas in totalitate pe mana d-lui profesor Marinescu. Nu stiu cu cine voi naste dar mi-e greu sa cred ca Moisa face cezariana....
Si am mai citit prin reviste ca d-l profesor il lasa pe tatic in sala si il invita chiar sa taie cordonul ombilical bebelusului(bebelusilor) dar asta numai daca si taticul e de acord!!! Eu daca am intrebari legate de sarcina o sun pe Moisa si-mi raspunde de fiecare data cu rabdare.
Sfatul eu: la urmatoarea intalnire intreab-o daca te asista la nastere, daca-ti face cezariana in caz de...... Nu strica s-o intrebi ca sa poti sta linistita,nu? Nu cred ca se supara !!@!

veronici
18+ cu doi

dolores 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dolores, nu am avut nici un motiv in plus fata de ce ti-am spus deja, pe cuvant! Iti inchipui ca ti-as zice daca ar mai fi ceva, ca doar de-asta suntem aici, nu?
Deci:
1. nu stiu cata experienta are cu cezariana;
2. nu-mi place deloc spitalul;
3. nu mi-a convenit ca nu mi-a interzis sa fac sex, ceea ce ar fi trebuit sa faca, pt ca am mai vb cu 3 dr dupa aceea (din cauza fibromului);
4. nu mi-a explicat ce a vazut la eco - asa cum a facut-o T;
5. mi-a spus ca Pregnyl-ul este total interzis in sarcina (cand i-am zis ca nu pot sa fac TT atunci, ca facusem Pregnyl cu cateva zile in urma la indemnul lui T);
6. Am avut impresia (nu stiu daca este adevarat, poate sunt eu paranoica), ca atunci cand nu eram insarcinata se ocupa mult mai mult de mine, imi explica, etc si ca la femeile insarcinate pune mult mai mult accent pe cela care au ramas cu ISA / FIV, ca restul mai raman oricum...nu stiu, asta a fost senzatia mea.
Nu ma intelege gresit, nu am nimik cu ea, o sa ma mai duc probabil si pe la ea, dar il prefer pe T pt urmarirea sarcinii si nastere.

Pupici, Ingeras13+

Mergi la inceput

ok...pe 27 ma duc la ea....am obligat-o pe mama sa mearga cu mine si vom discuta despre absolut tot...plus ca mama vazand-o imi va zice parerea ei in care eu am mare incredere...si de nu ma va satisface cu raspunsurile a duc la dr. maior cu care mama ne-a nascut si cu care si sora mea a nascut anul trecut in noiembrie...nu am fost la dansa din cauza ca eu nu am ramas insarcinata pe cale naturala...intelegi??
te pup si iti multumesc...te tin la curent

quote:
Originally posted by ingeras26a

Dolores, nu am avut nici un motiv in plus fata de ce ti-am spus deja, pe cuvant! Iti inchipui ca ti-as zice daca ar mai fi ceva, ca doar de-asta suntem aici, nu?
Deci:
1. nu stiu cata experienta are cu cezariana;
2. nu-mi place deloc spitalul;
3. nu mi-a convenit ca nu mi-a interzis sa fac sex, ceea ce ar fi trebuit sa faca, pt ca am mai vb cu 3 dr dupa aceea (din cauza fibromului);
4. nu mi-a explicat ce a vazut la eco - asa cum a facut-o T;
5. mi-a spus ca Pregnyl-ul este total interzis in sarcina (cand i-am zis ca nu pot sa fac TT atunci, ca facusem Pregnyl cu cateva zile in urma la indemnul lui T);
6. Am avut impresia (nu stiu daca este adevarat, poate sunt eu paranoica), ca atunci cand nu eram insarcinata se ocupa mult mai mult de mine, imi explica, etc si ca la femeile insarcinate pune mult mai mult accent pe cela care au ramas cu ISA / FIV, ca restul mai raman oricum...nu stiu, asta a fost senzatia mea.
Nu ma intelege gresit, nu am nimik cu ea, o sa ma mai duc probabil si pe la ea, dar il prefer pe T pt urmarirea sarcinii si nastere.

Pupici, Ingeras13+

dolores 16+
poze

Mergi la inceput