Lotiune de corp nuantatoare

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Eu am folosit Nivea, o data pe tot corpul, dupa o zi eram deja bronzata, dar!!!!! pute nasol, adica dupa o vreme incepe sa miroasa a piele arsa, nu glumesc. Si 2: dupa 2 zile am remarcat ca eram toata cu urme pe maini si picioare, desi am aplicat din abundenta pe pielea curata si am lasat sa intre in piele inainte de a ma imbraca...
nu sunt multumita de Nivea.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jollie spune:

Si eu am inceput sa ma dau cu Garnier-Stralucire de vara (ten inchis). Zice ca trebuie sa dai 4 zile si ... gata esti bronzata. Sint in ziua 3 si deja se cunoaste , zic colegii ca am fost in week-end la Ibiza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

L'oreal! La mine e ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cornelia_laura da, e sticla portocalie, ditamai clondirul de 400 ml luat din Cora cu doar 16 roni. La mine s-a vazut ceva-ceva dupa 2 zile, iar dupa 4 era bronz in toata regula. Bine, nu eram neagra ci aramie
Eu sunt multumita, raman la acest produs.

PS: si nu am exfoliat nimic...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mie imi place Nivea asta .
Am stat putin la soare, m-am bronzat o idee dar pe picioare evident ma prinde mai greu , asa ca am dat cu crema si acum am un bron de toata frumusetea.
Fara pete , fara nimic.

Normal ca daca pui prea multa crema raman dare , trebuie sa masezi pana intra in piele si la cot , genunchi , zone cu piele mai groaa trebuie dat dupa cu o crema normala.
;)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

am terminat tubul Johnson si n-am nimic. nici macar " galbinare" , m-am mai si dat cu constiinciozitate, zilnic.

sa iau Nivea, ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Eu am luat Skin So Soft de la Avon...miroase bine, dar din pacate lasa numai dungi....cred ca trec pe Garnier sau...l'Oreal..pentru Nivea si Johnsons am vazut pareri destul de impartite...si am nunta peste 12 zile...ce sa ma fac???!!!

~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Eu am de JOHNSON crema noua FIRMING pentru toate tipurile de piele....deci ar trebui sa dea su suplete pielii....am dat aseara peste tot cu ea....deocamdata nici un semn. Nu ma risc sa dau de doua ori pe zi.
De mirosit asta miroase exact ca samponul Johnson al celor mici.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu aproape am terminat un tub de Holiday Skin de la Johnson's si ma declar multumita. Am nunata mai deschisa ca eu sunt alba branza, de fel. Cam intr-o saptamana am o piele bronzata mediu si imi place asa, nu vreau sa par tziganca. Si mirosul e cam ca la toate autobronzantele, specific. Cam nasol dar macar merge si e uniform. Lotiunile cu autobronzant in ele bronzeaza uniform si fara pete. Probleme aveam cu autobronzantul simplu care e mult mai concentrat si trebuia amestecat cu lotiune de corp. Cred ca o sa incerc si eu Garnier, dupa ce-l termin pe asta. Sau lotiunea Nivea Summer Beauty. Dar vad ca nu sunteti prea multumite de ea...

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Asta seara am folosit a 2a oara lotiunea de la Granier-Stralucire de vara pt corp si cea pt fata. De mirosit miros placut amandoua si se intaind usor. Intra destul de rapid in piele si nu mi-au lasat dungi. DAR, asta seara dupa dus prosopul s-a cam colorat....ce facem la vara cand de caldura vom transpira, se vor pata si hainele? Si la sala...ca si acolo transpir la greu...??
Sotul deja de azi dimineata a observat o schimbare la mine(eu sunt si fff alba) si chiar hidrateaza bine pielea. Dar daca la umezeala incepe sa se ia...
Fetelor daca aveti mai multa experienta in folosirea autobronzantelor poate ma lamuriti si pe mine...
Aaa, si cea pt fata am impresia ca mi-a inmultit punctele negre...ca eu nu prea aveam si acum in oglinda am observat cateva destul de evidente...sau le-a colorat mai tare??? Nu radeti de mine, va rog, chiar nu stiu mare lucru pe tema asta.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007

Mergi la inceput