Lotiune de corp nuantatoare

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Pai eu am mai scris de Nivea ce si cum, acuma mai spun una. Desi nu m-am dat de 3 zile, azi noapte mi-a fost cald cred, si am transpirat, si maieul era colorat. Deci pe langa urme si miros urat se mai si ia. O sa incerc si garnier, poate e mai buna, cine stie...

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu una nu am avut probleme cu Nivea. Normal ca se ia daca nu te dai cu crema zilnic(crema normala de corp)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mah fetelor eu am de la Johnson, ma dau o data al 3 zile cu ea, dar nici urma sa pateze sau sa coloreze hainele, am purtat sutien alb si nici urma pe el de crema.....dar dupa cum v-am spus nici nu se vede prea tare pe piele

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

14+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Cum faceti sa nu va colorati in palma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

Cum faceti sa nu va colorati in palma?

Eu imi pun manusi din alea de dr.

www.flickr.com/photos/8199369@N08/sets/" target="_blank">poze/aprile,2007

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Xio, explica-mi si mie. Adica inainte de crema bronzanta trebuie sa ma dau cu o alta? sau cum?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Te exfoliezi inainte sa pui crema. Iesi d la dus , te usuci si apoi aplici crema i maszi bine pana intra in piele. Dupa ce se usuca aplici crema de corp peste, va iesi o nuanta mai naturala si tine mai mult, ca sa nu mai spun ca in zonele critice(genunchi , coast) nu se vede nici urma de nimic.
Nu trebuie sa porti manusi trbuie doar sa te speli pe maini dupa , atat.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Interesting :)
Merci. Asa faceam si eu, cu exceptia cremei de la sfarsit. Oricum, dureaza ceva pana se usuca lotiunea, asa ca, daca mai dau cu o crema mai trebe sa stau vreo 10 min. Cand ai copil mic 10 min libere sunt o vesnicie. Da o sa incerc si chestia asta.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Asta nu se aplica la cremele nuantatoare.
Eu am 3 zile de Johnson nuantator Firming....deja se vede putin, nu miroase urat, intra ceva mai greu in piele. Uite asa ma dau si eu cu crema pe tot corpul ...de obicei mi-e lene si ba striga Rares (5 ani) la usa ca vrea si el dus....ba striga sotul ca plange junioara....etc. Dar cu asta ma tin de treaba pot striga toti trei la usa

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jollie spune:

Ca sa nu ne coloram pe miini, dupa ce ne dam (pe fata, pe corp) ni le spalam repede cu multa apa si sapun. Asa scrie si pe cutie, de fapt. Eu nu citisem asta si m-am trezit printre degete ca sint neagra .

Mergi la inceput