Lotiune de corp nuantatoare

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Cat de des folositi aceste creme? Eu le folosesc zilnic si nu stiu daca e bine.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si eu folosesc si imi place.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscodrin spune:

Eu mi-am luat crema autobronzanta de la dove,daca se intinde bine ,nu raman urme ,dupa 3 folosiri eram f bronzata.

Cristina mami si Codrin2 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu tot de la Dove. Dar sunt tare nemultumita, in primul rand mirosul ma termina, intra greu in piele, iar cand am incercat sa ma dau si pe fata...nu va spun ce minunati cosi a scos la iveala..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Luata de val si de reclame mi-am luat si eu (una de la Dove si una de la Johnson) si le-am donat repede. Culoarea mi se pare total nenaturala, cind ma epilam (cu aparatul) ramineau niste dire de parca avea riie, asa ca eu una am vazut, am incercat si nu-mi mai trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Eu folosesc Johnson´s Holliday Skyn atat pentru ten cat shi pentru corp shi sunt foarte multzumita de ele..nu mi-au lasat urme, intra imediat in piele, iar tonul mi se pare natural.. plus inca 10 sesiuni de solar...parca ash fi stat la mare la soare cel putzin l luna... super incantata.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

eu folosesc nivea.super faina.prima data m-am spalat bine cu un burete, pe tot corpul si am folosit un sapun care sa degreseze ni din acela cu crema in el.
si m-am uns din belsug peste tot inclusiv pe fata.
super.
apoi dupa cateva zile cand nu am mai vrut mi-am aplicat iar o spalare temeinica cu buretele si gata. si i-ar am luat-o de la capat.
am av ut perioada cand ma dadeam doar pe picioare ca sa mearga la fuste.:D
succes.

ps. o sa incerc si dove.

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu folosesc Garnier - Stralucire de vara. Nuanteaza treptat si e f OK. Nu m-am patat, nimic. Am dat si pe fata, dar peste crema mea obisnuita de noapte, ca eu am ten uscat si mi-a fost teama sa nu ma patez.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

Eu acum folosesc Jhonsons si se pare ca este mai buna dacat Dove. In primul rand nu miroase asa puternic, rezultatele se vad intr-un timp mai scurt si hidrateaza pielea mai bine. Singurul inconvenient din punctul meu de vedere este faptul ca intra mai greu in piele, adica 15 minute dupa fac ture prin casa si apoi iau ceva pe mine sau ma bag in pat. Bine, ca totul depinde si de pielea noastra.
Eu sunt multumita si atat, nu garantez ca vara urmatoare voi folosi aceeasi crema.

Mergi la inceput