Lotiune de corp nuantatoare

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Si eu am luat-o pe cea de la Nivea. Imi place mult..miroase bine, hidrateaza si chiar bronzeaza. Eu care eram obisnuita cu reclamele mincinoase am zis ca daca arata pe ea ca in 5 zile e pielea mai inchisa sigur trebuie sa treaca vreo 10 zile pana se vad ceva rezultate. Asa ca in prima seara cand am folosit-o mi-am masat mainile pt ca aveam mai ales coatele uscate....si de dimineata am avut surpriza sa fiu bronzata cu urme....pt ca nu am dat-o uniform. Am rezolvat la a doua aplicare...si acum arata super.

==========
Corina
Albumul meu

Corina, si eu m-am "patat" la prima aplicare, neuniform dar am dres-o la a doua..

insa mie nu imi place deloc mirosulcredeam ca a facut Bia pipi pe langa pampers si cand colo era pielea mea

dar bronzul vad ca arata bine...

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu am NIvea varianta mai inhisa la culoare.
M-am dat prima oara cu ea a doua zi dimineata m-am speriat de cat de frumos eram bronzata.
De obicei ma dadeam de 2 ori la interval de 2-3 zile si eram neagra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Eu Niveam Summer Beauty folosesc dar nu pot sa zic ca-s foarte incantata de ea. Cu mirosul ma impac, nu mi se pare a fi de nesuportat ... dar eu ma vad portocalie, serios. Parca dupa a treia aplicare eram cat de cat ok, dar deja la a 5-a nu-mi place culoarea deloc.
Oare alta marca, un Dove sau Garnier sa dea alta nuanta pielii sau toate-s la fel?

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andram spune:

Eu am crema de bronzare treptata de la Dova, varianta pt piele mai inchisa. Si am aceeasi problema: mi se pare ca bronzul e mai mult portocaliu, plus ca nu reusesc s-o intind uniform.
Am facut peeling, m-am spalat la 2 zile cu lufa vegetala pe partile unde stiu ca pielea e mai dificila si ar putea ramane pete. Degeaba!
Pe brate a ramasa parca m-am jupuit, e asimetric bronzul meu!
Anul trecut am incercat Jhonson: mirosea urat si nu colora prea bine.
In plus, cea de la Dove se duce la dus (spuma e portocalie) si cel mai rau e ca se ia pe haine (nu doar pe lenjerie ci si pe haine).
Asa ca...Dove are un minus la capitolul asta. As incerca un autobranzant de la L'Oreal sau Garnier. Aveti recomandari sau experiente cu asa ceva?
Ma gandesc ca poate cu autobronzantul ma dau la 2-3 zile si se vede efectul mai bine. Si poate nici nu se ia pe haine asa puternic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Fairplaya

Anul trecut am luat lotiune nuantatoare de la jhonsons dar nu prea mi-a placut. Mirosea puternic a autobronzant, se ducea la dus si murdaream si prosoapele. Anul asta am luat-o pe cea de la nivea,nuanta mai inchisa. Sunt f multumita de ea, se vede chiar din prima zi bronzul, miroase placut si hidrateaza bine. Si nici nu ramai cu pete daca o folosesti corect

Cristina

si eu am cumparat-o anul asta si nu mi se pare buna de nimik!!!! ffff slaba e diferenta!!!

am inteles ca cea de la nivea e mai buna si chiar se vede diferenta!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

am folosit si eu o crema care bronzeaza treptat, nu pateaza pielea cum am patit-o cu autobronzantul,dar tot pe la inceieturi, mainini, picioare iti mai raman niste dungulite.Nu pateaza hainele,dar dupa dus cam ramane pe prosop
Oricum eu nu recomand folosirea de creme de genul asta, mai ales specifice pielii corpului , pt fata,mai ales daca aveti un ten sensibil.Nu va creeati pb singure.Mai bine mai dati un ban si va luati una si pentru fata.
Acum crema mea sta bine merci in baie, ca am apucat sa ma duc la strand, si sper sa mai fie timp frumos pe aici ca sa ma pot duce, daca nu am zis ca optez pt solar

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Nici mie nu prea imi place cum miroase Johnsons asta si nici nu prea reusesc sa o dau uniform ... ce e drept nu am folosit-o decat de 3 ori si nu in zile consecutive.... poate experienta se capata in timp. Totusi mi se pare cam prea "solida".
M-ar tenta Garnier, cel putin descrierea pe care i-a facut-o al3xya suna bine. E ceva mai lichida? Adica sa fie ca un lapte de corp si nu ca o crema ... ma gandesc ca e mai usor de intins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by andram

Eu am crema de bronzare treptata de la Dova, varianta pt piele mai inchisa. Si am aceeasi problema: mi se pare ca bronzul e mai mult portocaliu, plus ca nu reusesc s-o intind uniform.
Am facut peeling, m-am spalat la 2 zile cu lufa vegetala pe partile unde stiu ca pielea e mai dificila si ar putea ramane pete. Degeaba!
Pe brate a ramasa parca m-am jupuit, e asimetric bronzul meu!
Anul trecut am incercat Jhonson: mirosea urat si nu colora prea bine.
In plus, cea de la Dove se duce la dus (spuma e portocalie) si cel mai rau e ca se ia pe haine (nu doar pe lenjerie ci si pe haine).
Asa ca...Dove are un minus la capitolul asta. As incerca un autobranzant de la L'Oreal sau Garnier. Aveti recomandari sau experiente cu asa ceva?
Ma gandesc ca poate cu autobronzantul ma dau la 2-3 zile si se vede efectul mai bine. Si poate nici nu se ia pe haine asa puternic.

Co Dove cam la fel am patit si eu.
In plus mirosul imi intoarce pur si simplu stomacul pe verso.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, dar eu oare am voie sa folosesc? Adica fiind graviduta...Ma refer la notiunile nuantatoare nu la autobronzante. Si aceste lotiuni nu pun aceleasi probleme ca autobronzantele? Nu e problema cu intinsul lor pe la calcaie, pe langa laba piciorului, pe dosul mainii? Sa nu ramana dungi inestetice...

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Laura eu folosesc si crema nuantatoare de la Johnson (care nu mi se pare ca se prea vede, deci nicvi urma de dungulitze) si spray autobronzant de la Garbier de care sunt multumita!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput